1

Topic: sunys

butu idomu suzinoti, kokius suniukus laikote, kokie ju charakteriai, pagal ka issirinkote?

2

Re: sunys

Vokieciu aviganio harakteris priklauso nuo seimininko:D aisku kad butumet panasus reikia buti iki mirites kartu big_smile mieluciai:D kai nusipirksi suniuka ir parsivesi namo tai pirma ka padaryk tai prispausk ir svelniai uzgulk ji ,ir neleisk jam pajudeti kokia  minutele.Taip jis supras kas ira virsesnis, tu ar jis big_smile patariu ! nes sis dalykas ira is dresavimo big_smile
-beto kodel nerasiai temose apie naminius gyvunus :?

3

kai buvau maze laikiau paprasta kiemsargiuka, nes toki gavau dovanu, kad nebebijociau sunioku wink
o siaip dabar jei tureciau nama, kuri noriu tureti, tai jamciau dyydeli suni... noriu arba rotveilerio arba auksinio retriverio... bet siaip man didelio skirtumo nera, nes sunekai mano dziaugsmas pasaulio wink ir noriu sunio tikrai ir ne kito gyvunoi wink [na, tik pikto suns nenoriu, nenoreciau pitbulio ar kokio dogo]

4

14 metu turejau vokieciu aviganiu veisles kalyte.. Paseno ir teko atsisveikint.. sad Po to laiko namie nebuvo jokio kito suns.. Bet zinau kad jau visai neuzilgo vel turesim suni. Arba vel vokietuka, arba niufa, arba kaukaza. Na cia dar neapsisprendem smile Faktas, kad jis bus didelis, saugos namus ir bus puikus draugas smile Zodziu, tikras suo, o ne koks katiniskas nupiepelis [fl]2897[/fl] .. wink

5

Na turiu bokseryte smile mazauge vokieciu avigane ir rytu laikos misruna smile Boksike megsta pestis ,kaip ir misruniukas,o aviganiuke ramesne bet lb gina patineli nes inai ji uzaugino big_smile siaip visi jie yra lb skirtingu charakteriu bet kartu ir labai panasus i mane smile Visi mano sunys tikri namo sargybiniai big_smile taip pat ir mano big_smile

6

kazkaip ziuriu visi didelius sunis renkates kodel?

7

Giedrė, 15 wrote:

kazkaip ziuriu visi didelius sunis renkates kodel?

Visi nori tureti sunis o ne kates dydzio suneka:::036 matai pirmyksciai prisijaukino vilksunis o je buvo pakankamai dideli big_smile manau tai musu kraujije:::008 nuo senu laiku tokius turejom tai ir daba norim smile Turbut jau genai diktuoja musu skoniui:? aisku kai kam patinka ir mazesni, bet cia del to kad mazesni tai galvoja kad visko maziau reikia arba delto kad jems miniatura labiau prie sirdies ;D laiko suni kisenei ;D;D;D;D;D;D

8

as noriu didelio sunio todel, kad smagu ji apsikabinti ir su juo palakstyti visai kitaip nei su mazu.. beje, didelis suo gales tave rogutemis ziema patempti wink

9

na tarkim as tai taksa turiu jis tikrai nedidelis bat man patinka ir siaip kai bute gyvenu vietos ne per daugiausiai yra

10

Imperatoriskaji pekina...:p Labai plaukuotas padarelis big_smile mielas siaip... plauku maiselis big_smile Siaip meilus ir geras sunelis... Tik svetimiem geriau neglostyti, nes atitraukiant ranka grybshtels butinai.. big_smile gan kershtingas kaip ir visi pekinai... tnginys kaip tas katinas garfilas... Net i lauka tingi ir nenori eiti... tongue

11

labai noreciau pincerio veisles suniuko, bet deja negaliu augint suniuko sad

12

Kodel negali ? neutral

13

aha kodel? tevai neleidzia ar salygu nera?

14

todel kad turiu saiamo kate, o be to suns tevai neleistu laikyti, nes gyvenam gan mazam bute, be to reikia daug prieziuros suniukui o tevai zino kad as nevisada ji isvesiu i lauka smile

15

man tokia pat problema buvo tik kad as be kates gyvenu ilgai neleido gal kokius3 metus bet paskui susitariau bet sunkiai

16

kazkada turejau labai padykusi anglu kokerspanieli smile na cia kaip ir medziokline veisle, tai ciuckis su savu charakteriu, vaikus nelabai mego...:::818 tokiems sunims reikia labai daug erdves smile

17

Sunys... DONT LIKE...Nebent sawi kiemsargiai kaime:D

18

kodel nemegsti?

19

maniskiai yra du augintiniai rotveileris - didelis katinas, kuris nemoka murkti smile ir stafukas be galo judrus ir isdykes smile

20

o kazka girdejau kad jie gana agresyvus tiesa?