Re: netikeciausias sapnas
Elena, tu gerai moki sapnus aiškint, ką reiškia, jeigu meškos kailį sapnavau - diiiiiidelį didelį - vos ne per visą mašinų stovėjimo aikštelę...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → netikeciausias sapnas
Elena, tu gerai moki sapnus aiškint, ką reiškia, jeigu meškos kailį sapnavau - diiiiiidelį didelį - vos ne per visą mašinų stovėjimo aikštelę...
Živilė, 19 wrote:as tai daznai sapnuoju, kad veluoju i paskaitas... na, dazniausiai ir veluoju...
matyt tau jau stresa vato tas velavimas
ne, streso nevaro, ner del ko bet kiekviena karta taip tikiuosi, kad atsikelsiu laiku...
manau, sapnuose atsispindi, tai apie ka zmogus galvoja pries eidamas miegoti
Meskos kaili? Ot tai keista, bet kadangi tai buvo ne pati meska,o tik kailis jau negyvas, tai galeciau numanyti kad pries tai tu su kazkuo kovojai ( gal su savimi net ), ar gal bijojai tuo kas nusimato ateity, bet tikiosi visgi viskas issisprende ar issispres...
o dar atsiminiau viena dalyka...anksciau as daznaisapnuodavau traukinius...ypac,kad jie vaziuoja i mane...bet dabar tokio nebesapnuoju...tai pasikeite i lektuvus :D dabar daznai sapnuoju,kad skrendu lektuvu...
bet koks judejimas reiskia pagreiti gyvenime...
Viena neretai pasitaikanti mano sapnų tema - keisti pastatai, laipiojimas laiptais (kartais būna, kad jie niekur neveda), važinėjimas liftais.
as tai senakt sapnavau,kad vyriskis bando liesti mano koja o man taip gera gera ir tas sapnas toooks ryskus atrodo,kad tikrai taip vyko
as tai senakt sapnavau,kad vyriskis bando liesti mano koja o man taip gera gera ir tas sapnas toooks ryskus atrodo,kad tikrai taip vyko
NA CIA TAI troskimai - GAL BANDAI UZSLEPTI, bet...
Danguole, 21 wrote:as tai senakt sapnavau,kad vyriskis bando liesti mano koja o man taip gera gera ir tas sapnas toooks ryskus atrodo,kad tikrai taip vyko
NA CIA TAI troskimai - GAL BANDAI UZSLEPTI, bet...
jooo sito ir bijojau....:)
Viena neretai pasitaikanti mano sapnų tema - keisti pastatai, laipiojimas laiptais (kartais būna, kad jie niekur neveda), važinėjimas liftais.
Svarbu kad nekrenti niekur - nes praraja, tai nervai, nerimas stresas, o kad eini laiptais ire niekur nenueni panasu i bandyma kazkame apsispresti, bet gal sprendimas nera lengvas kad negali jo priimti is karto na cia gali buti daug poziuriu...
Nja kai pries miega su kuom nors pasirasyneju ir ta zmogu susapnuoju:))
Nja kai pries miega su kuom nors pasirasyneju ir ta zmogu susapnuoju:)) kuo gero tas susirasynejimas kelia daugiau emociju, nei prisipazisti tu sau...
O as sianakt irgi labai keistai sapnavau.. Kad atvaziavo draugas(tik draugas), ir taip isejo, kad mes patapom ne tik draugais.. Ta prasme jokiu seksu nebuvo, bet taip mielai apsikabine gulejom, paskui vaiksciojom, kalbejom.. Nu taip mielai mielai.. Pabudus bisk sokas buvo, bo niekada nemaniau kad butent jis galetu patraukti mano demesi kaip vaikinas.. Bet va jau visa diena is galvos neiskrenta..
O as sianakt irgi labai keistai sapnavau.. Kad atvaziavo draugas(tik draugas), ir taip isejo, kad mes patapom ne tik draugais.. Ta prasme jokiu seksu nebuvo, bet taip mielai apsikabine gulejom, paskui vaiksciojom, kalbejom.. Nu taip mielai mielai.. Pabudus bisk sokas buvo, bo niekada nemaniau kad butent jis galetu patraukti mano demesi kaip vaikinas.. Bet va jau visa diena is galvos neiskrenta..
Kuo gero jauti daugiau nei sakai net sau tik suvokti ta dar nedristi - jei ir po sapno per visa diena mastai, kaip suprantu...
Karolina, 19 wrote:O as sianakt irgi labai keistai sapnavau.. Kad atvaziavo draugas(tik draugas), ir taip isejo, kad mes patapom ne tik draugais.. Ta prasme jokiu seksu nebuvo, bet taip mielai apsikabine gulejom, paskui vaiksciojom, kalbejom.. Nu taip mielai mielai.. Pabudus bisk sokas buvo, bo niekada nemaniau kad butent jis galetu patraukti mano demesi kaip vaikinas.. Bet va jau visa diena is galvos neiskrenta..
Kuo gero jauti daugiau nei sakai net sau tik suvokti ta dar nedristi - jei ir po sapno per visa diena mastai, kaip suprantu...
negąsdink vaiko... Aš susapnuočiau, kad su tavim už rankučių susikabinus burkuoju irgi po to visą dieną galvočiau, kas čia buvo...
Su manim tipo? Taigi nepazisti net nemaciusi...:)
Su manim tipo? Taigi nepazisti net nemaciusi...:)
tai aš apie tai! susapnuot daug ką galima - nebūtina iškart viską pritempt prie tikrovės...
Aš sapnuose dažniausiai bėgu nuo kažko. Keičiasi tas priešas, keičiasi aplinka, detalės, bet jausmas visad tas pats - siaubas, kad pavys mane, nors niekad taip ir neatsitinka šiaip smagu: kasnakt praktiškai veiksmo filmo peržiūrą apturiu
Tai as ir nesakau,kad butinai - tik imanomas variantas
Karolina, 19 wrote:O as sianakt irgi labai keistai sapnavau.. Kad atvaziavo draugas(tik draugas), ir taip isejo, kad mes patapom ne tik draugais.. Ta prasme jokiu seksu nebuvo, bet taip mielai apsikabine gulejom, paskui vaiksciojom, kalbejom.. Nu taip mielai mielai.. Pabudus bisk sokas buvo, bo niekada nemaniau kad butent jis galetu patraukti mano demesi kaip vaikinas.. Bet va jau visa diena is galvos neiskrenta..
Tai vat panasiai ir jauciuosi.. Ir tai tiesa sakant bisk glumina.. nors is dalies ir malonu
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → netikeciausias sapnas