9,921

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Laba diena Lietuva !:::034

9,922

sveiki wink kaip sekasi

9,923

sveiki wink
na va, siandien ir vel apisniauke....:::006 man labiau patiko vakar kai sviete saulyte, iskart nuotaika kitokia smile
o siandien tai prie zemes net traukia.. pabuvau siandien vienoj paskaitoj, parlekiau namucio, ir miegojau iki puses keturiu :::818 jau taip siandien miego norejau big_smile na bet dabar jau pamiegojau, paiilsejau ir viskas gerai big_smile 
o grupiokai ant manes tai jau rekia :::022 sako kad labai jau nepavyzdinga seniune tampu smile bet ka jau padarysi - pavasaris big_smile

9,924

Sveiki visi...;)

Diana pavyzdinga nepavyzdinga kiekvienam zmogui norisi pailseti:D
o nervuojus todel kad zmones jug pazeidzia teisykles...nesinaudoja paieska...o moderatoriams reikia jug priziureti...rakinti, rasyti kur kita tokia pacia tema rasti gali ir pan...

nu jo sian tai oras nelabai tik kad silta...o saulute pasvete biski ir viskas:(

9,925

sveikučiai smile

Linas, 19 wrote:

> prisiminiau musu vakarykstes kalbas skypej ir svengiu pamates tavo avatara ;D

būtent dėl to ir užsidėjau ;D ieškojau kažko liūdno ir niūraus, bet pamačius šitą - sustojau smile
Nijolyt, kas čia nuostabaus, kad pakeičiau? įgriso ta amžinai besišypsanti murza... :V
vat man sekasi normaliai, nieko nespėju, bet jaučiuos pakankamai gerai smile nors tai būna visada, kai nespėji ir nusispjauni big_smile

9,926

kazkokia nesamone kan paskutinio psl nerodo :::022

9,927

Lina, 23 wrote:

kazkokia nesamone kan paskutinio psl nerodo :::022

kaip tai nerodo:?

9,928

;D dabar gal jau rodo smile man irgi kol neparašiau žinutės tai nerodė. gali eit akmenėlį mest toj temoj, kur yra "ieskok grybauja" ar kaip ten ji smile

9,929

beprasmiska tema: klik - "uzrakinta".

9,930

kodėl beprasmiška?

9,931

DInciau, man keista, nes tu jo niekada nekeitei :V nuo tada,kai as pirma karta prisijungus prie forumo buvau (gal geguze, tai tu jo pakeitus taip ir nebuvai :::921)
>> sesiau take it easy :::207 man buna irgi tas pats...
...>> Diana, spjauk i tuos grupiokus, kam jie tau reikalingi :::b18 (juokauju smile )
hey hey :::b25

9,932

Aleksandras, 22 wrote:

cia kokia tema beprasmiska?

9,933

Nijole, gi ir aš žmogus, ir man gali nusibost kas nors smile

9,934

Evelina, 17 wrote:
Aleksandras, 22 wrote:

kaip stebiuosi kad nesupranti. maniau daugiau koses turi. visas temas rakini, nes tau jos atrodo beprasiskos (nesvarbu kad taip ir yra), tai sita tema irgi beprasmiska, kadaise cia buvo "nedrasiu kukliu vyru klubas", o dabar sedi vistos ir snekasi apie beleka, kame prasme ?

9,935

sesut tai as ir darau easier big_smile oj kaip tingiu reikia komposicija ir architektonika teksto parasyt...bet salta ir miegas ima...jau geriau siltai po patalais sedet big_smile

9,936

Aleksandras, 22 wrote:
Evelina, 17 wrote:
Aleksandras, 22 wrote:

kaip stebiuosi kad nesupranti. maniau daugiau koses turi. visas temas rakini, nes tau jos atrodo beprasiskos (nesvarbu kad taip ir yra), tai sita tema irgi beprasmiska, kadaise cia buvo "nedrasiu kukliu vyru klubas", o dabar sedi vistos ir snekasi apie beleka, kame prasme ?

todel kad sie berniukai jau iskuklinti ir padrasinti big_smile todel medziojam potencialias aukas wink ;D

9,937

Aleksandras, 22 wrote:
Evelina, 17 wrote:
Aleksandras, 22 wrote:

klubai yra tam, kad žmonės galėtų susirint vienoj vietoj ir kalbėti. ar nemanai, kad būtų didžiausias bardakas, jei mes tarpusavy pradėtume kalbėt per visas temas ne į temą? o va iš šitos temos rėmų manau neįmanoma išlipt smile

9,938

tuomet nuosirdziai tikiuosi kad jusu blevyzgos cia ir liks. nes ir kitose temose taip pat nemazai dialogu i sona. sekmes.

9,939

Aleksandras, 22 wrote:

tuomet nuosirdziai tikiuosi kad jusu blevyzgos cia ir liks. nes ir kitose temose taip pat nemazai dialogu i sona. sekmes.

mes irgi šito tikimės, tik nepamiršk, kad ir kiti klubai turi tokią pačią teisę kaip ir mes wink
o tai, kad kitose temose kalbama ne į temą, kur tema tikrai apibrėžta aiškiai, būdami moderatoriais mes stengiamės pašalint, bet kadangi ir mes žmonės, bei turim savus gyvenmimus, visko spėt negalim.

9,940

Aleksandras, 22 wrote:

jauciu tvyrancia keksiska nuotaika :V:V:V:V
arba mums kazkas pavydi, kad kazkas gerais draugais patape esa cia :::b18
-------------------
Dinciau, toki pati soka gauciau, jei Auris avatara pasikeistu wink siaip tik nustebau ir tiek.. uzsismalsejo juk man :::920
>>> bet jau siandien tai siek tiek prisizaidziau su savo ikoneliu mokejimu mintinai :::909 netycia susimakaliojo pirstai ir ne 9 gale paspaudziau, o 8... norejosi liezuvi sitaip parodyti >> :::b49 o isejo tomukas..b48 <<< daugiau tikiuosi taip nenutiks :::a14