81

Re: papildomi kilogramai ;) - or +

Lina, valio! smile Taip ir turi būt. Gaila tik, kad save pamilti tokią, kokia esi, prireikia nemažai laiko...
O badauti verčiantys asilai neverti apskritai, kad apie juos kalbėtume hmm

82

nu as save seniai jau tokia kokia esu wink nes niekada nesivarziau del savo svorio... jis man patinka nes esu nei per stora nei perkuda big_smile

83

o kodel siais laikais teisiamos merginos uz tai jog nori tobuleti ? as nekalbu apie tas anoreksikes ten liga as kalbu apie tas kurios tiesiog nori graziau atrodyti ... as sawo figura diewinu nes ji grazi ..turiu uzpakaliuka bet ir turiu kelis papildomus kilogramus tai ka man tiesiog gywenti ir taikytis su jajs nors jie man nepatinka del kitu nuomones ? taikytis su lasinukais del to kad jums atrodo jog esu kuda ?  kitiems atrodo juokinga jog as liekninuosi ... tureti sawo nuomone gerbtina teisti kito nuomone zema ... jejgu as pradeciau sneketi apie kikvienos panos figuras ir sakyti tu man juokinga nes tu kudiniesi tai gal cia jau as buciau juokinga nes kisuosi ne y sawo reikalus ? m?

84

Žavinta, aš neteisiu už tai, kad nori būti lieknesnė, tobulesnė ar kaip tu tai bevadintum. Man tiesiog nepriimtinas viešas skundimasis savimi ir dar nemėgstu tų kvailysčių, kai prasideda visokios paguodos, nors ir iš piršto laužtos.
O šiais laikais besikūdinančios merginos teisiamos yra todėl, kad tai atrodo tuščia, o ir šiaip žmonės MĖGSTA teisti...

85

Žavinta, 16 wrote:

tai telika galima ziureti wakare kai nesijauti grazi o wa ryte kai neprisiwalgius tokia dar nepapilnejus tai tik y widrody ir ziuret big_smile

cia man jau uznesa daugiau y savimeile smile

86

Martyna, 19 wrote:

Žavinta, aš neteisiu už tai, kad nori būti lieknesnė, tobulesnė ar kaip tu tai bevadintum. Man tiesiog nepriimtinas viešas skundimasis savimi ir dar nemėgstu tų kvailysčių, kai prasideda visokios paguodos, nors ir iš piršto laužtos.
O šiais laikais besikūdinančios merginos teisiamos yra todėl, kad tai atrodo tuščia, o ir šiaip žmonės MĖGSTA teisti...

na tai gal nera viesas skelbimas jog noriu suliekneti ...as tiesiog pasiskundziau tuo ...ivyko diskusija ir pradejome apie tai diskutuoti ... juk klausimas yra ne apie mano swory butent o kaip kitoms merginoms yra o gavosi taip jog visi pradejo komentuoti tik apie mano svory ... na zinau jog atsibosta skaityti jog "as noriu buti manekene " "as noriu buti liekna " arba "kaip man suliekneti? " tiesa pasakius cia yra forumas kaip tik diskutuoti apie visokius dalykus ir ta diskusija pradejau .. nezinau ar verta mane teisti ..jau cia ne man spresti cia taip kaip jusu akims atrodo smile

87

Irmantas, 21 wrote:
Žavinta, 16 wrote:

tai telika galima ziureti wakare kai nesijauti grazi o wa ryte kai neprisiwalgius tokia dar nepapilnejus tai tik y widrody ir ziuret big_smile

na nezinau gal tau ir uznesa bet juk visos megsta tampytis pries veidrody ..gal tik viena daugiau kita maziau tai nera savimeile .. :)o gal tik man taip atrodo ? big_smile

88

Irmantas, 21 wrote:
Egle, 15 wrote:
Žavinta, 16 wrote:

na nezinau perziurejus tawo foto neatrodo jog sworio reiktu numesti wink matai o as jau geriau prisiwersiu maziau walgyt negu sportuoti :::014rytais tai dievinu ziuret y veidrody kai dar bunu nepavalgius ir lieknintis atrodo nereik big_smile bet vakare kazkodel atrodau wisiskai kitaip ... :::041 kokia plius 2 kg drasiai ..

skaitau ir galvoju,ko gero savo mastymu esi man gimininga siela:)as darau rytais lygiai ta pati,stoviu, vaipausi pries ta veidrodi ir tada esu lb patenkinta savimi,uztat rytais dar ir nelabai ka suvalgau,kad ilgiau taip atrodyciau,na bet jau vakare,tai man geriau prie veidrodzio isvis neiti....sportuoti man taip pat nesinori,o nevalgymo priepuoliai uzklumpa mane daznai,man tikrai nesunku isbuti kazkiek laiko nevalgiusiai,nes veliau,man valgyti ir nebesinori...bet,yra tevai,kurie mano sito susigalvoto metodo netoleruoja ir privercia mane valgyti,net kai as to ir nenoriu.....

negaudau as jusu merginos mastymo stoviu ryte ziuriu y veidrody rytais reike lovoj drypsot telika zet ar dar koky velne o ne y veidrody big_smile

ne,negalima,todel,kad man asmeniskai veidrodziu prasideda diena ir juo baigiasi.mano nuotaika priklauso nuo veidrodzio .ji lb greit gali sugesti,jeigu pamatau ten ne tai,ka noreciau.vaikinai tokiu dalyku niekada gyvenime nesupras,bet kazkodel lb jie greit pastebi,jog pusvalandziu ilgiau miegojai,o ne prabuvai prie veidrodzio ir butinai primena.

89

Žavinta, 16 wrote:
Irmantas, 21 wrote:
Žavinta, 16 wrote:

na nezinau gal tau ir uznesa bet juk visos megsta tampytis pries veidrody ..gal tik viena daugiau kita maziau tai nera savimeile .. :)o gal tik man taip atrodo ? big_smile

nu merginos nzn kaip ten jum diena veidrodziu prasideda man tai dusu ir t.t.... o ne staipytis pries veidroty tika atsikelus big_smile

90

taigi mes  merginos pirma pasitampom tada einam y dusa ..juk skirtumas yra kur waikino poziuris y iswaizda o kur merginos big_smile

91

Zavinta... man lygiai tokia pati beda... kiek sportuoju, visokiausiu dietu laikausi, o svoris kox buvo toks ir liko...:::851 neisivaizduoju net ka bedaryti..

92

Žavinta, 16 wrote:

taigi mes  merginos pirma pasitampom tada einam y dusa ..juk skirtumas yra kur waikino poziuris y iswaizda o kur merginos big_smile

kas ten tave gali nudziugyt ryte atsikelus apsimiegojus susivelus ir t.t.... aini apsiprausi ir staipykis pries ta veidrody man jo prireike tik apsiskust ir susisukuot viskas o del to kad ten pusvalandy ilgiau miegosi ir busi nepaidazius tai man tik mielesne atrodysi o ne su tona pudros aisku bus pasakyta as pasidazau tik kuklei akis ir lupas blizgesiu uztepu ir praiana visa 1h big_smile

93

Ernesta, o ar bandei įsimylėti? big_smile

94

+++++++:::d17

95

galima svori numesti ir sveikai maitinantis tik tereikia noro:)

96

as sveriu per daug ir vis bandau numesti papildomus kilogramus bet tai man pernelyg sunku:)

97

As sporto kluba pradejau lankyt, bet tik karta dar.paziuresim kas bus. nors pas mane antsvorio nera ir nera buve( aciu Dievui ) bet figura tvarkyt reikia vistiek. o tavo atveju manau, kaulai stambesni gali but. tai ir nevark,. mityba butu geriau pakoreguot, arba lengva manksta, bet kadangi valios neturi, tai gal laisvalaikiu geriau butu palankyt aktyvesnio kazka. bet kad megtum smile sekmes smile

98

Mane tai juokas ima, kaip tokios kudos kudintis nori... Tai ka man daryt? isvis sleptis po lapais su savo svoriu ;D

99

tai gal nekrenta svoris jums del to , kad neturit ka mest;D

100

Egle, 17 wrote:

Mane tai juokas ima, kaip tokios kudos kudintis nori... Tai ka man daryt? isvis sleptis po lapais su savo svoriu ;D

ne svoryje esmė. tu nenorėk būdama tokia aukšta svert 50 kg smile