Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
na jo visi vyra ragauja ;D ;D man tia vynas skanus vakar buvo ir netruko
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Puslapiai Ankstesnis 1 … 531 532 533 534 535 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
na jo visi vyra ragauja ;D ;D man tia vynas skanus vakar buvo ir netruko
nu va sake kad akropoli viskas dirba ir beje atsiliepimai jau yra tai raso kad geriau irengtas ir suplanuotas negu mega
pataisysiu sesiau tave.. ir geresnis nei Vilniaus akropolis... as sakiau, kad kaunas valdys.... ir tehu Linas mane meto akmenimis, tegu karia ant sausos sakos uz situos zodzius, tegu nzn... ka nori, ta daryk ;D ;D
na dzin kad ir iz vilniaus geresnis man tai jokio skirtumo nei as jame gyvensiu nei ka
cia ne tau sesiau.. as zinau, kad Linas myli ir visaip kaip poteriauja uz vilniu ;D
aaaa ;D
nu ok, draugai, gimines ir mylimieji ;D einu as dar su savo nauja draugute pasibendrauti ir pasiguguoti ir lekiu SPAT )
saldziu, siltu, minkstu jums draugai sapnu
saldziu sesut ir tau as ir tuoj eisu liulia ....
cia ne tau sesiau.. as zinau, kad Linas myli ir visaip kaip poteriauja uz vilniu ;D
o kaži kodėl jis už Vilnių?.. :?
nu saldžių, kad jau bėgat iš čia
neryski citata is Lino sapalioniu ;D <<
vilniuj negyvena urlaganai , toliau nzn,,
;D reiktų pilnos citatos ir gal į pirmą puslapį
oi mano atmintis ne kokia.. savo anuko pastebejimu neatsimenu visu... dar ir nelanko, tik tada kai penssija gaunu, tada ir ponskucius atvaro ;D
>> einu einu, as jau miegot
eik ;D
ziurekit kad tas jusu akropolis nesugriutu ten dar kol neatidare stiklai nuo jo krito
von i lova
sveiki sveiki kaip einas ? as va pertraukele darau, rasau referata tai kankinuos nors ji turetume rasyt keturios ...bet kitos grupiokes namuose...
sunkiai einas nes vel i darba siandien vakare reikia
Lina ipratinsi grupiokes, tai po to visada viena rasysi
labas, normaliai viskas apie kita nutyliu
nu žiūrėk, kad bent darbas nebūtų veltui
na nespes iprast nes paskutiniai metai o darbas ...na man svarbu atiduot o ne dar nukelt kitam kartui kad paipldomai butu ka veikt geriau jau atiduoti ir buti ramiai
nu tai joa aš tai dėl tos pačios priežasties irgi stengiuos greičiau atsiskaityt renkuosi geriau jau prastesnį pažimį, bet kad ramiakas būtų
o va neatsiskaičiau pora darbelių ir velkas dabar galvoju reikia nors vieną kartą istorijos medžiagą perskaityt, kad kartais nepričiuptų manęs ryt... o į fiziką tai taip ir nenueisiu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 531 532 533 534 535 … 775 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~