41

Re: Esi "degtukas" ar "ledukas"?

uzsidegu kaip degtukas big_smile ir butinai noris pasakyt paskutini sakini........ne kokia savybe wink

42

degtukas leduke:::037 siaip vengiu konfliktu, mane sunku isvesti is kantrybes.., bet jei jau taip nutinka, tai lauk viso gaisro:::008:::037

43

oi kaip tikras degtukas as, geriau jau manes nepykdyti tongue

44

Tikrtu tikriausias dektukas,greit uzsiliepsnoju,bet geit ir nurimstu... ;>

45

apsales degtukas... big_smile ne o jei rimtai tai priklauso nuo situacijos... bet dazniausiai  tai bunu ne degtukas o visa deganti malka big_smile

46

na as save pavadinciau ziebtuveliu big_smile esu salta bet kai reikia uzsideu iki tol kol dujos baigiasi big_smile

47

Audrius, 16 пишет:

na as save pavadinciau ziebtuveliu big_smile esu saltas bet kai reikia uzsidegu iki tol kol dujos baigiasi big_smile

48

Pas mane tai protas is paskos vaiksto... daugiau, manau, nieko pridurt ir nebereikia... ;D

49

kiek jau paskaiciau, tai "degtukais" save laiko gana jauno amziaus zmones smile na nieko nuostabaus,nes dar nera subrende zmones. budama paaugle ohoho kox degtukas buvau!:DD su laiku igavau proto ir dabar yra tik keletas zmoniu, kurie gali mane isvesti is kantrybes big_smile

50

Gediminas, 29 пишет:
Danguole, 21 пишет:
Gediminas, 29 пишет:

Aš tai visas liepsnos fabrikas ;D

uzuojauta tam kas tave uzsiutina :::044

jiems tai jau kas, užuojauta jų artimiesiems ;D

nu prajuokinot mane ;D ;D ;D ;D ;D ;D. as tai esu dektuku fabriko vadybininke ;D ypac nervina tokie zmones kurie irodineja savo nors yra 100% neteisus :::850:::852:::619:::135:::022:::033:::023:::917:::506:::229:::a32

51

:::619<<<<<degtukas

52

priklauso nuo konflikto:::037 bet dazniausiai bunu degtuku degtuke :::044:::844:::619

53

degtukas... smile  nors kartais...ir ledukas... smile

54

as tai tikriausei prie tu nesitvardanciu zmoniu,dektukas,nes jei rimtai tai labai neturiu kantrybes

55

Ledukas.Visada visas situacijas priimu ramiai ir saltai.Tik ramiu protu gali viskas apmastyti.Nes kitakart per ta uzsidegima gali pridaryti nesamoniu.

56

ledinis degtukas :::a14

57

Kiek dau degtuku :::619

58

visi ispradziu uzsidega,bet vieni labai greit pradeda tik smilkti,o kiti toliau dega smile

59

Agam tu teisi.. As tai gryniausias degtukas...:D Ir dazniausiai greit uzgestu big_smile

60

as ledukas,nes visalaik konflikto metu pries ka nors pasakydama gerai apmastau kaip veliau ateityje man tie zodziai atsilieps.mane sunku ismusti is veziu,o jeigu pastebiu,kad galiu nebesusivaldyti,tai pasistengiu dingti nuo to zmogaus su kuriuo pykstuosi,kad nematyciau ir negirdeciau jo.