Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Laba diena Lietuva !
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 495 496 497 498 499 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Laba diena Lietuva !
sveiki kaip sekasi
sveiki
na va, siandien ir vel apisniauke.... man labiau patiko vakar kai sviete saulyte, iskart nuotaika kitokia
o siandien tai prie zemes net traukia.. pabuvau siandien vienoj paskaitoj, parlekiau namucio, ir miegojau iki puses keturiu jau taip siandien miego norejau na bet dabar jau pamiegojau, paiilsejau ir viskas gerai
o grupiokai ant manes tai jau rekia sako kad labai jau nepavyzdinga seniune tampu bet ka jau padarysi - pavasaris
Sveiki visi...;)
Diana pavyzdinga nepavyzdinga kiekvienam zmogui norisi pailseti:D
o nervuojus todel kad zmones jug pazeidzia teisykles...nesinaudoja paieska...o moderatoriams reikia jug priziureti...rakinti, rasyti kur kita tokia pacia tema rasti gali ir pan...
nu jo sian tai oras nelabai tik kad silta...o saulute pasvete biski ir viskas:(
sveikučiai
> prisiminiau musu vakarykstes kalbas skypej ir svengiu pamates tavo avatara ;D
būtent dėl to ir užsidėjau ;D ieškojau kažko liūdno ir niūraus, bet pamačius šitą - sustojau
Nijolyt, kas čia nuostabaus, kad pakeičiau? įgriso ta amžinai besišypsanti murza... :V
vat man sekasi normaliai, nieko nespėju, bet jaučiuos pakankamai gerai nors tai būna visada, kai nespėji ir nusispjauni
kazkokia nesamone kan paskutinio psl nerodo
kazkokia nesamone kan paskutinio psl nerodo
kaip tai nerodo:?
;D dabar gal jau rodo man irgi kol neparašiau žinutės tai nerodė. gali eit akmenėlį mest toj temoj, kur yra "ieskok grybauja" ar kaip ten ji
beprasmiska tema: klik - "uzrakinta".
kodėl beprasmiška?
DInciau, man keista, nes tu jo niekada nekeitei :V nuo tada,kai as pirma karta prisijungus prie forumo buvau (gal geguze, tai tu jo pakeitus taip ir nebuvai )
>> sesiau take it easy man buna irgi tas pats...
...>> Diana, spjauk i tuos grupiokus, kam jie tau reikalingi (juokauju )
hey hey
beprasmiska tema: klik - "uzrakinta".
cia kokia tema beprasmiska?
Nijole, gi ir aš žmogus, ir man gali nusibost kas nors
Aleksandras, 22 parašė:beprasmiska tema: klik - "uzrakinta".
kaip stebiuosi kad nesupranti. maniau daugiau koses turi. visas temas rakini, nes tau jos atrodo beprasiskos (nesvarbu kad taip ir yra), tai sita tema irgi beprasmiska, kadaise cia buvo "nedrasiu kukliu vyru klubas", o dabar sedi vistos ir snekasi apie beleka, kame prasme ?
sesut tai as ir darau easier oj kaip tingiu reikia komposicija ir architektonika teksto parasyt...bet salta ir miegas ima...jau geriau siltai po patalais sedet
Evelina, 17 parašė:Aleksandras, 22 parašė:beprasmiska tema: klik - "uzrakinta".
kaip stebiuosi kad nesupranti. maniau daugiau koses turi. visas temas rakini, nes tau jos atrodo beprasiskos (nesvarbu kad taip ir yra), tai sita tema irgi beprasmiska, kadaise cia buvo "nedrasiu kukliu vyru klubas", o dabar sedi vistos ir snekasi apie beleka, kame prasme ?
todel kad sie berniukai jau iskuklinti ir padrasinti todel medziojam potencialias aukas ;D
Evelina, 17 parašė:Aleksandras, 22 parašė:beprasmiska tema: klik - "uzrakinta".
klubai yra tam, kad žmonės galėtų susirint vienoj vietoj ir kalbėti. ar nemanai, kad būtų didžiausias bardakas, jei mes tarpusavy pradėtume kalbėt per visas temas ne į temą? o va iš šitos temos rėmų manau neįmanoma išlipt
tuomet nuosirdziai tikiuosi kad jusu blevyzgos cia ir liks. nes ir kitose temose taip pat nemazai dialogu i sona. sekmes.
tuomet nuosirdziai tikiuosi kad jusu blevyzgos cia ir liks. nes ir kitose temose taip pat nemazai dialogu i sona. sekmes.
mes irgi šito tikimės, tik nepamiršk, kad ir kiti klubai turi tokią pačią teisę kaip ir mes
o tai, kad kitose temose kalbama ne į temą, kur tema tikrai apibrėžta aiškiai, būdami moderatoriais mes stengiamės pašalint, bet kadangi ir mes žmonės, bei turim savus gyvenmimus, visko spėt negalim.
jauciu tvyrancia keksiska nuotaika :V:V:V:V
arba mums kazkas pavydi, kad kazkas gerais draugais patape esa cia
-------------------
Dinciau, toki pati soka gauciau, jei Auris avatara pasikeistu siaip tik nustebau ir tiek.. uzsismalsejo juk man
>>> bet jau siandien tai siek tiek prisizaidziau su savo ikoneliu mokejimu mintinai netycia susimakaliojo pirstai ir ne 9 gale paspaudziau, o 8... norejosi liezuvi sitaip parodyti >> o isejo tomukas..b48 <<< daugiau tikiuosi taip nenutiks
Puslapiai Ankstesnis 1 … 495 496 497 498 499 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~