Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o as visai miego nenoriu :Dnors nakti irgi bludinau visur kur belekur :D
bet siand kazkokia neitiketinai energinga
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o as visai miego nenoriu :Dnors nakti irgi bludinau visur kur belekur :D
bet siand kazkokia neitiketinai energinga
Karolina, 19 wrote:Karolis, 22 wrote:Noriu Miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiegoooooo!!!!
ne tu vieeeeeeeeeenaaaaaassss!
a ka nakti veikei, a?
Na naktim yra ka veikt , dar vat siandien nuo 7 ryto i darba reikejo
O ka tu veikinejai?
as tai miegot bandziau, bet neisejo.. :V
o sian nuo 10 i darba
Diana, mes tau pavydim
as net pati stebiuos kaip cia man toks energijos antpludis
atlekiau siand i paskaita dainuodama, bet nieks aisku demesio nekreipe, nes as taip daznai darau ;D
o pavyzdziui vakar tai priekaistu susilaukiau-sako ko tu siand tokia liudna, gal kas atsitiko? o as tiesiog nesisypsojau mano draugai tiesiog iprate mane matyt su sypsena veide ir sriksincia kaip koki spirguti spingancia ;D tai jei jau ne duok Dieve Diana be sypsenos veide, tai jau kazkas negerai
Na jo bishkuti su mielu nori pasiskolinciau is ko energijos
galiu paskolint negi gaila man ;D
Na jo bishkuti su mielu nori pasiskolinciau is ko energijos
Neverk, viskas bus gerai Matai, Dianyte geranoriskai siulosi padet
Labai puiku butu nes dar po darbo laukia kelione i pajuri
O man salta kambary rodo +21.22 C° ;( miega nesinori :? bet ziovauju
O as vis dar sedz darbe, valgau pica, geriu dinamita, zodz sveikai gyvenu ;D ;D ;D
Karoli, geros keliones!
Tomai, mergike kokia pasikviesk kad susildytu
sveiki tautieciai as tik pries pusvalandi grizau is vln, ziauriai nusikliau bet svarbiausia kad su egzas pakolkas viskas ciki is vertimo praktikos ir teorijos-8, is dvk-7, o is vokieciu kalbos vystymosi tendenciju-9. tai jau laiminga kaip nzn kas
O as vis dar sedz darbe, valgau pica, geriu dinamita, zodz sveikai gyvenu ;D ;D ;D
Karoli, geros keliones!
Tomai, mergike kokia pasikviesk kad susildytu
Nu ji gris vakare
sveiki sveiki kaip einas
na, as zinojau, kad mano sese saunuole :H
>> Dianyte, ne tave viena tos bedos kamuoja del sypsenos.. bet yra zmoniu, kuriems bet kada nusisypsau :H
---------
beje, berniukai :H su kazkokia is Japonijos kilusia Berniuku svente :H :H :H
Nijole as sveikinu tave su Motinos diena nesk aip zinia mes tik su Auriu zinom kodel tave su ja sveikinam
> tai va vystyk tu musu turta ir mes bendrai augintizadejom todel taip db ir vyksta va man sesija prasides ir jau bus egzu mataronas o Auris irgi naudinga veikla uzsijama todel neverk ir nevaitok o gerbk savo vyrus
tai jau slepiates ior neatsigaunat po ilgojo savaitgalio :?
Nijole, aš sveikinu Tave su Motinos diena nes, kaip žinia, mes tik su Auriu žinom kodėl Tave su ja sveikinam
> tai va, vystyk, katinėli, Tu mūsų turtą ir mes bendrai auginti žadėjom, todėl, zuikeli, taip db ir vyksta va man sesija prasidės ir jau bus egzų maratonas, o Auris irgi naudinga veikla užsiima, todėl neverk ir nevaitok, o gerbk savo vyrus
su didžiausia meile ir beprotišku seksu...
nuoširdžiai Tavo....
vajeeeee, nesitikejau kokie jus mieli (chuckle)
>>> pala pala.. as jums pasiusiu savo foto, kaip mano pilvas uzauges jau ;D (nors tu jau matei )...
>> o as labai faina savaitgali praleidau, pasibuvau pas senelius, aplankem kapus, ir siaip :V .... ai, mano mama trauma gavo, kad jos vaikystes namas zaliai nudazytas kai siandien vaziavom namo, tai ji dar atsisuko link tos puses ir sako: NET is cia jis kaip koks sviesoforas ziba...
>> zdz... linkejimai visiems..
smagu kad patiko... o as tai visa kaip praleidau ta savaitgali.. teta apsveikinau telefonu su motinos diena o kapines ispuosem bilekaip zvakuciu uzdegem.. liudna bet visai miela.... ai gana sita tema...
>>> o paskui tai niekur nejau nes norejosi bbuti manie na tai aisku maudziausi gal 3kartus ir dar noriu jau kas mane pazista tai zn ;D ;D
> o siaip tai jau ta foto maciau.. bt tern labai jau mysle... nes tas pilvas jau pries kelis metus buvo didelis.. o mes dar tiek nepazistami.. tai kaip cia yra :? idomu idomu.. :? :}
;D ;D ;D ;D ale koks Jus nepastabus ;D ;D ;D
>>>pala pala... tas pilvas matesi tada, kai mes susitike buvom Vilniuj.. tai isvada tokia, kad tas "vaje vaje" vilniuj ne siaip sau buvo ;D ;D ;D vaikas tavo ;D;D pries kelis metus.. PFFFFFFFFFFFFF ;D prasyciau neizeidinek manes ;D
;D ;D ;D ;D ale koks Jus nepastabus ;D ;D ;D
>>>pala pala... tas pilvas matesi tada, kai mes susitike buvom Vilniuj.. tai isvada tokia, kad tas "vaje vaje" vilniuj ne siaip sau buvo ;D ;D ;D vaikas tavo ;D;D pries kelis metus.. PFFFFFFFFFFFFF ;D prasyciau neizeidinek manes ;D
sshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh gi Auris irgi bus tevas jis gerai aukles musu ta vaika todel tegul ir jis prisideda ;D nes as zn nzn kad tu be musu negali
> o tas pilvas tai nzn nzn as neprisimenu kad kas nors ten magisko butu ivyke ;D ;D gal tau vejas ta vaika ipute isviso :?
Linas, 19 wrote:Nijole, aš sveikinu Tave su Motinos diena nes, kaip žinia, mes tik su Auriu žinom kodėl Tave su ja sveikinam
> tai va, vystyk, katinėli, Tu mūsų turtą ir mes bendrai auginti žadėjom, todėl, zuikeli, taip db ir vyksta va man sesija prasidės ir jau bus egzų maratonas, o Auris irgi naudinga veikla užsiima, todėl neverk ir nevaitok, o gerbk savo vyrus
su didžiausia meile ir beprotišku seksu...
nuoširdžiai Tavo....
na, tu ir nepastabus visai
--------------------
ai jo jo.. tyliu... tegu jis priziuri,o mes varysim kartu kur nors po visokias salas ir viska.. tegu jis vargsta, augina, kala mums babkes ;D o mes GYVENSIM (mm)
>>> nors nzn. nnz. as jau tau sakiau, kad as nenoriu, kad mano vaikas butu toks pietietiskai klaipedietiskas latras, su polinkiu i star treka ir family guy... visokias arbatas su metom, tekila ir balta svyturio... nzn nzn.. dar musu seima suses prie apskrito stalo, ir aptars tuos reikalus :H
>> taaaayp... vejas, kurio vardas Linas (tipo Pietys) arba Auris (tipo Vakaris) tu cia man atsakomybes nesikratyk kai taip >> taip taip.. myliu... ir t.t. meile viska zadejai, zvaigzdes ir viska... o dabar ant ledo nori palikt... taip nebus.. ne ne...as zn kur jus abu gyvenat ;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~