1

Тема: Žaibai,lietus...;]

ar jums patinka,kai lyja?žaibuoja? ar bijote žaibų?:)))

2

Re: Žaibai,lietus...;]

O je man labai LABAI patinka . . big_smile big_smile big_smile as bijau  bet va tas itr veza kad bijau . .siurpai malonus varo . . jegele . . .:D  o kai jau uzdundina stiprei ir masinu signalkes pradeda kaukt tai is vis super. . .;D  big_smile

3

as zaibu ir griaustinio - cia man mirtinas derinys :::215 o kai vasara siltas lietutis lyja tai man patinka wink

4

pritariu Rasai,as bijau bet man patinka;D:D

5

O man tiesiog patinka wink Ypac zaibai nakti grazu, o cia neseniai teko matyti kaip trenke pamiskei, tai tokia faina melyna liepsna, super wink

6

na man irgi grazu kai ziabuoja, bet tiesa pasakius nejauku buna :::017 ypac jei viena esu smile o griustinis tai nepatinka...

7

zaibas vienas graziausiu dalyku siam pasauly kaip galima jo bijot? as kai zaibuoja visad sedziu prie lango ir spoksau ir tikiuosi kad voztels kur netoli. kelis kart esu mates kaip i medi zaaibas ivairuoja. oi langai tada dreba....

8

mano kuma pasakojo ,kad mate kaip i zmogu trenke,sake ziauru ir niekam nelinketu to pamatyt...

9

man nepatinka, kai lyja.. wat ir dabar pas amen lyja...  fe...:)  o zaibai..... kazkas pasakisko:) tikiuosi neteks savu kailiu patirt jo rustybes.. big_smile

10

atsimenu kai buvau kokiu 4-7 metu nesiliesdavau prie metalo tipo nutrenks ;D

11

mm o as lb lb bijau zaibu...tiksliau ir zaibo ir griaustinio... man jej negaliu uzmigt ir verkiu visad smile
nes vaikystej lb lb isgaddino tai db visam laikui...tai tik pradeda zaibiot...taip ir galva po pagalve ir tupiu kur kamputi big_smile

12

aisqkutiz:)

13

Agne, 19 пишет:

mm o as lb lb bijau zaibu...tiksliau ir zaibo ir griaustinio... man jej negaliu uzmigt ir verkiu visad smile
nes vaikystej lb lb isgaddino tai db visam laikui...tai tik pradeda zaibiot...taip ir galva po pagalve ir tupiu kur kamputi big_smile

Agnut man atrodo , kad tau reikia ieskot kokio berniuko , kad tau asareles nusluostytu ir is kampucio istrauktu, kai uz lango shaltas lietutis ir baisus dundulis smile

14

man labai patinka ziureti kai zaibuoja , nerealiai grazus vaizdai buna...

15

Na as tai visai nebijau - kaip tik dievinu toki ora wink

16

Monika, 13 пишет:

aisqkutiz:)

monce patariu patasyt... moderatoriai uzdes geltona uz rasyba....

-->kai lyja nakti ir jau miegu-patinka kitu atveju tik kai esu namie. o zaibai man nepatinka....

17

pati su klaidom rasai:)ir nematau esmes moderatoriam det korteles,nes nei nusikeikiau nei ka:)

18

man patinka kai silta diena lyja gaivus lietutis, bet ne po biski lasnoja o stiprei lyja, tada galeciau stoveti lietuje nebijodama suslapti. na o zaidu nebijau kai bunu ne viena kai bunu viena biski bijau.. smile

19

man labai labai patinka vasaros lietus. kai lyja stipriai, dideliais ir šiltais lašais. ir kai lyjant šviečia saulutė.
po lietaus visada žolė ir visa gamta atrodo tokia švari ir gaivi kad oh.... galėčiau stovėti lietuje valandų valandas...:::421

20

brrr... labai nejaukiai jauciuosi, kai bunu namie viena ir lyja, zaibuoja... o visai kas kita, kai tada buna kas nors mielas salia... tada netgi patinka...:::818:::037