81

Re: netikeciausias sapnas

Elena, tu gerai moki sapnus aiškint, ką reiškia, jeigu meškos kailį sapnavau - diiiiiidelį didelį - vos ne per visą mašinų stovėjimo aikštelę... smile

82

Dovilė, 21 parašė:
Živilė, 19 parašė:

as tai daznai sapnuoju, kad veluoju i paskaitas... na, dazniausiai ir veluoju... big_smile

matyt tau jau stresa vato tas velavimas smile

ne, streso nevaro, ner del ko big_smile bet kiekviena karta taip tikiuosi, kad atsikelsiu laiku... smile
manau, sapnuose atsispindi, tai apie ka zmogus galvoja pries eidamas miegoti wink

83

Meskos kaili? Ot tai keista, bet kadangi tai buvo ne pati meska,o tik kailis jau negyvas, tai galeciau numanyti kad pries tai tu su kazkuo kovojai ( gal su savimi net ), ar gal bijojai tuo kas nusimato ateity, bet tikiosi visgi viskas issisprende ar issispres...

84

o dar atsiminiau viena dalyka...anksciau as daznaisapnuodavau traukinius...ypac,kad jie vaziuoja i mane...bet dabar tokio nebesapnuoju...tai pasikeite i lektuvus big_smile:D dabar daznai sapnuoju,kad skrendu lektuvu...

85

bet koks judejimas reiskia pagreiti gyvenime...

86

Viena neretai pasitaikanti mano sapnų tema - keisti pastatai, laipiojimas laiptais (kartais būna, kad jie niekur neveda), važinėjimas liftais.

87

as tai senakt sapnavau,kad vyriskis bando liesti mano koja o man taip gera gera ir tas sapnas toooks ryskus atrodo,kad tikrai taip vyko smile

88

Danguole, 21 parašė:

as tai senakt sapnavau,kad vyriskis bando liesti mano koja o man taip gera gera ir tas sapnas toooks ryskus atrodo,kad tikrai taip vyko smile

NA CIA TAI troskimai - GAL BANDAI UZSLEPTI, bet... smile

89

Elena, 30 parašė:
Danguole, 21 parašė:

NA CIA TAI troskimai - GAL BANDAI UZSLEPTI, bet... smile

jooo sito ir bijojau....:)

90

Andrius, 32 parašė:

Viena neretai pasitaikanti mano sapnų tema - keisti pastatai, laipiojimas laiptais (kartais būna, kad jie niekur neveda), važinėjimas liftais.

Svarbu kad nekrenti niekur - nes praraja, tai nervai, nerimas stresas, o kad eini laiptais ire niekur nenueni panasu i bandyma kazkame apsispresti, bet gal sprendimas nera lengvas kad negali jo priimti is karto na cia gali buti daug poziuriu...

91

Nja kai pries miega su kuom  nors pasirasyneju ir ta zmogu susapnuoju:))

92

Diana, 15 parašė:

Nja kai pries miega su kuom  nors pasirasyneju ir ta zmogu susapnuoju:)) kuo gero tas susirasynejimas kelia daugiau emociju, nei prisipazisti tu sau...

93

O as sianakt irgi labai keistai sapnavau.. Kad atvaziavo draugas(tik draugas), ir taip isejo, kad mes patapom ne tik draugais.. Ta prasme jokiu seksu nebuvo, bet taip mielai apsikabine gulejom, paskui vaiksciojom, kalbejom.. Nu taip mielai mielai.. Pabudus bisk sokas buvo, bo niekada nemaniau kad butent jis galetu patraukti mano demesi kaip vaikinas.. Bet va jau visa diena is galvos neiskrenta..:::818

94

Karolina, 19 parašė:

O as sianakt irgi labai keistai sapnavau.. Kad atvaziavo draugas(tik draugas), ir taip isejo, kad mes patapom ne tik draugais.. Ta prasme jokiu seksu nebuvo, bet taip mielai apsikabine gulejom, paskui vaiksciojom, kalbejom.. Nu taip mielai mielai.. Pabudus bisk sokas buvo, bo niekada nemaniau kad butent jis galetu patraukti mano demesi kaip vaikinas.. Bet va jau visa diena is galvos neiskrenta..:::818

Kuo gero jauti daugiau nei sakai net sau tik suvokti ta dar nedristi - jei ir po sapno per visa diena mastai, kaip suprantu...

95

Elena, 30 parašė:
Karolina, 19 parašė:

Kuo gero jauti daugiau nei sakai net sau tik suvokti ta dar nedristi - jei ir po sapno per visa diena mastai, kaip suprantu...

negąsdink vaiko... smile Aš susapnuočiau, kad su tavim už rankučių susikabinus burkuoju irgi po to visą dieną galvočiau, kas čia buvo... :::041

96

Su manim tipo? Taigi nepazisti net nemaciusi...:)

97

Elena, 30 parašė:

Su manim tipo? Taigi nepazisti net nemaciusi...:)

tai aš apie tai! susapnuot daug ką galima - nebūtina iškart viską pritempt prie tikrovės... smile

98

Aš sapnuose dažniausiai bėgu nuo kažko. Keičiasi tas priešas, keičiasi aplinka, detalės, bet jausmas visad tas pats - siaubas, kad pavys mane, nors niekad taip ir neatsitinka :::041 šiaip smagu: kasnakt praktiškai veiksmo filmo peržiūrą apturiu big_smile

99

Tai as ir nesakau,kad butinai - tik imanomas variantas

100

Elena, 30 parašė:
Karolina, 19 parašė:

Tai vat panasiai ir jauciuosi.. Ir tai tiesa sakant bisk glumina.. :::819 nors is dalies ir malonu :::818