Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auri, meile, zinai, sesiaus zodziai verti frazes
>> rasau tau i prv, nes tikrai nepastebesi
eee sesiau nori kad as on the top buciau :V kam tos geles ir be ju gerai ;D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Auri, meile, zinai, sesiaus zodziai verti frazes
>> rasau tau i prv, nes tikrai nepastebesi
eee sesiau nori kad as on the top buciau :V kam tos geles ir be ju gerai ;D
joooooooooo, noriu.. ;D nes nesveikai ;D
niu jau mieguciuka nioriu labanakt gud naht litauen madshen atleiskit uz klaidas as rusu daugiau mokiaus
joooooooooo, noriu.. ;D nes nesveikai ;D
norek norek ir busi kaip gavusi
Labas rytas :\ ir vso gero visiems skubinsiuosi i mokslus turbut
Nijolė, 20 wrote:joooooooooo, noriu.. ;D nes nesveikai ;D
tai miegot nuejai :? ... .... .... ....
o siaip joa,,, labas rytas
laba laba ryta
Nijolė, 20 wrote:joooooooooo, noriu.. ;D nes nesveikai ;D
Atsikasit situ dalyku ;D
---Nu laba ryta visi ...! Totaliai visi
----Nu as jaun sendi varysiu i ta priemiera labai jau laukta nesulaukta
jau ir bilietuka nusipirkau pries tris menesius tik sendi tas oras pabjuro
Auris, 20 wrote:Kaip galvojat ar rasyt man laiskiuka buvusiai merginai (labai senai:D ) ir pasilabint, nes labai paaaasiilgau, ar ne? :? 8)
Aisku rasyk, blogiau tikrai nebus Va man neseniai buves parase, tai dabar labai fainai bendraujam Jokiu skausmu nebera, tiesiog draugiskai laisvai bendraujam
Jo, gerai kai tau ant bairio taip eme ir parase. Problema tokia, kad as jau kaip metus jos nemates ir negirdejes ir vis dar negaliu jos pamirsti. O dabar dar kai mano darbas nuo jos buvusiu namu per kokia 10 metru...kiekviena karta kai praeinu vis zvilgteleju ton pusen. Nu krc neimanoma. Jei laiska parasyciau butu dar labiau neimanoma.... Kaaaa daaaryyyyyyyt....
zinai, jei neparasysi tai nzn kas galejo nutikt o manau parasyt verta kas ten zino kas is to laiskucio issirutulios manau nieko neprarasi jei parasysi ir paciam bus ramiau :-) as kazkada ir neapsisprendziau ar parasyt ar ne, bet parasiau ir nepasigailejau, nes suzinojau ka vaikinas mano ir ko jis nori :-) na mes pora netapom, nes jam labiau mano drauge rupejo (chuckle) bet zinok geriau parasyk nereiks kankintis
sveiki visi
na va, baigesi sitos laisvos dieneles:) nebuvo jos jau toookios nuostabios kaip as tikejausi ir planavau, nes siaubingai atsalo ir kai kurie mano planai liko neivykdyti..bet siaip ar taip paiilsejau, issimiegojau
siand parlekaiu i Kauna atbuvau paskaitoj vienoj ir dabar vel teks grizti prie knyguciu laukia smagumeliai.....
>>Nijole, aciu tau uz nuostabu issamu pasakojima, tu nepakartojama kaip visad
>>Auri, nors ir paveluotai bet sveikinu tave su gimtadeniu
gerai brangieji;) lekiu dabar mokytis, nors siek tiek, nes ryt buhalterijos kolis, tai jau laukia nesmagumai.... o ir sesija jau visai nebe uz kalnu na bet reik susiimt gi kazkaip
Karolina, 19 wrote:Auris, 20 wrote:Kaip galvojat ar rasyt man laiskiuka buvusiai merginai (labai senai:D ) ir pasilabint, nes labai paaaasiilgau, ar ne? :? 8)
Aisku rasyk, blogiau tikrai nebus Va man neseniai buves parase, tai dabar labai fainai bendraujam Jokiu skausmu nebera, tiesiog draugiskai laisvai bendraujam
Jo, gerai kai tau ant bairio taip eme ir parase. Problema tokia, kad as jau kaip metus jos nemates ir negirdejes ir vis dar negaliu jos pamirsti. O dabar dar kai mano darbas nuo jos buvusiu namu per kokia 10 metru...kiekviena karta kai praeinu vis zvilgteleju ton pusen. Nu krc neimanoma. Jei laiska parasyciau butu dar labiau neimanoma.... Kaaaa daaaryyyyyyyt....
Na.. Jei nori kazka atkurt, tada jau sunkiau.. Bet vis tiek manau, kad ji parasysi blogiau nebus
joa, Auri, rasyk (chuckle) blogiau, negu dabar yra nebus
>> dar siaip klausimas.. o jus graziai issiskyret ar nelabai :? jei graziai, tai RASYK
na, palaikymo komanda >>
tai kas be ko mes tata palaikom o jei kas nepalaikys tai ir
nors, cia mes maziausiai turim kistis.. kaip nuspresi pats, taip ir padaryk gal ir jausiesi keistai, bet, zuiki, bus lengviau.. kada nors ;D bet bus ;D
Pazystama ir nepavydetina situacija, bet tikrai blogiau nebus...
na, dar mintis cia kilo man :? jei jos dar nepamirso sirdele, tai gal ir paskaudes tau ja bet... na, supranti...
sesiau jau galima sakyt uzgijo tas pats ka ir tu turi (happy)
Na mano patirtis nekokia su tais laishku rasymais... bet kiekvienam vis kitaip.. bandyk gal pasiseks... Visvien manau geriau padaryti tai negu gailetis, kad nepadarei...
o tai cia tu ja patausok nes as tai juk menesi tausojau
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~