Topic: sunys
butu idomu suzinoti, kokius suniukus laikote, kokie ju charakteriai, pagal ka issirinkote?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → sunys
butu idomu suzinoti, kokius suniukus laikote, kokie ju charakteriai, pagal ka issirinkote?
Vokieciu aviganio harakteris priklauso nuo seimininko:D aisku kad butumet panasus reikia buti iki mirites kartu mieluciai:D kai nusipirksi suniuka ir parsivesi namo tai pirma ka padaryk tai prispausk ir svelniai uzgulk ji ,ir neleisk jam pajudeti kokia minutele.Taip jis supras kas ira virsesnis, tu ar jis
patariu ! nes sis dalykas ira is dresavimo
-beto kodel nerasiai temose apie naminius gyvunus :?
kai buvau maze laikiau paprasta kiemsargiuka, nes toki gavau dovanu, kad nebebijociau sunioku
o siaip dabar jei tureciau nama, kuri noriu tureti, tai jamciau dyydeli suni... noriu arba rotveilerio arba auksinio retriverio... bet siaip man didelio skirtumo nera, nes sunekai mano dziaugsmas pasaulio ir noriu sunio tikrai ir ne kito gyvunoi
[na, tik pikto suns nenoriu, nenoreciau pitbulio ar kokio dogo]
14 metu turejau vokieciu aviganiu veisles kalyte.. Paseno ir teko atsisveikint.. Po to laiko namie nebuvo jokio kito suns.. Bet zinau kad jau visai neuzilgo vel turesim suni. Arba vel vokietuka, arba niufa, arba kaukaza. Na cia dar neapsisprendem
Faktas, kad jis bus didelis, saugos namus ir bus puikus draugas
Zodziu, tikras suo, o ne koks katiniskas nupiepelis [fl]2897[/fl] ..
Na turiu bokseryte mazauge vokieciu avigane ir rytu laikos misruna
Boksike megsta pestis ,kaip ir misruniukas,o aviganiuke ramesne bet lb gina patineli nes inai ji uzaugino
siaip visi jie yra lb skirtingu charakteriu bet kartu ir labai panasus i mane
Visi mano sunys tikri namo sargybiniai
taip pat ir mano
kazkaip ziuriu visi didelius sunis renkates kodel?
kazkaip ziuriu visi didelius sunis renkates kodel?
Visi nori tureti sunis o ne kates dydzio suneka matai pirmyksciai prisijaukino vilksunis o je buvo pakankamai dideli
manau tai musu kraujije
nuo senu laiku tokius turejom tai ir daba norim
Turbut jau genai diktuoja musu skoniui:? aisku kai kam patinka ir mazesni, bet cia del to kad mazesni tai galvoja kad visko maziau reikia arba delto kad jems miniatura labiau prie sirdies ;D laiko suni kisenei ;D;D;D;D;D;D
as noriu didelio sunio todel, kad smagu ji apsikabinti ir su juo palakstyti visai kitaip nei su mazu.. beje, didelis suo gales tave rogutemis ziema patempti
na tarkim as tai taksa turiu jis tikrai nedidelis bat man patinka ir siaip kai bute gyvenu vietos ne per daugiausiai yra
Imperatoriskaji pekina...:p Labai plaukuotas padarelis mielas siaip... plauku maiselis
Siaip meilus ir geras sunelis... Tik svetimiem geriau neglostyti, nes atitraukiant ranka grybshtels butinai..
gan kershtingas kaip ir visi pekinai... tnginys kaip tas katinas garfilas... Net i lauka tingi ir nenori eiti...
labai noreciau pincerio veisles suniuko, bet deja negaliu augint suniuko
Kodel negali ?
aha kodel? tevai neleidzia ar salygu nera?
todel kad turiu saiamo kate, o be to suns tevai neleistu laikyti, nes gyvenam gan mazam bute, be to reikia daug prieziuros suniukui o tevai zino kad as nevisada ji isvesiu i lauka
man tokia pat problema buvo tik kad as be kates gyvenu ilgai neleido gal kokius3 metus bet paskui susitariau bet sunkiai
kazkada turejau labai padykusi anglu kokerspanieli na cia kaip ir medziokline veisle, tai ciuckis su savu charakteriu, vaikus nelabai mego...
tokiems sunims reikia labai daug erdves
Sunys... DONT LIKE...Nebent sawi kiemsargiai kaime:D
kodel nemegsti?
maniskiai yra du augintiniai rotveileris - didelis katinas, kuris nemoka murkti ir stafukas be galo judrus ir isdykes
o kazka girdejau kad jie gana agresyvus tiesa?
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → sunys