Topic: Žaibai,lietus...;]
ar jums patinka,kai lyja?žaibuoja? ar bijote žaibų?:)))
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Žaibai,lietus...;]
ar jums patinka,kai lyja?žaibuoja? ar bijote žaibų?:)))
O je man labai LABAI patinka . .
as bijau bet va tas itr veza kad bijau . .siurpai malonus varo . . jegele . . .:D o kai jau uzdundina stiprei ir masinu signalkes pradeda kaukt tai is vis super. . .;D
as zaibu ir griaustinio - cia man mirtinas derinys o kai vasara siltas lietutis lyja tai man patinka
pritariu Rasai,as bijau bet man patinka;D:D
O man tiesiog patinka Ypac zaibai nakti grazu, o cia neseniai teko matyti kaip trenke pamiskei, tai tokia faina melyna liepsna, super
na man irgi grazu kai ziabuoja, bet tiesa pasakius nejauku buna ypac jei viena esu
o griustinis tai nepatinka...
zaibas vienas graziausiu dalyku siam pasauly kaip galima jo bijot? as kai zaibuoja visad sedziu prie lango ir spoksau ir tikiuosi kad voztels kur netoli. kelis kart esu mates kaip i medi zaaibas ivairuoja. oi langai tada dreba....
mano kuma pasakojo ,kad mate kaip i zmogu trenke,sake ziauru ir niekam nelinketu to pamatyt...
man nepatinka, kai lyja.. wat ir dabar pas amen lyja... fe...:) o zaibai..... kazkas pasakisko:) tikiuosi neteks savu kailiu patirt jo rustybes..
atsimenu kai buvau kokiu 4-7 metu nesiliesdavau prie metalo tipo nutrenks ;D
mm o as lb lb bijau zaibu...tiksliau ir zaibo ir griaustinio... man jej negaliu uzmigt ir verkiu visad
nes vaikystej lb lb isgaddino tai db visam laikui...tai tik pradeda zaibiot...taip ir galva po pagalve ir tupiu kur kamputi
aisqkutiz:)
mm o as lb lb bijau zaibu...tiksliau ir zaibo ir griaustinio... man jej negaliu uzmigt ir verkiu visad
![]()
nes vaikystej lb lb isgaddino tai db visam laikui...tai tik pradeda zaibiot...taip ir galva po pagalve ir tupiu kur kamputi
Agnut man atrodo , kad tau reikia ieskot kokio berniuko , kad tau asareles nusluostytu ir is kampucio istrauktu, kai uz lango shaltas lietutis ir baisus dundulis
man labai patinka ziureti kai zaibuoja , nerealiai grazus vaizdai buna...
Na as tai visai nebijau - kaip tik dievinu toki ora
aisqkutiz:)
monce patariu patasyt... moderatoriai uzdes geltona uz rasyba....
-->kai lyja nakti ir jau miegu-patinka kitu atveju tik kai esu namie. o zaibai man nepatinka....
pati su klaidom rasai:)ir nematau esmes moderatoriam det korteles,nes nei nusikeikiau nei ka:)
man patinka kai silta diena lyja gaivus lietutis, bet ne po biski lasnoja o stiprei lyja, tada galeciau stoveti lietuje nebijodama suslapti. na o zaidu nebijau kai bunu ne viena kai bunu viena biski bijau..
man labai labai patinka vasaros lietus. kai lyja stipriai, dideliais ir šiltais lašais. ir kai lyjant šviečia saulutė.
po lietaus visada žolė ir visa gamta atrodo tokia švari ir gaivi kad oh.... galėčiau stovėti lietuje valandų valandas...
brrr... labai nejaukiai jauciuosi, kai bunu namie viena ir lyja, zaibuoja... o visai kas kita, kai tada buna kas nors mielas salia... tada netgi patinka...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Žaibai,lietus...;]