Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
NIK2 tebūnie kai prirašysim čia 20000 ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
NIK2 tebūnie kai prirašysim čia 20000 ;D
tai ne daug truksta tik 892 atrodo :V man matematika niekad nesiseke (chuckle)
Ne 2000, 20000 Dar teks Linut pavargt
Auris, 20 wrote:Kaip galvojat ar rasyt man laiskiuka buvusiai merginai (labai senai:D ) ir pasilabint, nes labai paaaasiilgau, ar ne? :? 8)
>> na brol net nzn ... na o kuri ta buvusi .. ta kur neseniai ar ta kur man pasakojai per skype :?
Na... ta apie kuria as tau kazkada svaigau nzn tikiuos apie ta svaigau Zn... mano darbas salia jos namu :? Tik kad jos ten nebera... bent jau as taip manau, nes ji gi Airijoj...
;D kas į pagrindinius rašytojus?
Linas, 19 wrote:Auris, 20 wrote:Kaip galvojat ar rasyt man laiskiuka buvusiai merginai (labai senai:D ) ir pasilabint, nes labai paaaasiilgau, ar ne? :? 8)
>> na brol net nzn ... na o kuri ta buvusi .. ta kur neseniai ar ta kur man pasakojai per skype :?
Na... ta apie kuria as tau kazkada svaigau nzn tikiuos apie ta svaigau Zn... mano darbas salia jos namu :? Tik kad jos ten nebera... bent jau as taip manau, nes ji gi Airijoj...
o tu tik šiaip pasilabint nori ar rimčiau pabendraut?..
Nu ar jums tai ir taip buna:? aaa ir butent tas is deismt tukstanciu kitai atsivercia
as apie psl o ne apie postus
Ne 2000, 20000 Dar teks Linut pavargt
ir mano vardas LINA parasyta o ne Linut
Egle, 17 wrote:Ne 2000, 20000 Dar teks Linut pavargt
Lina manau kat Linut tai malonybinis ir grozybinis kreipinys
Linas, 19 wrote:Auris, 20 wrote:Kaip galvojat ar rasyt man laiskiuka buvusiai merginai (labai senai:D ) ir pasilabint, nes labai paaaasiilgau, ar ne? :? 8)
na nzn, kaip ten kas.. bet jei, zuikeli, nori, tai parasyk.. paklausk kaip sekasi :? gal kai gris, susitiksit, papliurpsit apie senus laikus
Lina, 23 wrote:Egle, 17 wrote:Ne 2000, 20000 Dar teks Linut pavargt
Lina manau kat Linut tai malonybinis ir grozybinis kreipinys
bet jei ji butu skaicius klubo istorija ar panasiai tai zinotu kad man nepatinka kai mane mazybiniais vardais vadina
nu jei reikia skaityti visa istorija
tai va tada zinotu kas kaip na nevisa gal nuo puse kazkur ;D
nu manau kad isvis nereikia;D o malonybiniai cia gal todel kad Tave vercia pasijusti vaiku :? kaip manai.as tai sakau malonibinius nes pripratau
Kaip galvojat ar rasyt man laiskiuka buvusiai merginai (labai senai:D ) ir pasilabint, nes labai paaaasiilgau, ar ne? :? 8)
Aisku rasyk, blogiau tikrai nebus Va man neseniai buves parase, tai dabar labai fainai bendraujam Jokiu skausmu nebera, tiesiog draugiskai laisvai bendraujam
na mane Linute vadina tik man labai artimi zmones ir niekam kitam neleidziu taip saves vadint
vat kur saknys Eglute Tau ne mama;D kokie jus
--nu grazus tas 1111 :V
vat kur saknys Elute Tau ne mama;D kokie jus
--nu grazus tas 1111 :V
tai va
Ups turejo but Eglute Egle iskatrt pasiduodu tik neuzmetyk mane plytom
zek pasitaisiau:/
---Lina o Tu nepagalvojai, kad kitiems tai gali buti ziauru nu ta prasme vadinti taip kietai ir be vardo susvelninimo negali isiversti :V
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~