41

Re: Natūralus grožis

Egle, 16 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Tomas, 27 wrote:

Naturalus grozis tai gamta..O moterys ir paneles privalo pasidaryti visus isvardintus tiuningo darbus..ir nagai ir makiazas ir soliarumas ir t.t..:D Siaip naturalios be nieko man tikrai negrazu..

"tuninguok gazika kaip nori jis vistiek lieka gaziku ;( " reikia kad ir be tuningo kazko butu verta :::742

vat cia tai teisybe:) tas pats kas aprengtum bezdzione graziausiais drabuziais,isdazytum kokybiskiausiais dazais,bet ji vis tiek liktu bezdzione.suprantu,kad menkas problemeles makiazas tikrai paslepia,bet kai ryte vyras nebeatpazista tos merginos veido su kuria vakare atsigule,tai nekas....

pastoviai visi lenda i krastutinumus..:D Nekalbu as apie "gazikus"..arba apie panas sulyginamas su tais "gazikais"..as i tokias isvis nekreipiu demesio..:D As kalbejau apie jau naturaliai patrauklias, kad joms dar butinai reikia tiuningo, ir tiek..:D

42

Tomas, 27 wrote:
Egle, 16 wrote:
Tomas, 25 wrote:
Tomas, 27 wrote:

Naturalus grozis tai gamta..O moterys ir paneles privalo pasidaryti visus isvardintus tiuningo darbus..ir nagai ir makiazas ir soliarumas ir t.t..:D Siaip naturalios be nieko man tikrai negrazu..

"tuninguok gazika kaip nori jis vistiek lieka gaziku ;( " reikia kad ir be tuningo kazko butu verta :::742

vat cia tai teisybe:) tas pats kas aprengtum bezdzione graziausiais drabuziais,isdazytum kokybiskiausiais dazais,bet ji vis tiek liktu bezdzione.suprantu,kad menkas problemeles makiazas tikrai paslepia,bet kai ryte vyras nebeatpazista tos merginos veido su kuria vakare atsigule,tai nekas....

pastoviai visi lenda i krastutinumus..:D Nekalbu as apie "gazikus"..arba apie panas sulyginamas su tais "gazikais"..as i tokias isvis nekreipiu demesio..:D As kalbejau apie jau naturaliai patrauklias, kad joms dar butinai reikia tiuningo, ir tiek..:D

na bus kaip pamelai ,buvo grazi moteriske o gavosi kiborgas big_smile guminiai "p@p@y" daug silikono panaudojo;D kai vaiksto silikonai nuo svorio istape krutine iki zemes big_smile oda nudeginta kaip su duju lempa ;/ zodziu sugadino gera masina big_smile

43

Ir vel nuejai krastutinumus..ir prilanxtei apie papus apie kuriuos as net nekalbejau..Papai turi buti tikri, nesvarbu mazi jie ar dideli..nebent kaip spanielio ausys nukare, tada galima pompuot, bet kaip sakiau i krastutinumus as nelendu, ir nesidomiu jais..:D

44

eh... dazausi, bet gana retai ir nedaug. Pudros praktiskai niekada nenaudoju. Tusas, seseliai, jei einu kur nors. I paskaitas dazniausiai is viso su pizama ir slepetem ateinu, jau net nekalbant apie makiaza ;D

45

man labai grazus zmones kurie be makiazo yra grazus. t.y. veido bruozai, grazi oda. viena karta kai rode laida apie mis lietuva ir rode pretendentes be makiazo jos buvo tikraja to zodzio prasme bjaurios, kitos net dangste veida, as pasislykstejau! geras makiazas dauguma padaro graziais, todel as vertinu naturaluma. ne soliariumo mergaites ar peroksidines fejos yra grazios, grozis slypi gamtoje.

46

naturalu grozi juk galima paryskinti;)

47

...o jei jo nerasta - galima prisipiešti

48

Galima, Martyna, galima ;D Mane visada nuo tokio pripiesto grozio suima juokas big_smile Pripaisyti antakiai... big_smile

49

Pamenu, kai dirbau vasarą vienam PC, tai ten tokia moteris buvo. Jau jai turbūt virš 50 (sunku pasakyt, nes užkietėjus rūkalė), tai nupieštais antakiais vaikščiodavo.
Komiškai atrodė iš tikrųjų, bet kartą kažkaip jai nepasisekė ir nusitrynė vienas antakis. Tai ji baisiausiai susijaudino, atsiprašė trumpam, kad galėtų nusipiešt jį iš naujo... Kažkaip pagailo man jos.

50

as tai isvis kada pasidazius buvau galiu suskaiciuoti ant pirstu . . .;D as net neturiu  pudros, seseliu ar kokio velniuo dar(mano mama net turi ;D tai is jos kartais kai jau reikia tai pasivogiu) ten antakiu irgi nesipesioju . . .;D na gal mano mekstamiausios priemones lupu blizgesys big_smile nagucius irgi megstu palakuoti big_smile tai skaityciau kad as naturali nors pas mane yra anketoj fotkuciu kur pasidazius bet tik kokios 4-6 visos kitos tiesiog svytintis naturalumas ;D ;D big_smile:D:D

51

Rasa, 20 wrote:

as tai isvis kada pasidazius buvau galiu suskaiciuoti ant pirstu . . .;D as net neturiu  pudros, seseliu ar kokio velniuo dar(mano mama net turi ;D tai is jos kartais kai jau reikia tai pasivogiu) ten antakiu irgi nesipesioju . . .;D na gal mano mekstamiausios priemones lupu blizgesys big_smile nagucius irgi megstu palakuoti big_smile tai skaityciau kad as naturali nors pas mane yra anketoj fotkuciu kur pasidazius bet tik kokios 4-6 visos kitos tiesiog svytintis naturalumas ;D ;D big_smile:D:D

as nemanau, kad pesioti antakius,tai jau nenaturalumas,man neispesioti antakiai atrodo kaip apsileidimas, todel ir nesidazant antakius issipesiot galima ir tai nekenkia naturalumui, cia mano nuomone:)

52

Man gražu, kai natūralus, prigimtas grožis tik šiek tiek paryškintas, bet ne užgožtas kosmetikos. Pati mieliau renkuosi veido kremą negu krempudrą, nes ji tik gadina veido odą (dirbau su kosmetika kurį laiką, tai pasikeitė visiškai požiūris į grožį ir kosmetiką).

53

ka

54

Agnė, 17 wrote:

naturalu grozi juk galima paryskinti;)

o kam dar reikia riskinti jug jau yra grozis, manau kartais, kad cia jau del mados, o ne del grozio...

55

Nijolė, 20 wrote:

pasakysiu tiesa... joks makiazas nepadeda... jei................................ << mintis aiski

hmm mano manymu kaip tik makiazas labai pakeicia zmogu!!! kazkodel net vaikinai sako - susitikau tokia grazia pana o atsikeliu ryte - vajeee! ir tikrai zvaigzdes pvz ir t.t. kurios daro makiaza profesionalu taj paslepia visus trukumus ir padaro zmogu vos ne 100 kartu grazesniu!!!

:::454

O pati nenaudoju daug makiazo... gal net nemokeciau big_smile dazausi tik akis ir lupas. ir uztenka. tikrai kitos per daug prisidazo - na nori atrodyti grazutemis... :::d09

56

Per didelio naturalumo as nevertinu. Moteris/panele turi but pasitempusi.

57

Evelina, 21 wrote:

pasitempusi? na galbut.. siek tiek makiazo? tarkim.. bet kai buna prisitepa kilogramais, tai padek Dieve.. teko matyti vasara toki vaizdeli Kaune - mergina lyg ir ne blondine, bet prikepusi soliariume tai kaip turi but, spakliaus tai daugiau negu mano zieminiai batai sveria, o kadangi karsta pakankamai, tai kartu su prakaitu visas tas spaklius gabalais nuo veido krenta.. ale vaizdzialis tei kap is kokiaus filmo apie zombius.. ;D asmeniskai as tai visom keturiom uz naturalu grozi, kad ir koks jis ten bebutu.. wink

58

as netepu spakliaus kilogramais... niekad dar nebuvau soliariume.. ir net neketinu eiti... nu gal ir nesu grazuole uztat.... bet klounes is saves tikrai nedarysiu:) jau geriau pavasari siek tiek busiu baltoka... negu ryza nuo soliariumo.... jau geriau turesiu naturalius plaukus.. nei nualintus dazu... jau geriau turesiu trumpus nagus ( nes sportuojant ju paprasciausia neiseina ilgu turet) nei kazkokius plastmases gabalus ant saves priklijuotus:)

59

Deividas, 23 wrote:
Evelina, 21 wrote:

pasitempusi? na galbut.. siek tiek makiazo? tarkim.. bet kai buna prisitepa kilogramais, tai padek Dieve.. teko matyti vasara toki vaizdeli Kaune - mergina lyg ir ne blondine, bet prikepusi soliariume tai kaip turi but, spakliaus tai daugiau negu mano zieminiai batai sveria, o kadangi karsta pakankamai, tai kartu su prakaitu visas tas spaklius gabalais nuo veido krenta.. ale vaizdzialis tei kap is kokiaus filmo apie zombius.. ;D asmeniskai as tai visom keturiom uz naturalu grozi, kad ir koks jis ten bebutu.. wink

As ir pazistu vaikina kuriam besportuojant plyso raumuo,bet tai kvailystes ir apie tokius krastutinumus net neverta kalbet.  Smarkiai prisidaziusia panele taip pat teko matyt ne karta- sutinku tai neskoninga, bet kad gabalais kristu makiazas nuo veido... Deividai galėtum kurti FANTASTINIUS FILMUS :::810

60

o as pazistu ne tik vaikina bet ir mergina kuriai plyso raumuo... nes man plyso smile smile