Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as visada sakau ko noriu o jei ten kokia malalietka kabini tai tikrai nezinos ko nori jamk vyresne su patirtim
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
as visada sakau ko noriu o jei ten kokia malalietka kabini tai tikrai nezinos ko nori jamk vyresne su patirtim
sesiau
Zinau ko nori... bet ne manes
... bent tas kurias kalbinau tikriausiai reikia ivairesniu pakalbint ... baisu
ale grizsiu pas kokia is tu viena kurios mani visalaik mylejo :? nu bet jau puse jau istekejo,o gal ir daugiau ir jau vaiku turi ...negera ideja
busiu senbernis ;D
cha kad ta vyresne ne taip jau ir lengva pajamt
cha kad ta vyresne ne taip jau ir lengva pajamt
ne visada broli is klp nes gi buna taip kad ne tu nori o taves nori o jei tu nesi toks jau laabai uzsispyres gali ir pasiduoti tai gal kas ir gautusi .. nu cia kazka jau pezu.. .bet nieko ;D ;D vai vai vai reikia man referata va atsispausdinti ir lekti koledzan
aik kada cia tiap buna kad vyresne nori jaunesnio? jos gi iesko tipo su bapkem ir stogu
aik kada cia tiap buna kad vyresne nori jaunesnio? jos gi iesko tipo su bapkem ir stogu
nu Auri mokyk ir mokyk tave gyvenimo
> gi db kaip tik vyresnes ant jaunesniu shoka.. tu psidairyk
> na o siaip litus melzia tik fyfos >> as i tas sharkas net neziuriu.. na tik vienam reikalui skirtos jos ;D ;D
taip taip Linuk cia senes uzsimano sviezios mesos ;D is aplinkiniu moteru tik nusisipsok joms tai zek koks tredzdalis bobu uzgrius Tava hata jos tik galvoja kad jau uzgesusios bet tik kai koks geidulingai pasiziuri tai prabunda JOS
tik jau neriketu labai senu nu 30m tai dar yra viena kita karsta mamike
taip taip Linuk cia senes uzsimano sviezios mesos ;D is aplinkiniu moteru tik nusisipsok joms tai zek koks tredzdalis bobu uzgrius Tava hata jos tik galvoja kad jau uzgesusios bet tik kai koks geidulingai pasiziuri tai prabunda JOS
>> Fiodorai as gi kuklus ir nedrasus vyras.. :-)
> as kalbu tik apie koki 5 ar 4 metu skirtuma ne daugaiu
Fiodoras, 24 wrote:taip taip Linuk cia senes uzsimano sviezios mesos ;D is aplinkiniu moteru tik nusisipsok joms tai zek koks tredzdalis bobu uzgrius Tava hata jos tik galvoja kad jau uzgesusios bet tik kai koks geidulingai pasiziuri tai prabunda JOS
>> Fiodorai as gi kuklus ir nedrasus vyras.. :-)
> as kalbu tik apie koki 5 ar 4 metu skirtuma ne daugaiu
Bet siaip priimtina kad vaikinas jaunesnis uz mergina idomu kodi :? ir siaip man jaunesnes visalaik labiau patiko budamas sptintokas man akys krypo visalaik i jaunesnes :? idomu kodi :?
na man vyresni ne tai kad nepatinka bet netraukia
na man vyresni ne tai kad nepatinka bet netraukia
ko ten patiks man ir ne :? ;D
sveikuciai
sveikinu musu naujuosius narius... kaip gerai,kad klubukas pleciasi
na kaip laikotes?:)
sveikuciai
nuasvasokoladanim...valgau ir uzsigeriu kokteiliu
Tikiosi nesuviduriosiu:? nu as skrendu
Danguole, 21 wrote:sveikuciai
nuasvasokoladanim...valgau ir uzsigeriu kokteiliu
Tikiosi nesuviduriosiu:? nu as skrendu
vaje leciau uzsprinksi skrisk skrisk...;)
nu da pusia kila ira idomu iveiksiu reik pusbroliu palikt :? na bet jai suvalgysiu tai nerikes jam duot :? bus saugiai patalpinta pilve
nuo tokio kiekio pilva skaudes geriau jau pasidalink
nu paskaiciau.. tai skelsiu savo nuomone
>>> kaip jau sesiau zinai man ir 6 metu skirtumas dar geris (cia del vyresniu berniuku) taciau cia nuo zmogaus priklauso.. jei jis PONAS rimtuolis, tai eina jis savo vieskeliais takais.. nes buna tu vyresniu visokiu > tokie draugiski ir tokie rimti :? ir siaip kiti jaunai labai atrodo tokie vaikai zdz.. del jaunesnio.... :? nu kaip cia pasakius, ta pati taisykle, jei geras ir tai dzin, bet jei toks tai spirciau as ji kuo toliau..
>>>> o siaip man ir reikia jaunai atrodancio,nes siandien mane vaiku isvadino ;D kaip visada.. trulike tokie berneliai prisikabino.. nors turejau ka veikti vaziuojant ;D
Fiodoras jo geriausia paslept saugiausios vietoj
Danguole, bet uz tat bus aisq nuo ko ir del ko sventas reikalas gi
Beja laba vakareli visiems
labas labas
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~