Topic: kaip mazom nu 9 metu mergaitei susirasti vaikina ?
mano sese klausia is kur as gavau vaikina sakau buvau grazi ir gavau o jinai pagalvojo kad jinai negrazi ir dabar dazosi su visokiais seseleis ir lubdazeis pakaks siulikit varijantu
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip mazom nu 9 metu mergaitei susirasti vaikina ?
mano sese klausia is kur as gavau vaikina sakau buvau grazi ir gavau o jinai pagalvojo kad jinai negrazi ir dabar dazosi su visokiais seseleis ir lubdazeis pakaks siulikit varijantu
;D;D;D,atsiprasau,bet negaliu susilaikyti,lb prajuokino.Bet kokios rimtos problemos ziuriu pas jus.As tai patarciau meiles ir grozio klausimais dar kol kas pasitarti su teciu arba mama.
vaikuciai, mazuliukai, pabiruciai atsibuskit. dziaukites gyšvenimu kol galit, o mergaites mat apie bernus svajoja, pasiimk barbina i lova ir to pakaks, isimylek ji ir dziaukis kad jis tave myli.. bent tai as darydavau... ne nu i kelnes galima privaryt tokia tema perskaicius...
Austėja atimk dazus ir atsiduok mamai.. kas cia dabar... tvarka bus.. ;D
Tai ka chia siulyti vaikas tegul daro ka nori. Esu skaites keleta knygu apie vaiku raida tai ten rashoma kad vaikai kartais keistai elgiasi toje srityje bet tai nereishkia kad chia rimta. Tegu dazhosi tik zhiurek kad akiu neishsibadytu ir kad tai nevyktu kasdien, o geriau tegu leliukus pieshia ant popieriaus.
Man kazkaip net zodziu pritruko...
no comments... pasakysiu kaip pensininkas... bet mano laikais to nebuvo...
idomu kieno laikais tai buvo... kaip kad snekejo pries tai, dziaukites gyvenimu, kol dar galit, veliau gailesites... nu pokolkas as dar ne... nes dar i db gerai
Na joa, cia abi sesutes dar bernam per jaunos, kur jusu galvos panos? As 19 budamas noriu vaiku but, o jos 9 metu nori jau su bernais lakstyt
Laikai keicias,kaip matau ) O siaip zodziu net neturiu ))
Na joa, cia abi sesutes dar bernam per jaunos, kur jusu galvos panos? As 19 budamas noriu vaiku but, o jos 9 metu nori jau su bernais lakstyt
As ir noriu but vaiku;>> maze..;>
no comments... pasakysiu kaip pensininkas... bet mano laikais to nebuvo...
o mano laikais, Justeli .... taip pat nebuvo
cia muset visu laikais taip nebuvo, tik vat tu sesuciu pasaulyje, tie laikai pastovus ;D
ir iš kur vaikai tokių minčiu prisigaudo, kad 9-11 metų mergaitei reik bernų?
jeigu neissibadys kaiu su piestukais ir nuo pudros veidas duobem nenueis tai viskas norm....
pritrukau zodziu..:D
Justas, 17 wrote:no comments... pasakysiu kaip pensininkas... bet mano laikais to nebuvo...
o mano laikais, Justeli .... taip pat nebuvo
va as dar kaip jaunas vyriskis galoiu teigti kad ir mano laiskais tokiu bezobraziju nlb buvo.. :V
>> bet jei su savo vaikinu mergaite tik ledus valgys ir spalvos knygeles spalvonimo tada labai zavu manau
Manau po poros savaiciu galima ir i zanduka pakstelt Tiek turetu abiem pusem uztekt
na zn galima bet 9 metai tai tik transforrmelius abiems ziureti kine
ir tegu ziuri transformerius ir valgo ledus! Ir bepaksedami viens kitam i zanduka vadina tai rimtais santykiais. Taip vaikai mokosi bendrauti ir pazinti.
Juk ir jums, matau, malonu pasijusti suaugusiais cia komentuojant mergaiciu problemas. ("musu laikais taip nebuvo...", sesiolikmeciai...)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → kaip mazom nu 9 metu mergaitei susirasti vaikina ?