Topic: mada
njum va mano drauge turi tokia problema ji nemoka derinti drabuziu ir isvis nemoka renktis drabuzius perka aukstu liemeniu ir t.t. noriu kad idetumete kokiu puslapiu kuriuose butu madingu drabuziu nes nerandu !!!:(
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → mada
njum va mano drauge turi tokia problema ji nemoka derinti drabuziu ir isvis nemoka renktis drabuzius perka aukstu liemeniu ir t.t. noriu kad idetumete kokiu puslapiu kuriuose butu madingu drabuziu nes nerandu !!!:(
Na vat...jei nerandi jokių puslapių,pasižiūrėk žurnaluose,per tv...pirmiausia išrinkite abi jai stilių..fyfa,banglė,gotė,forsė ar t.t....išeikite vieną dieną pasivaikščioti abi po parduotuves,išrink jai keletą rūbų,į kurios tau būtų gera žiūrėti...ir lai pavaikšto ...tuomet apsipras ir kitus rūbus pirks tokio stiliaus...(sakau iš patirties) galbūt prie kokios senos maikutės prisiūkite daug daug įvairiausių sagų ar siūlų ir ta maikutė taps jau madinga...
P.S. stilius turi atitikti charakterį... ...sėkmės
as esu fyfa ir tuo didziuojuosi;D
Nebutinai gi turi buti bangle, forse, gote ar dar kokia...:D Gali buti neautrali:> paprasta mergyte:>
skaiciau kad dabar madinga buti nemadingai. tai taip gaunas kad jei stengiesi buti nemadingu tai jau esi madingas... zdz.. nesuprasi.
na o man maloniau vistik ziureti i paprasto ir savito stiliaus mergyte. nereikia ten kopijuot kazko ar vaiksciot apsirengusiai kaip puse miesto...
as tai vaikstau kaip bomzas ir visiems tai patinka
Nebutinai gi turi buti bangle, forse, gote ar dar kokia...:D Gali buti neautrali:> paprasta mergyte:>
geri zodziai,
skaiciau kad dabar madinga buti nemadingai. tai taip gaunas kad jei stengiesi buti nemadingu tai jau esi madingas... zdz.. nesuprasi.
![]()
na o man maloniau vistik ziureti i paprasto ir savito stiliaus mergyte. nereikia ten kopijuot kazko ar vaiksciot apsirengusiai kaip puse miesto...
Gryna teisybė, rengiesi taip kaip tau gražu. Turi, savotišką stilių...:) Jėga, man ir tokios mergytės ir apskritai toki žmonės labiausiai patinka
taip,mane taipat patinka paneles,kurios turi savo stiliu,o nesekioja kiekviena mada.papratumas ir savo stiliaus turejimas zavi.
geriau buti stilingu nei madingu.p.s.aukstas liemuo dbr lb madoje.
galbūt prie kokios senos maikutės prisiūkite daug daug įvairiausių sagų ar siūlų ir ta maikutė taps jau madinga...
gal geriau nesiuti jokiu sagu prie maikutes;D nes netycia gali atrodyti nekaip;D
njum va mano drauge turi tokia problema ji nemoka derinti drabuziu ir isvis nemoka renktis drabuzius perka aukstu liemeniu ir t.t.
noriu kad idetumete kokiu puslapiu kuriuose butu madingu drabuziu nes nerandu !!!:(
cia vienu metu buvo madinga tai kas dera su tavim o ne kas dera su kazkuom kitu kas nedera su tavim
normalu tai kas TinkA zmogui o ne vaikytis tu madu kurios rytoj mirs
svarviausia ne mada o tureti savo stiliu;pPP
Pritariu Fiodorui
O siaip Edita aukstas liemuo visai ne madoje ;D
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → mada