10,641

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na jo visi vyra ragauja big_smile ;D ;D man tia vynas skanus  vakar buvo ir netruko big_smile big_smile

10,642

nu va sake kad akropoli viskas dirba smile ir beje atsiliepimai jau yra tai raso kad geriau irengtas ir suplanuotas negu mega smile

10,643

pataisysiu sesiau tave.. ir geresnis nei Vilniaus akropolis... as sakiau, kad kaunas valdys.... ir tehu Linas mane meto akmenimis, tegu karia ant sausos sakos uz situos zodzius, tegu nzn... ka nori, ta daryk ;D ;D

10,644

na dzin kad ir iz vilniaus geresnis big_smile man tai jokio skirtumo nei as jame gyvensiu nei ka big_smile

10,645

cia ne tau wink sesiau.. as zinau, kad Linas myli ir visaip kaip poteriauja uz vilniu ;D

10,646

aaaa big_smile;D

10,647

nu ok, draugai, gimines ir mylimieji ;D einu as dar su savo nauja draugute pasibendrauti ir pasiguguoti ir lekiu SPAT big_smile)
saldziu, siltu, minkstu jums draugai sapnu :::207

10,648

saldziu sesut ir tau :::222 as ir tuoj eisu liulia ....

10,649

Nijolė, 20 wrote:

cia ne tau wink sesiau.. as zinau, kad Linas myli ir visaip kaip poteriauja uz vilniu ;D

o kaži kodėl jis už Vilnių?.. :?
nu saldžių, kad jau bėgat iš čia smile

10,650

neryski citata is Lino sapalioniu ;D << :::818
vilniuj negyvena urlaganai , toliau nzn,,

10,651

;D reiktų pilnos citatos ir gal į pirmą puslapį big_smile

10,652

oi mano atmintis ne kokia.. savo anuko pastebejimu neatsimenu visu... dar ir nelanko, tik tada kai penssija gaunu, tada ir ponskucius atvaro ;D
>> einu einu, as jau miegot big_smile

10,653

eik ;D

10,654

ziurekit kad tas jusu akropolis nesugriutu big_smile ten dar kol neatidare stiklai nuo jo krito wink

10,655

von i lova tongue

10,656

sveiki sveiki big_smile kaip einas ? as va pertraukele darau, rasau referata tai kankinuos nors ji turetume rasyt keturios ...bet kitos grupiokes namuose...

10,657

sunkiai einas nes vel i darba siandien vakare reikia big_smile

Lina ipratinsi grupiokes, tai po to visada viena rasysi wink

10,658

labas, normaliai viskas smile apie kita nutyliu big_smile
nu žiūrėk, kad bent darbas nebūtų veltui wink

10,659

na nespes iprast nes paskutiniai metai big_smile o darbas ...na man svarbu atiduot o ne dar nukelt kitam kartui kad paipldomai butu ka veikt smile  geriau jau atiduoti ir buti ramiai big_smile

10,660

nu tai joa smile aš tai dėl tos pačios priežasties irgi stengiuos greičiau atsiskaityt smile renkuosi geriau jau prastesnį pažimį, bet kad ramiakas būtų big_smile
o va neatsiskaičiau pora darbelių ir velkas dabar sad galvoju reikia nors vieną kartą istorijos medžiagą perskaityt, kad kartais nepričiuptų manęs ryt... sad o į fiziką tai taip ir nenueisiu big_smile