Re: Rock ! Rock ! Rock! All kind of ROCK!
na ir ka cia pasakyti... zmogai kurie dievina tokia muzika, tikraj zino kokia ji yra svarbi... o tie, kam muzika yra tiesiog laisvalaikio praleidimas... jie niekada nesupras tikrosios jos vertes...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Rock ! Rock ! Rock! All kind of ROCK!
na ir ka cia pasakyti... zmogai kurie dievina tokia muzika, tikraj zino kokia ji yra svarbi... o tie, kam muzika yra tiesiog laisvalaikio praleidimas... jie niekada nesupras tikrosios jos vertes...
man muzika yra laisvalaikio praleidimas ir as suprantu kad tai yra vertingas dalykas. Ar cia del to kad kartais ir nelaisvalaikiu pabuna..?
Mano nuomone, tam kam muzika yra darbas, uz kuri jie gauna pinigus ir niekas daugiau, tie nesupras tikrosios jos prasmes.. o dievinti is viso nieko nereikia, nes nei muzika, nei jos atlikejas nera kazkokie stabai. muzika - tai mintys, o atlikejas, tai tik reiskiantis tas mintis, kam reikia dievinti kazkieno mintis?
MIndaugai, jei neklystu tu is linfeng? na bugnais groji tikrai gerai:]
Rockas, o butent Nu-metal, ir tikrai kad S.O.A.D pasakysit jus. Mintis burti soad.ieskok.lt fankluba .o0( two suns watching rainbow,fighting..two skyies seeing rainbow.. )0o.
Solveiga, pataikei, dekui, labai malonu toki atsiliepima girdet. pats deja nelinkes taip manyt ir manau kad dar reiktu labai gerai padirbet tuo klausimu man apie dievinima, tai manau kad jei jau yra ant pasaulio kazkas ka reiketu dievinti, tai tik brangu, artima sielai zmogu, o ne kazkoki $ suinteresuota prodiuserio darba
man patinka killers kas nors girdejot juos
Taip, girdejom
Nu nzn..nesuprantu as tokios muzikos..O Killers girdejau man patinka:)
Taip, girdejom
ar visa cd girdejai
Esu klauses ju 2 albumus. Nepasakyciau kad labai suzavejo, bet tikrai ir nepykino.
mr brightside labai labai neblogai
Ska-punk Forever!!!
nors man 52m.,bet vis dar klausaus Kiss,AC/DC.Gerai veza.Nemegstu pigaus popso
rock=geris
:DDD
nors siaip jau kalbeti apie muzika yra tas pats kas sokti apie architektura
nepatinka man tas rokas, techno geriausia muzika
nepatinka man tas rokas, techno geriausia muzika
Pasakiai ir atsalo
man patinka rokas. aišku, priklausomai nuo to, ką vadinsim roku. pasitaiko ir tokių, kurie teigia, jog biplan yra rokas...
biplan mano manymu yra rokelis, toks viduriukas tarp popso ir roko Nei tas nei tas
tarkim. šiaip tai vadinama yra britpopu.
tiesą sakant, man į galvą dabar neateina nei viena roko grupė... gal kas padėtų?
dabar nauju ir nera geru
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Rock ! Rock ! Rock! All kind of ROCK!