21

Re: Rock ! Rock ! Rock! All kind of ROCK!

na ir ka cia pasakyti... zmogai kurie dievina tokia muzika, tikraj zino kokia ji yra svarbi... o tie, kam muzika yra tiesiog laisvalaikio praleidimas... jie niekada nesupras tikrosios jos vertes...

22

man muzika yra laisvalaikio praleidimas ir as suprantu kad tai yra vertingas dalykas. Ar cia del to kad kartais ir nelaisvalaikiu pabuna..? smile

23

Jurgita, 18 parašė:

na ir ka cia pasakyti... zmogai kurie dievina tokia muzika, tikraj zino kokia ji yra svarbi... o tie, kam muzika yra tiesiog laisvalaikio praleidimas... jie niekada nesupras tikrosios jos vertes...

Mano nuomone, tam kam muzika yra darbas, uz kuri jie gauna pinigus ir niekas daugiau, tie nesupras tikrosios jos prasmes.. o dievinti is viso nieko nereikia, nes nei muzika, nei jos atlikejas nera kazkokie stabai. muzika - tai mintys, o atlikejas, tai tik reiskiantis tas mintis, kam reikia dievinti kazkieno mintis?

MIndaugai, jei neklystu tu is linfeng? na bugnais groji tikrai gerai:]
:::106

24

Rockas, o butent Nu-metal, ir tikrai kad S.O.A.D pasakysit jus. Mintis burti soad.ieskok.lt fankluba smile  .o0( two suns watching rainbow,fighting..two skyies seeing rainbow.. )0o. 

25

Solveiga, pataikei, dekui, labai malonu toki atsiliepima girdet. pats deja nelinkes taip manyt ir manau kad dar reiktu labai gerai padirbet tuo klausimu man smile apie dievinima, tai manau kad jei jau yra ant pasaulio kazkas ka reiketu dievinti, tai tik brangu, artima sielai zmogu, o ne kazkoki $ suinteresuota prodiuserio darba smile

26

man patinka killers kas nors girdejot juos

27

Taip, girdejom smile

28

Nu nzn..nesuprantu as tokios muzikos..O Killers girdejau man patinka:)

29

Rolandas, 23 parašė:

Taip, girdejom smile

ar visa cd girdejai

30

Esu klauses ju 2 albumus. Nepasakyciau kad labai suzavejo, bet tikrai ir nepykino.

31

mr brightside labai labai neblogai smile

32

Ska-punk Forever!!!

33

nors man 52m.,bet vis dar klausaus Kiss,AC/DC.Gerai veza.Nemegstu pigaus popso

34

rock=geris
:DDD
nors siaip jau kalbeti apie muzika yra tas pats kas sokti apie architektura wink

35

nepatinka man tas rokas, techno geriausia muzika smile

36

Loreta, 16 parašė:

nepatinka man tas rokas, techno geriausia muzika smile

Pasakiai ir atsalo

37

man patinka rokas. aišku, priklausomai nuo to, ką vadinsim roku. pasitaiko ir tokių, kurie teigia, jog biplan yra rokas...

38

biplan mano manymu yra rokelis, toks viduriukas tarp popso ir roko smile Nei tas nei tas smile

39

tarkim. šiaip tai vadinama yra britpopu.
tiesą sakant, man į galvą dabar neateina nei viena roko grupė... gal kas padėtų?

40

dabar nauju ir nera geru smile