421

Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?

seip itakos tai gal turet ir turi,bet nu ne visada,dabar tai jau daug matau kur draugauja paneles su zemesniais vaikinais :::030

422

Neziniuke, 18 wrote:

nium smile man turi reiksmes ugis nes pati nesu is tu mazuju merginu ir speju idomiai atrodyciau vaikina po pazastimi pasikisusi eidama big_smile nezinau visada atkreipiu demesi i tuos 2 m. vaikinus mane zavi jie labai smile

"vaikina po pazastimi " skamba labai idomiai:D

423

bet vis ramstis big_smile

424

Linas, 19 wrote:
Monika, 19 wrote:

Na butu keista jeigu mergina 174cm, o vaikinas tik 163

Diene mano davatku krastas.. kas cia tokio :? tai tu ar zmogaus ieskai at boksto :V man tai keista kad lb vaikiskai mastai..

prie ko cia dawatkos? big_smile nemanau, kad galeciau susizaweti zymei zemesniu vaikinu, kaip Monika minejo 163 ir 174, tai jau tikrai didelis skirtumas...:::041 be to pastebejau, kad daznai waikinus traukia aukstos merginos ir nelabai kreipia demesy i tai , kad aukstesnes uz juos..  taigi ugis skonio reikalas. smile o man patinka aukstesni tongue

425

nu cia tipo ar druska ar cukrus ar kaip cia suprasti big_smile ?

426

na siaip tai kaip ir nera skirtumo...pati nesu labai auksta,tai mazdaug i standarta...nors zemesniam sansu maziau lieka:::a55

427

pamatytumet saldainiuka ir susileistumet big_smile

428

mane tai pvz. mazi saldainiai netenkina, man patinka dideli... :::639

429

zinai kad nuo dideliu saldainiu storejama big_smile

430

sveikutes
nu man tai labai svarbu vyro ugis; man vyras turi buti bent 10 cm uz mane aukstesnis smile

431

Deividas, 24 wrote:

na ziurint koks tas saldainiukas butu...man tai sokoladiniai labiau patinka:::010 o jei rimtai,tai gal ir susileisciau, bet deja, zmoniu i saldainiukus neskirstau,tai ir vaikinai lieka vaikinais,o ju ugis lieka,toks koks yra...

432

Viktorija, 20 wrote:
Deividas, 24 wrote:

na ziurint koks tas saldainiukas butu...man tai sokoladiniai labiau patinka:::010 o jei rimtai,tai gal ir susileisciau, bet deja, zmoniu i saldainiukus neskirstau,tai ir vaikinai lieka vaikinais,o ju ugis lieka,toks koks yra...

na tada grazu vaikina jei ja uperifraziu nesuprantat big_smile

433

180priwalumas xD

434

sweiki
asmeniskai as turiu 190 sm. ir jis man nepatinka,kitoms patinka o kitoms nelabai tj kam man db daryti,nusisauti stoli big_smile

435

gali big_smile

436

o man aukstesni patenka...kazkaip idomiau smile

437

Man tai lb patinka auksti vaikinai. Bet tai nera svarbiausia, nes ko jis kaltas , kad uzaugo nelb aukstas. A s dbr pati draugauju su trupuciuka uz save zemesniu vaikinu, ir ugis mums netrukdo, juk as ne i paroda su juo vaikstau:D  Juk bendrauju su zmogumi, o ne su ugiu!  Bet vistiek auksti vaikinai man grazu.

438

reiskiames big_smile

439

man tai iri turi itakos vaikino ugis, nu jeigu jis bus 165 nu tai atsiprasau big_smile

440

Man svarbu net labai, vaikinas turi buti pakankamai stambus ir aukstas ar bent jau kad proporcingai atrodytumet..su zemesniu tikrai neprasideciau smile