Na ka, reik tadum man apie save pasipasakot
Vardas Karolina, pavarde A***********ė Gimimo datos neskelbsiu, vis tiek dar negreit atstovauju oziaragius visom keturiom, uzsispyrus kaip oziukas esu, jei jau ka sumastau, tai nieks neatkalbes o jei kazko nenoriu, tai nieks ir neprivers kol pati nepanoresiu todel reik bandyt itinkint mane kad noriu ;D
siaip is prigimties gerybine tokia esu, negaliu atsakyt kai kas nors ko nors praso.. jei reikalauja - nesulauks, bet jei graziai pasiziuri, papraso, tai iskart nusileidziu dar apie charakteri.. :?
kovoju uz savo tiesas kaip tik imanoma, ir nuomone ginu visaip kaip jei tik kur kas itemptai diskutuoja, tuoj ir as prisijungiu labiausiai nervina kai esu kaltinama del ko nors visiskai neargumentuotai ir nepagristai, tada virstu tikru zverim dar negaliu pakest kai mane ignoruoja.. ypac su kuo nors susipykus.. jei jau pyktis - tai nors ir su leksciu dauzymais, bet ko jau ko negaliu pakest, tai kai apsisuka ir tyledama/-s iseina..
siaip dazniausiai kai su naujais zmogeliais susipazistu, tai jie pradeda galvot kad as rimtom temom is viso sneket nemoku, apie viska tik juokais.. ir kai noriu ko nors rimto paklaust, tai niekas nesupranta kad as rimtai.. ir priima kaip juokus.. ;D o as rimtai sneket moku! kai tikrai reikia.. ;D;D
jauciu apie charakteri uzteks
megstu.. ka as megstu.. :? megstu labai boulinga, biliarda, sokius pokius labai irgi sokau su pertraukom nuo pirmos klases iki 11-os, paskui daktariuksciai nebeleido.. bet vis tiek kai tik isgirstu linksmesne muzikele, iskart kojos kilnotis pradeda dar megstu virtuvej pasisukiot, paeksperimentuot su tuo ka saldytuve randu tik kad retokai tam laiko atsiranda.. siaip megstu beveik viska, kas nauja, dar nepatirta, ir tai kas sena ir iki skausmo pazistama.. naujiem potyriam ir ispudziam visada sakau taip, jei tik galimybes leidzia
jauciu uzteks gal jau, ka? ;D
as irgi persiprasau kad tokia ilga istorija o jei atrodo trumpa, galiu zinokit ir pailgint ;D nes ka jau ka, bet papliurpt tai megstu
gerai jau gerai, sikart nebeplepesiu, nebekankinsiu jusu
psio