Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 129
- Teo
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Re: netikeciausias sapnas
- Diva, 36
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
- Marius
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
buna visokiu sapnu. Ir kad darba istisai sapnuoji, tai tikrai nusikali. Bet va vienas is geriausiu mano sapnu tai susapnuoti pora kartu teko egzo bilietus, tai cia va jau super. gaila tik kad paskutine nakti tas ivyksta , kai viska arba moki, arba visos teorijos speras turi.
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
sapnavau kad isgeriau stikliuka degtines... ir ziauriai issigandau, nes esu pasizadejes si menesi negert.. kaip palengvejo kai supratau kad tai buvo tik sapnas
- Jurgita, 25
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
taip sapnuose kartais sazine prabyla...
- Elena
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Sapnai vienaip ar kitaip sako man kas nutiks tik reikia sifruoti visada.
- Jurgita, 25
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
bet gali nuo tu sifru pavargti, pavz nesuprantu kodel man kaip sakoma fazemis uzeina kad sapnuoju gyvates, jos mane kanda ju labai daug, bet as puikiai sapne zinau kad liksiu gyva
- Elena
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Jurgita, bet toks sapnas - visgi nerimas o reiskia kad kazkur yra kas nors kas neramina, o gal net zmogus kuris gali linket tau blogo. NEGASDINU,bet jei sapnas net kartojas tai kazka sako... sekmes tau.
- Jurgita, 25
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
jo tada man sakes, nes tai tik svelniausias sapnas -kosmaras ,kuris kartojasi, yra baugesniu...po, kuriu prireikia valerijankes........
- Elena
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Na pasamone zmogui visada kalba tik mes nevisada klausom, bet nebijok. jei nori rask mane ne forume.
- Jurgita, 25
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
ta prasme? sapnu specas?
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
nu gal keisciausias sapnas buvo kai neseniai sapne slapcia islinkau i zuoko kabineta ir pradejau su juo aiskintis santykius, rekaut, pyktis ir t.t. o siaip vienas is pasikartojanciu sapnu yra kad nuo ko nors krentu zemyn ir labai bijau kad issiteksiu. ka cia galetu reiksti?...
- Jurgita, 25
- Forumo Dalyvis
- Neprisijungęs
daug ka, manau pirmiausia kazkokia tai baime
- Adele, 22
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
as kartais sapnuoju tai kas mano gyvenime iivyksta is tikruju, kartais labai greitai, o kartais ir po keliu metu, bet kai pajauciu dejavu...kartais net bijau sapnuoti, bet tai ir idomu is dalies
- Tautvydas, 15
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
kaip su draugais begam visi tokie uzsikaceline kaip svarcai jaunystei ir nesam rasta ir sokinejam per griovius melioracijos tuos:DDD ir tada zdz priejna toks draugas sako galio ir ash panesht rasta mes sakom ne ir nubegam toliau:DD
- Elena
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Dovilė, 21 parašė:nu gal keisciausias sapnas buvo kai neseniai sapne slapcia islinkau i zuoko kabineta ir pradejau su juo aiskintis santykius, rekaut, pyktis ir t.t. o siaip vienas is pasikartojanciu sapnu yra kad nuo ko nors krentu zemyn ir labai bijau kad issiteksiu. ka cia galetu reiksti?...
TAI KAD KRENTI I PRARAJA reiskia kad kazkuo vidui is tiesu bijai. Tai gal buti net tai del kuo bijai sau net prisipazinti, bet... Jurgitai, ne specas o gal ...:)
- Simona, 25
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
sapnavau,kad as nescia..su tokiu dideliu pilvu,atejo drauge pasparde i koja ir pasake nesijaudink tiu nenescia cia tau tik siaip:)
tai biski ir juokingas ir baisokas sapnas...:)
- Elena
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Jei nori Gediminai rytbandysiu issifruot jauciu ilga pasaka bus...:)
- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Elena, 30 parašė:Dovilė, 21 parašė:nu gal keisciausias sapnas buvo kai neseniai sapne slapcia islinkau i zuoko kabineta ir pradejau su juo aiskintis santykius, rekaut, pyktis ir t.t. o siaip vienas is pasikartojanciu sapnu yra kad nuo ko nors krentu zemyn ir labai bijau kad issiteksiu. ka cia galetu reiksti?...
TAI KAD KRENTI I PRARAJA reiskia kad kazkuo vidui is tiesu bijai. Tai gal buti net tai del kuo bijai sau net prisipazinti, bet... Jurgitai, ne specas o gal ...:)
gali buti, bet nesugalvoju ko as bijau?... dabar jei ta sapna sapnuoju tai kazkaip ijungiu smegenis ir sugalvoju kad reikia pakreipti pabaiga, pvz. isivaizduoju kad nukrentu ant dideles pagalves, arba uzsikabinu uz ko nors ir pan. bet ir issigelbejus jauciuosi labai nejaukiai, tokia susistresavus.
Žinutės: nuo 21 iki 40 iš 129
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 … 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.