Re: Ketvirtas meetas Siauliuose
as ir tiktrai negalesiu, mes kartu su minde veselese usim
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose
as ir tiktrai negalesiu, mes kartu su minde veselese usim
niu va kiek atkrentanciu...
vikute as tavo nr neturiu soriuka..jeigu ka- du asmenis i sarasiuka nuo manes irasyk...ok?...jei turi mano nr parasyk man sms..
2 asmenis?
hmm, ir kas antras?
deni o pamatysi meeta.. ne visiems reikia zinoti:)
mano porininkas deniuk kuris isgelbetu jei netycia apversciau baidare
niu tai aisku... pas mane ir porininkas bus, kuris ne tik irkluos, bet ir mane tures gelbeti:)
Nu man atrodo, kad cia jus jau svaigti pradejote.
zmones laukia susitikimo, o tu cia - svaigsta...
vikute, kada prasides pinigeliu rinkimas, noriu greiciau paduoti, kad iki 30 dienos neisleisciau
Na ka vaikinukai mielieji:D zinokit i ta meeta jauciu varysiu ir as, tad nepraleiskite progos pamatyti gyva Siauliu legenda ir dar isrinktiesiems bus suteikta galimybe paprikolinti su manimi,ar paplaukioti. Aisku skelbsiu busido turnyra,tai faktas,kad didziausias prizas, t.y.kaip ir as tas prizas buciau, atiteks nugaletojui, tik prasom neprisisvajoti is anksto, neerzinti manes ir tada bus ciki:Dbesiruosiantys turnyrui: nepamirskite maitintis ir treniruotis, o kas noretu is anksto aki uzmesti i priza, tai kas vakara galite mane apzvelgti Salduveje:D:D:D
ogo
beje, as jau rungciu sugalvojau
tai kad ruoskit savo skrandi >:)
jooaaa shit , butu idomu sudalyvaut beeeattttt.....grizimas nusimato veliau
niu va .. tad visi norintys prasome kreiptis pas mane.. busite apsviesti ir nusviesti.. jurgita pinigelius gali operduoti biruciuukui...
hmm, net nzn, yra tokia situacija kad manes gali nebuti
bet dar tiksliai nzn. 50/50
tas ir yra, kad neaisku ;/
na vaikinukai nedelkskit paskui gailesites:)
viktute...o as kaip is medzio iskritus...po kiek ir kada tau paduot pinigiukus?
na as manau kad renkam po 50 lt.. plius kiekvienas gerimus pasiema..
o rinkima darome iki 24 birzelio..
ok
ir pinigelius reik paduot man.....
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Ketvirtas meetas Siauliuose