Re: Ketvirtas meetas Siauliuose
manau meetas bus uz tevyne
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose
manau meetas bus uz tevyne
na as ir taip manau.. klausykite visi pakalbinkite savo draugus gal ie jie prisijungtu.. juk kuo daugiau tuo fainiau:D
pabendraukim viktorija, nes ziuriu kad forumas baigia numirti:(
visi tyliai tyliai stumia laiką laukia meeto
bet juk vistiek reikia siek tiek reikstis:)
tai pradesim reikstis kada prasides rimti organizavimo reikalai, dabar tyla pries audra
na taip..
jau reiketu prasdeti.. birute bus mano kaires rankos pavaduotoja.. na reiketu dar siauliuose kiazka palikti kad reikalui esant sutvarkytu reikalus.. jmmm ka cia ipareigojus?
na, mane jau kai kas žadėjo įpareigot kažkieno baidarės atsarginiu irkluotoju tai aš kaip ir atpuolu.. ar nea?
na taip tu atpuoli.. bet tu busi ne atsarginiu.. o pagrindiniu irkluotoju:)
tiesa merginos meete turetu dalyvauti ir mano padruske:D.. kadangi as irkluotoja turiu.. tai mane ipareigoje surasti mergike kuri noretu buti salia simpatisko vaikinuko.. norincios prasomes registruotis pas mane:D
vajaj cia ne tik meetas bet dar ir poravimasis vyksta viktute-surask ir man koki porininkiuka ..bet toki tvirta...aisku laisva /bent tam vakarui/ nes as plaukt tai isvis bijau
na taip tu atpuoli.. bet tu busi ne atsarginiu.. o pagrindiniu irkluotoju:)
tiesa merginos meete turetu dalyvauti ir mano padruske:D.. kadangi as irkluotoja turiu.. tai mane ipareigoje surasti mergike kuri noretu buti salia simpatisko vaikinuko.. norincios prasomes registruotis pas mane:D
Tai Viktorija, aš taip ir nesuptarau, ar tau reikia vaikinuko, ar mergaičiukės?
Vaikunuką aš parūpinčiau
vikutes podruske - vaikinas vadinasi reikia merginos. kristina kaip tik iesko porininko, tad juos ir bus galima suporuoti
logiska
edvardai man taves reikia:D:D juk mes susitare..:D
o as kaip gera draugike ir savo padruskei ieskau porininkes.. bet matau jau radau:) kristute pati siulosi:D
edvardai man taves reikia:D:D juk mes susitare..:D
o as kaip gera draugike ir savo padruskei ieskau porininkes.. bet matau jau radau:) kristute pati siulosi:D
Aš gerai atsimenu ką mes tarėmės.. Aš stengsiuos, o tu irkluosi
/jei dalyvausiu..... /
niu cia dabar.. kas nutiko kristute?
kitaip rariant edvardai8 bandysi visiems parodyti kad valdau baidare:D
tik tau vienai pasakysiu gerai ? nieko baisaus nenutiko viskas ciki yra tik kaip ir sakiau gi nezinau kaip man pavyks su tuo dalyvavimu..bet jau jei tik pavyks tai 100 % net nedvejodama noriu ar nenoriu..nes zinoma kad noriu
niu va kristute.. nori isduosiu paslapti kad tu parasei ten kur ne tik as galiu zinoti:) o tavo pasilaiskinimas toks labai sudetingai lengvas:D:D
tigi as net ir nepasakiau kas per priezastis yra vat..tik tau vienai ir pasakysiu ir apibendrinau kad nieko jau baisaus nera,kad visi zinotu,o jei pasakyxciau kad baisu baisu-tigi visi baisiausiai susidometu
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose