Re: Graziausia spalva..:D
melyna su visais savo atspalviais, dar juoda patinka, ji turi kazkokia paslapti kai gerai isiziuriu i juoda spalva tai mane kazkaip uzhipnotizuoja va. dar orandzine biski pradejo patikti
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Graziausia spalva..:D
melyna su visais savo atspalviais, dar juoda patinka, ji turi kazkokia paslapti kai gerai isiziuriu i juoda spalva tai mane kazkaip uzhipnotizuoja va. dar orandzine biski pradejo patikti
Kazkada buvo oranzines spalvos manija ir labai norejau oranzinio foteliuko savo kambaryje O dabar aki ir sirdi traukia visi violetiniai atspalviai
raudona, juoda ir oranzine!!!!
o man grazios visos spalvos
kuo daugiau spalvu tuo gyvenimas grazesnis
Geltona, geltona ir geltona. Na, dar grazu geltona, bet manau kad mano megstamiausia yra geltona. Siaip dar geltona visai nieko, bet geltona grazesne.. Kartais ir juoda visai grazu, bet vis tiek geltona graziausia
yra nuotaika, tai ir spalvu daugiau patinka...nera jos...tai ir buni kazkoks pilkas...
man jau nuo gimimo raudona .visi automobiliai raudoni,sofa raudona nusipirkau,visi tik raudonas dovanas dovanoja:)keista kaip kiti nezino kas patinka po kelias spalvas vardina.
man taj labiausiai patinka žalia ir visi jos atspalviai, aš tiesiog dievinu šitą spalva
BALTA
ZALIA !!!!!!!!!!
Man tai zale violetine balta . . .nu zodziu visos pastelines ir neaky rezencios ramios spalvos tokios kur buna gamtoj . . .:D nu visaip buna grazu
Juoda,rozine...
geltona,oranzine ir juoda... ;D
Ta, kuri padengia dangu, kai leidziasi saule...
Fantastiskai parasei jop ir man tokia graziausia
Ir visi kiti dangaus atspalviai...ir juros
Black.
Rozine
balta, juoda ir visos kitos šviesios spalvos.
zalia ir raudona:)
alyvine:D cia niekas nepaminejo:D
Man grazu tai, kas tamsu, niuru ir nespalvota...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Graziausia spalva..:D