Topic: Meetas Vilniuje...
Čia vilniečiai tariasi, kiti prisideda (kam patogu):D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...
Čia vilniečiai tariasi, kiti prisideda (kam patogu):D
teisingai......:) na tema yra tai svarbiausia:) as uz meeta kada nors:) isvis ieskok.lt party kokia butu super
njuuuuu davai nors karta padarom ir vilniaus meeta ... mes juk irgi zmones!!!
Is pradziu reik kad atsirastu kas apsiimtu toki organizuot:) maza kad visi noretu:) as asmeniskai irgi tik prie tu norinciu sudalyvaut:D)
Visai nieko butu Vilniaus meetukas:)as asmeniskai prie norinciu irgi.:=)Ruta20 ka veiktume?na manau susitike nesedetume kur nors kavinej tv neziuretume kokio krepsinio varzybu:D
va butent kad turetu atsirast kas organizuoja surast vieta...kad nereiktu mastyt kur einam...ir laika patogu...
Viktorija24 gal sutiktu del organizavimo bet surenkame nors 20-30zminiu o del merginu,paneliu irgi reiktu tokio skaiciaus manau visai normaliai butu kam tos pirtys kaip Kanewsky vis pirtys mes Vilniaaus meetuka puikiai padarytume kad visas Vilnius zinotu manau:D
jo, kazka pan reikai turetu buti visai nieko , nuskambetumem ...
Man rods pradzioj reiktu susimeetint del meeto, o tada jau sprestume ar reikia to "pilnavercio" meeto..:) bo taip be galo be krasto galima diskutuot..
gal ir tiesa... reikia skelbti vieta ir data ir ten ir tada meetin del meeto
Jo galime kada koki sestadieni perkalbeti kaip ir kas.Nes as dirbu nuo 8 iki 23h laiko nelabai yra ir kas antra sestadieni teks dirbti **** menesis praeis iseinu is vergisko darbo,.
Laba diena:)
na gerai ... basta ... yra norinciu daryti ar nera???!!!
jei taip tai darome parasykite po + tie kas norite cia i konfa ir tad gal ka ir suorganizuosim
tikrai reiketu ka nors sumastyti........
na taip, kaip ir visada būna, norinčių daug, bet organziuojančių nerasta... ne, aš organizuoti neprisiimu (nesu aš "tusovčikė" ir šiaip, galiu kai ką sugalvoti nebent tarp savų, o ne tarp visiškai nepažįstamų...), nebent ką padėti gal... :V
Na jeigu darome tai darome.:{}susirasome tada visi arba rasykite i anketa man kas sutinka del meeto aisku surenkame daugiau zmoniu kad tikrai butu linksma ir nuostabu.
Vilnieciai kur dingot?Pasiziurekit kaip Kunas nuostabiai mast6o as gi nemaldausiu del meeto
agham, aš čia
aš dalyvausiu, jei tik laiką suderinsiu... :V )
As ir dalywauciau,tik manau reikia jog is pradziu kazkas tikrai apsiimtu meeto organizawimu... sutartu wieta ir laika,o tada jau wisi pas ta zmogu anketoje registruotusi..:)
Ka jus cia sukat galvas, meskites i kauna ir baigtas kriukis :D:D
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Meetas Vilniuje...