Re: Kokią knygą dabar skaitote?
Šiuo metu skaitau P.Coelo "Prie Piedros upės-ten aš sedėjau verkdama"
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?
Šiuo metu skaitau P.Coelo "Prie Piedros upės-ten aš sedėjau verkdama"
Simon Mawer "Evangelija pagal Juda"
A. Kamiu "Maras" , skaitau vien del to, kad reikia.
Umberto Eko "Rozes vardas"
Mergelinos, nu kokia nauda iš to, kad parašot pavadinimą? Tai bent sakinuką nuo savęs pridėt galėtumėt, niekas neprašo anotacijų rašyt, bet iš pliko kūrinio vardo jokio džiaugsmo nėra (bent jau man). Viena tokia smagi tema ir tai reta išsamesnių pasisakymų ;(
Aaaš tai dabar Raimundo Lopatos "Lopatologija: apie politinį popsą" skaitinėju. Nelabai yra ką apie ją pasakyt, net žanrui jokiam nepriskirsi Na čia surinkti gerb. prof. R.Lopatos interviu, kalbos, pasisakymai, politinės prognozės ir pan. dalykai. Labai užsinešusiems ant politikos gal ir reikia perskaityt, bet šiaip, manau, galima ir smagesnės politinės literatūros rast.
C. Achebe "A Man of the People". Politinis romanas apie korupcija vakaru Afrikoje po nepriklausomybes. Nebloga knyga.
Freya North "Meiles Taisykles" ai mama parneshe;p
Angela Carter „Stebuklinga žaislų krautuvėlė“ ir
Nicholas Sparks "Laiškai iš jūros"
Siandien baigiau dar viena E.M.Remarko knyga - "Laikas gyventi ir laikas mirti". Nenusivyliau kaip ir kitomis jo knygomis.
aš skaitau "Geišos išpažintį". mačiau filmą, tai nutariau ir knygą perskaityti, kuri gal porą metų gulėjo lentynoje ir jai vis nerasdavau laiko įdomu, kad skiriasi filmo ir knygos stilistika. skaniai skaitosi...
Michel Houellebecq"platforma"
Skaitau Margaret Mitchell "Vėjo nublokšti"
Jau, rodos, tapusi vos ne banalia knyga iš to savo nesvietiško populiarumo, bet kad nei aš ją skaičiau, nei filmą žiūrėjau, tai reikia būtinai sukramtyt Tik kad dar viso labo pirma dalis...
"Šis romanas iki 9 – ojo dešimtmečio vidurio buvo labiausiai perkama (įrišta) knyga po Biblijos. <...> Iki šių dienų romane pateiktas aprašymas turi didelę įtaką žmonėms susidarant Pilietinio karo vaizdą."
Kur jau čia neperskaitysi...
P.S. kol kas nesužavėjo, bet dar ne vakaras (o tik 52 puslapis)!
Sveiki, mielieji.
Nors tema yra apie knygas, bet norėčiau, kad čia parašytumėt ne mėgstamiausią, bet šiuo metu skaitomą knygą ir, jei nesunku, parašykit savo nuomonę apie ją
Skaitom originalo kalba
Jean-Paul Sartre "Les Mots" ( filosofija )
Rolf Krohn "Die Begegnung im Nebel" (vokiečių scifi pastatytas ant humanizmo principų )
Abi rekomenduoju
Skaitau Margaret Mitchell "Vėjo nublokšti"
Jau, rodos, tapusi vos ne banalia knyga iš to savo nesvietiško populiarumo, bet kad nei aš ją skaičiau, nei filmą žiūrėjau, tai reikia būtinai sukramtyt Tik kad dar viso labo pirma dalis...
"Šis romanas iki 9 – ojo dešimtmečio vidurio buvo labiausiai perkama (įrišta) knyga po Biblijos. <...> Iki šių dienų romane pateiktas aprašymas turi didelę įtaką žmonėms susidarant Pilietinio karo vaizdą."
Kur jau čia neperskaitysi...
P.S. kol kas nesužavėjo, bet dar ne vakaras (o tik 52 puslapis)!
Pirma Vejo nubloksti knyga man nereali
vadinasi kiekvienam pagal skoni noreciau dar panasiu paskaityt
Šiuo metu skaitau Eckhart Tolle "Šios akimirkos jėgos praktika: mokymai, meditacijos pratimai".
skemos "balta drobule"
idomus ir savitas pats rasymo stilius,bet kazkodel per daug dar nesuzavejo ir neprikauste...paprastai buna,kad jei gera knyga tai vos ne per diena perskaitau...na jei didesnes apimties pvz altoriu sesely,tai savaite,o sita jau dvi skaitau ir dar net neipusejau...na bet turbut daznai buna,kad knygos verte ir itaka suvoki ir pajauti tik pabaiges...tikiuosi,kad ir man taip bus
O, aš kaip tik ruošiuosi skaityti "Balta drobulė" tik niekaip neprisiruošiu... Kažkaip noriu perskaityti vienu įkvėpimu, kadangi mama sakė, jog ten dažnai reik verst puslapius atgal, kad prisimintum, kas ten kaip... O vat aš nenoriu vartyt puslapių, tad žadu perskaityt per dieną... Nors nežinau, ar man pavyks . Aš tam ruošiuosi jau kelias savaites...
Aiste, sėkmės skaitant šiaip ten įmanoma turbut perskaityt per diena, jei nuo ryto iki vakaro skaitai o kad suprastum ką rašo, reik dar būt ir nusiteikus tokią knygą skaityt.. bent aš tos knygos iš pradžių nesupratau, todėl buvo nelabai įdomu skaityt, vėliau patraukė ir greitai pabaigiau skaityt
dabar skaitau Kevin Brooks "Kendė". tai knyga apie narkomanę merginą, kuria bando iš viso to mėšlo ištraukt vienas vaikinas. knyga parašyta lengvu stilium, todėl smagu ir lengva ją skaityti, o turinys viliojantis, todėl nesinori knygos padėt į šalį
Kodėl "Balta drobulė" nuo ryto iki vakaro? Mama sakė, per 2val perskaitė... Ten tik ~150psl...
Aldous Huxley "Puikus naujas pasaulis" jau perskaiciau... patiko...
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Kokią knygą dabar skaitote?