Re: Ieskok.lt poros...
sunku nete rasti savo antra puse ieskok.lt?
ar galima?
prasau atsakyti jei nepersunku mano amziuje?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...
sunku nete rasti savo antra puse ieskok.lt?
ar galima?
prasau atsakyti jei nepersunku mano amziuje?
as irgi maniau kad neimanoma rasti kitos puses internetu arba smsais, bet pasirodo imanoma.
jo keik beieskau tiek nerandu sau tinkamos poros gal visi bijo manes?
Internetas ne wieta meiles ieskoti o draugu susirasti galima
Internetas ne wieta meiles ieskoti o draugu susirasti galima
kodel ne vieta?m?
o kur tada vieta?
nemaniau kad taip gali buti
kaip surasti nekalta mergina?m sveikuciai
ieskau linksmos ir nekaltos jai ira dar tokiu mergaiciu
imanoma meile susirasti visur as irgi buvau nusiteikus pries neta ir kitus virtualius bendravimus, bet va, sutikau savo gyvenimo meile, ir butent cia, ieskok.lt taip kad viskas imanoma
Iashkau Merginos, Pageidautina Kad Butu Bent Karta Laimejus Miss Pasaulis (nuo 2000 m.) :-)))
jo cia tai bent pageidavimas , o pats ka laimejai:?
Dieve kaip jum gerai... mm... tikiuosi mano ieskok draugas ttaip pat bus mano ateities zmogus..
man tai tokios pažintys labai nepatikimos ir net keista, kad čia kai kas antras puses sutinka..Beje, 16 metų jau ateities draugų ieškai, kam tau jie...O dėl mis karūna, tai perdėjo vyrukas, pats turbūt savimi nusivilęs, tai antros pusės -pupytės ieškosi
labas, na as ir susipazinau cia su vaikinu su kuriuo susitikinejau per atstama gal dideli, taciau apsigyvenus kartu supratau kad tai ne tas zmogus.... su kuriuo noriu buti...
o as susipazinau cia, pabuvom kartu neilgai, bet jau beveik metus negaliu pamirsti....
Dieve kaip jum gerai... mm... tikiuosi mano ieskok draugas ttaip pat bus mano ateities zmogus..
sekmes:D tikiousi esi pirma jo sarase :?
buvau per ieskok lt.susiradus drauga ,bet mes ilgai nedraugavom nes vienas kitam netinkom:)
Iashkau Merginos, Pageidautina Kad Butu Bent Karta Laimejus Miss Pasaulis (nuo 2000 m.) :-)))
optimistas ;D ;D
ieskau linksmos ir nekaltos jai ira dar tokiu mergaiciu
Nekaltos?! nu ir reikalavimai ;D
Tomas, 20 wrote:ieskau linksmos ir nekaltos jai ira dar tokiu mergaiciu
Nekaltos?! nu ir reikalavimai ;D
Nu vezkit ji i vaiku darzeli zmonos jieskoti
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Meilės Istorijos → Ieskok.lt poros...