10721

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

pykit nepykit, bet as irgi prasausi padaryti mane jusu klubo nare.. :::818 pasiskaitaliojau, ir net nemascius "daejo", kad as taipogi noretau vat sitaip linksmai kaip jus pasibut, suspazint ir susimeetint.. :::818 labai jau viliojanciai visas sitas pasipasakojimas man atrodo.. wink o ir siaip kiek is forumo macius tai tokie uch zmogeliai susrinke cia wink
jamat? tongue

10722

tai karolyt reikia tavo prisitatymo smile koks jis turetu buti yra kazkuriam psl tik nepasakysiu tikslai kuriam wink labai cia ju jau daug big_smile

10723

o kur anksčiau buvai? big_smile pasiaiškinimą man tuoj ;D kad jau meetas tai jau vilioja smile
nu ką, juk ten vardo pavardės, kraujo grupės, asmens kodo reik ir tiek big_smile ai, dar pora žodžių apie save, kuklumo lygis ir rodos kaip ir viskas :?

10724

Lina, 23 parašė:

tai karolyt reikia tavo prisitatymo smile koks jis turetu buti yra kazkuriam psl tik nepasakysiu tikslai kuriam wink labai cia ju jau daug big_smile

nerandu niekur.. sad

10725

labos....

10726

labos wink :*

10727

Karolina, 19 parašė:
Lina, 23 parašė:

nerandu niekur.. sad

sesius karoliui rase kaip prisistatyt smile tai ieskok tuose psl kur karolis figuruoja big_smile bus tau kaip izangines krikstynos i kluba (beiskant prisistatymo) big_smile

10728

Diana> O tai ta Karoli kazkoki kurs cia seniai jau laukia... kuriam puslapy jo pasisakymas? big_smile big_smile big_smile

10729

niu tu Nijoliuk ir pavariai cia big_smile;D sauniai, puikiai, nuostabiai, nepakartojamai, nuosekliai, su visais dziaugsmais ir skausmais, takeliais ir klystkeliais viska apipasakojai :::024:::a48
buckis tau uz tai, nes vel skaidydama pasijutau lyg dar karta tam musu nepakartojamai fantastiskam meete sudalyvavau :::746:::726:::733

10730

Auris, 19 parašė:

Diana> O tai ta Karoli kazkoki kurs cia seniai jau laukia... kuriam puslapy jo pasisakymas? big_smile big_smile big_smile

va tata kur karoliuko pasisakymas va cia  puslapis sen ar ten ;D

10731

Nu bet į šitą temą - tai net baisu užeit big_smile

10732

Na ka, reik tadum man apie save pasipasakot smile
Vardas Karolina, pavarde A***********ė wink Gimimo datos neskelbsiu, vis tiek dar negreit tongue atstovauju oziaragius visom keturiom, uzsispyrus kaip oziukas esu, jei jau ka sumastau, tai nieks neatkalbes big_smile o jei kazko nenoriu, tai nieks ir neprivers kol pati nepanoresiu big_smile todel reik bandyt itinkint mane kad noriu ;D
siaip is prigimties gerybine tokia esu, negaliu atsakyt kai kas nors ko nors praso.. jei reikalauja - nesulauks, bet jei graziai pasiziuri, papraso, tai iskart nusileidziu wink dar apie charakteri.. :?
kovoju uz savo tiesas kaip tik imanoma, ir nuomone ginu visaip kaip smile jei tik kur kas itemptai diskutuoja, tuoj ir as prisijungiu smile labiausiai nervina kai esu kaltinama del ko nors visiskai neargumentuotai ir nepagristai, tada virstu tikru zverim :::454 dar negaliu pakest kai mane ignoruoja.. ypac su kuo nors susipykus.. jei jau pyktis - tai nors ir su leksciu dauzymais, bet ko jau ko negaliu pakest, tai kai apsisuka ir tyledama/-s iseina.. :::022
siaip dazniausiai kai su naujais zmogeliais susipazistu, tai jie pradeda galvot kad as rimtom temom is viso sneket nemoku, apie viska tik juokais.. ir kai noriu ko nors rimto paklaust, tai niekas nesupranta kad as rimtai.. ir priima kaip juokus.. sad ;D  o as rimtai sneket moku! :::305 kai tikrai reikia.. ;D;D
jauciu apie charakteri uzteks big_smile
megstu.. ka as megstu.. :? megstu labai boulinga, biliarda, sokius pokius labai irgi wink :::234 sokau su pertraukom nuo pirmos klases iki 11-os, paskui daktariuksciai nebeleido.. sad bet vis tiek kai tik isgirstu linksmesne muzikele, iskart kojos kilnotis pradeda big_smile dar megstu virtuvej pasisukiot, paeksperimentuot su tuo ka saldytuve randu wink tik kad retokai tam laiko atsiranda.. sad siaip megstu beveik viska, kas nauja, dar nepatirta, ir tai kas sena ir iki skausmo pazistama.. smile naujiem potyriam ir ispudziam visada sakau taip, jei tik galimybes leidzia wink
jauciu uzteks gal jau, ka? ;D
as irgi persiprasau kad tokia ilga istorija wink o jei atrodo trumpa, galiu zinokit ir pailgint wink ;D nes ka jau ka, bet papliurpt tai megstu :::237
gerai jau gerai, sikart nebeplepesiu, nebekankinsiu jusu wink
psio :::315

10733

Alia nu saunuole nu bet vistiek nepasakei kur gyveni nu big_smile et... gerai tiek to, nepatingesiu ir pats pasiziuresiu tongue smile

10734

Edvardai > Tai mes irgi ne ka baisesni uz sita tema ;D

Nu ka. Sveikinam du klubo naujokus ! :-D Karoli ir Karolina ! :-D Kokia sauni kompanija! big_smile) big_smile) big_smile)

10735

Auris, 19 parašė:

Alia nu saunuole nu bet vistiek nepasakei kur gyveni nu big_smile et... gerai tiek to, nepatingesiu ir pats pasiziuresiu tongue smile

uoj :::818 Vilnius Vilnius Vilnius wink

10736

Edvardas, 25 parašė:

Nu bet į šitą temą - tai net baisu užeit big_smile

ne baisu, o geeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeera, mielasis, geeeera ir dziugu..... cia kaip namo griztu... nes meiles cia mano :::207

10737

Karolina, 19 parašė:

dar negaliu pakest kai mane ignoruoja.. ypac su kuo nors susipykus.. jei jau pyktis - tai nors ir su leksciu dauzymais, bet ko jau ko negaliu pakest, tai kai apsisuka ir tyledama/-s iseina.. :::022

o as kaip tik.. jei supyksiu, tai tylesiu ir niekas man neismus nieko niekuo...jei netikit, bet turbut tikit, galit sesiaus paklausti, arba kitos tokios tundros big_smile (tipo mano best friendes ;D )

10738

sorry uz trecia posta, bet tingiu redaguoti :V
SVEIKINIMU lietus istojusiems :::228:::a20 bet ehem... tai dar nereiskia, kad jus mano meiles :::906 << cia sita reikia nusipelnyti :::b18

10739

;D bet kompanija tai tikrai gera big_smile Karolis ir Karolina. sveikinu patapus klubiokais big_smile

10740

eik tu sau ;D as tik dabar ir pastebejau ;D ziauru ;D ;D big_smile gales Karoliuku fronta pas mus laikyti :::918