Re: Esi "degtukas" ar "ledukas"?
uzsidegu kaip degtukas ir butinai noris pasakyt paskutini sakini........ne kokia savybe
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Esi "degtukas" ar "ledukas"?
uzsidegu kaip degtukas ir butinai noris pasakyt paskutini sakini........ne kokia savybe
degtukas leduke siaip vengiu konfliktu, mane sunku isvesti is kantrybes.., bet jei jau taip nutinka, tai lauk viso gaisro
oi kaip tikras degtukas as, geriau jau manes nepykdyti
Tikrtu tikriausias dektukas,greit uzsiliepsnoju,bet geit ir nurimstu... ;>
apsales degtukas... ne o jei rimtai tai priklauso nuo situacijos... bet dazniausiai tai bunu ne degtukas o visa deganti malka
na as save pavadinciau ziebtuveliu esu salta bet kai reikia uzsideu iki tol kol dujos baigiasi
na as save pavadinciau ziebtuveliu
esu saltas bet kai reikia uzsidegu iki tol kol dujos baigiasi
Pas mane tai protas is paskos vaiksto... daugiau, manau, nieko pridurt ir nebereikia... ;D
kiek jau paskaiciau, tai "degtukais" save laiko gana jauno amziaus zmones na nieko nuostabaus,nes dar nera subrende zmones. budama paaugle ohoho kox degtukas buvau!:DD su laiku igavau proto ir dabar yra tik keletas zmoniu, kurie gali mane isvesti is kantrybes
Danguole, 21 wrote:Gediminas, 29 wrote:Aš tai visas liepsnos fabrikas ;D
uzuojauta tam kas tave uzsiutina
jiems tai jau kas, užuojauta jų artimiesiems ;D
nu prajuokinot mane ;D ;D ;D ;D ;D ;D. as tai esu dektuku fabriko vadybininke ;D ypac nervina tokie zmones kurie irodineja savo nors yra 100% neteisus
<<<<<degtukas
priklauso nuo konflikto bet dazniausiai bunu degtuku degtuke
degtukas... nors kartais...ir ledukas...
as tai tikriausei prie tu nesitvardanciu zmoniu,dektukas,nes jei rimtai tai labai neturiu kantrybes
Ledukas.Visada visas situacijas priimu ramiai ir saltai.Tik ramiu protu gali viskas apmastyti.Nes kitakart per ta uzsidegima gali pridaryti nesamoniu.
ledinis degtukas
Kiek dau degtuku
visi ispradziu uzsidega,bet vieni labai greit pradeda tik smilkti,o kiti toliau dega
Agam tu teisi.. As tai gryniausias degtukas...:D Ir dazniausiai greit uzgestu
as ledukas,nes visalaik konflikto metu pries ka nors pasakydama gerai apmastau kaip veliau ateityje man tie zodziai atsilieps.mane sunku ismusti is veziu,o jeigu pastebiu,kad galiu nebesusivaldyti,tai pasistengiu dingti nuo to zmogaus su kuriuo pykstuosi,kad nematyciau ir negirdeciau jo.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Esi "degtukas" ar "ledukas"?