101

Re: Muzikuojate?

Muzikos mokykloje baigiau smuiko pecialybe + pianinas. Po to dar 2 metus grojau orkestre, bet šiemet nespėju.. tai tik akrtais pasiėmu smuika į rankas. Kažkada bandžiau su grupe grot, bet nelabai susišnekėjom muzikiniu atžvilgiu smile vistiek buvo šaunu pabandyt smile

102

na as muzikos mokyklos nelankiau, taciau du metus privaciai mokiaus groti pianinu, bet kadangi ganetinai velai pradejau tai daryti, tai man kazkaip sunkiai sekes big_smile ilga laika dainavau vokalineje studijoje, o dabar visai neseniai, pries metus ispildziau savo svajone - nusipirkau gitara :)ja groti mokausi pati smile kelias pamokeles drauge pravede, o siaip viska pati mokaus. zinoma, negrosiu as ten kaip profesionale niekada, bet to man ir nereikia... man tiesiog labai smagu vakare pasiimti gitara ir tyliai ramiai sau groti ir  dainuoti..

103

o va as tai baigiau muzikine pries pora meteliu.. o kitais metais zadu stoti i konservatorija... neisivaizduoju savo gyv be muzikos... per dien sedziu prie pianino... siaip biski pakuriu melodijas.. smagu... man patink vien sedet i ziuret i ji.. bet stosiu i dainavina.. big_smile

104

As mokinuosi klp konservatorijoje.. busiu antrakurse.. o seip groti mokinuosi 7metus.. groju su pianinu ir sintezatoriumi..:::817 tiesiog dievinu muzika.. neisivaizduoju kaip reiktu gyventi be jos..:::a28:::920

105

Rasau dainas,darau fonogramas ir pan.Gal ka sudominsiu?

106

jo be muzikos neisgyvenciau ir as..kiekviena diena y rankas paimu gitara ir gana gerai jau groju net labai gerai kaip savamoksle...kitais metais ketinu stot y koncervatorija i chorinio dorogavimo specialybe...dar zinoma neapleidziu ir pianino...vat toks tas mano muzikavimas..aj dar grupe turiu joje groju elektr.ritmine gitara...

107

Diana, 20 wrote:

na as muzikos mokyklos nelankiau, taciau du metus privaciai mokiaus groti pianinu, bet kadangi ganetinai velai pradejau tai daryti, tai man kazkaip sunkiai sekes big_smile ilga laika dainavau vokalineje studijoje, o dabar visai neseniai, pries metus ispildziau savo svajone - nusipirkau gitara :)ja groti mokausi pati smile kelias pamokeles drauge pravede, o siaip viska pati mokaus. zinoma, negrosiu as ten kaip profesionale niekada, bet to man ir nereikia... man tiesiog labai smagu vakare pasiimti gitara ir tyliai ramiai sau groti ir  dainuoti..

Prizadek, kad jei tik as nusipirksiu gitara tu man duosi kokiu naudingu patarimu:> prasau prasau xD

108

Rimas, 45 wrote:

Rasau dainas,darau fonogramas ir pan.Gal ka sudominsiu?

O melodijos zodziams nekuri?:)

109

ha as tai mjoku dainuoti labai daznai varau po salis miestus koncertuoju o seip tai as laisvalaikiu leidziu su mjuzika nes ji manjo gyvenimas kai rasau si ir db klausau muzo:::805:::a17:::734

110

kuriu ir net lb

111

as tiesiog esu muzikali

112

atsipalaiduok

113 (edited by Rytis, 17 2009-11-12 06:59)

Su FL Studio big_smile
Jau kokius 7 gabalus turiu ir kelis remiksus wink

114

as taip lankiau mokykla bet siaip ir likau savamokslis gitaristas sukuriau grupe na pats patenkintas esu

115

Mokinuosi groti gitara, lankau pamokas, bet ir pati namie dar pasimokinu : }
Dar noreciau ismokti groti lupine armonikele ;D

116 (edited by Edvinas, 21 2009-12-28 23:10)

groju nervais

117

6metus lankiau muzikos mokykla.dabar mokinuosi simkaus konservatorijoje.specialybe fleita.

118

nuo vaikystės muzika užsiėmu, dainas rašau smile

119

Lankiau vokalo pamokas, kuriu dainas smile norisi suburti ir grupe,bet neatsiranda norinciu smile na bet vistiek zadu studijuoti dainavimo specialybe,  o po to ziuresim kas iseis

120

Gitara groju ~4 metus..dabar groju būgnais tongue