141

Re: Graziausia spalva..:D

melyna su visais savo atspalviais, dar juoda patinka, ji turi kazkokia paslapti kai gerai isiziuriu i juoda spalva tai mane kazkaip uzhipnotizuoja smile va. dar orandzine biski pradejo patikti big_smile

142

Kazkada buvo oranzines spalvos manija ir labai norejau oranzinio foteliuko savo kambaryje :::034 O dabar aki ir sirdi traukia visi violetiniai atspalviai smile

143

raudona, juoda ir oranzine!!!!

144

o man grazios visos spalvos smile
kuo daugiau spalvu tuo gyvenimas grazesnis big_smile

145

Geltona, geltona ir geltona. Na, dar grazu geltona, bet manau kad mano megstamiausia yra geltona. Siaip dar geltona visai nieko, bet geltona grazesne.. Kartais ir juoda visai grazu, bet vis tiek geltona graziausia tongue

146

yra nuotaika, tai ir spalvu daugiau patinka...nera jos...tai ir buni kazkoks pilkas...

147

man jau nuo gimimo raudona .visi automobiliai raudoni,sofa raudona nusipirkau,visi tik raudonas dovanas dovanoja:)keista kaip kiti nezino kas patinka po kelias spalvas vardina.

148

man taj labiausiai patinka žalia ir visi jos atspalviai, aš tiesiog dievinu šitą spalva :::817

149

BALTA

150

ZALIA !!!!!!!!!!

151

Man tai zale violetine balta . . .nu zodziu visos pastelines ir neaky rezencios ramios spalvos tokios kur buna gamtoj . . .:D nu visaip buna grazu big_smile

152

Juoda,rozine...:::445

153

geltona,oranzine ir juoda... ;D

154

Mantas, 19 пишет:

Ta, kuri padengia dangu, kai leidziasi saule...

Fantastiskai parasei smile jop ir man tokia graziausia wink Ir visi kiti dangaus atspalviai...ir juros big_smile

155

Black.

156

Rozine :::818

157

balta, juoda ir visos kitos šviesios spalvos.

158

zalia ir raudona:)

159

alyvine:D cia niekas nepaminejo:D

160

Man grazu tai, kas tamsu, niuru ir nespalvota... big_smile