Re: Kaunas
niu bet scenariju galeciau parasyt.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
niu bet scenariju galeciau parasyt.
Kęstai, parasyk, mums bus idomu paskaityt.. :D:D:D
Oi taip :> na ką žmogiukai ryt šeštadienis... Tai 12valandą prie soboro?:D
Nu nu Egle as tavo nr daviau Nijolei tai jau jus ten susikukuosit
P.S. Perduok jai lauktuviu
zdz, pranesimas oficialus ir rastiskas, nes jau ir taip abiems musu mergaitems pranesiau
>> tai mes su Deividu apie kokia 3 ir uzsirodysim.. nes as vaikas i darbuka turiu nubegti ir aip gaunasi, kad paskui dar noriu grizti namuciu ir nusipraust (rain) tai va
tikiuosi labai neprailgs jums tas laikas
ir lauksit musu sulauksit :H
>> tai net nebezinau.. gal tariam tada kokia 3 :? nes kai su Auste ir su Egle kalbejau, tai tik jus 2se ir busit :? tai arba tas 3 valandeles jus pasibusit dviese.. arba. >> veliau tariam ir visi
-------------
o tau vaikeli mano mielas... grazinsiu asmeniskai jusu lauktuves su palukanomis paciomis didziausiomis ne tik lietuvoje bet ir visame pasaulyje.. paglostysiu as tau taip sikute, kad........ ai.....
Na gerai gerai
Galim ir trečią...:D Galim ir anksčiau... Aš dar savo draugutę vieną atsitempsiu
Aš tai galiu ir anksčiau...
Tegul Austė taria žodį
MUSIC BABY irgi varo:) Ash sheip uzh 12h, bet jei kiti negali taip anksti tai tegul 15h rengiam meetaa:)
Negali negali, nes Nijolė dirba
velnias as naktibalda tik db namo parsiradau;D tai ka, teks ryt keltis ziuret ka nusprendet?..:D as tai nieko pries ir su Egle dviese pabut, o jei jum geriau trecia, tada busiu laiminga ir miegooosiuu=)) idomu ar jau miegat visi ar dar ne visi:D
Nijole jau tirkai miega
as zn zn
smagios jums ryt dienos
o Egle panasu kad irgi=) jei turi jos nr, mestelk man;) nes panasu kad mes busim pirmos besimeetinancios:p
Nemiegojau:p Tik nebuvau prisijungus va dabar jau eisiu į patalą :>
ei ei ei=)) man savo nr pries miega;)
liabu ryta...
>>pamenat, sakiau, kad susirasysim vakare tai vat
man vakaras baigesi ir naktis prasidejo 8
net nejauciau kai smigau ;D tai va
baigiu darbuka ir jau skambinu kaiptik imanoma ir bandau rysi ir visa kita rast su jumis
tipo, laukit
> aciu, Linuk, ji bus gera ir tau gero savaitgalio
jei ka nuplanavai
tai vat, bandysim mes su Egle susimatyt dar pries tris, o jei ne, tai susitiksim su visais 3 pries soburo:D tik tokiu atveju turesit man smarkiai mojuoti, nes su mano regejimu tai..;D
Na, o as einu pasidazyt akytias ir leksiu :>
ho ho ho parsibeldziau namo
na tai ka.. pasakoju ispudzius, kad pavydetu kiti ir nagus bei visa kita nusigrauztu
>> mano versija, kiti gales destyt savo mintis
----------------------------------------
zdz, atlieku pareiga sau ir visiems kitiems, ir pries 15:00 keliauju 7 troleibusu iki laisves.. tada islipus tipenu iki soboro
ten mane pasitiko 3 paneliukes ir vienas berniokas :V susipazinom, draugiskai rankas paspaudem ir nusprendem, kad gidas po Kauna bus .. kas kas??? niekada gyvenime neatspesit >> panele Nijole is Marijampoliukes miesto ;D leiskit pasijuokti ;D rasau toliau ;D ... ai, dar paskambinom dedei Deividui ir paklausem, ar jis vaikas atleks mums rankos paspaust ar ne.. na, jis nzn, bet mes pasizadejo jo laukti :-) va.. tada nukulniavom
iki maximos (arba machimos ;D ) ir nusipirkom MIAU MIAU MIAU, siemku, meduoliu (nes kazkas nevalges nuo 6 ryto
) ir saldainiu
vo... tada panele gide nuvede vaikus iki stoteles ir pasake i kuri troleibusa visas vaiku darzelis ir sulipo...
vaa.... ir nukeliavom iki kauno mariu... << nijolyte zadejo, kad vandenelis bus toks ok ir jokio blogo kvapo.. taciau o bet nes kadangi
laikas bega, viskas keiciasi
vanduo nuzaliavo >>
[kaip Egle sake.> zaliu bangu vyna geriu... arba kaip as >> toooli prie zaaalio vandens ;D pasirodo nelabai toli, o kaune ;D ] kvapas atsirado
zdz... nijolyte apsimelavo iki nzn.. auksciau ausu net ;D bet nieko....
tada va.. nusprendem keliauti iki jacht klubo lipom kalniuku >>>
ir uzlipom iki pazaislio vienuolyno ir paskui nuejom iki to klubo po beprotiskai fantastisko grozio medeliuka ... bet o taciau pries tai ;D pamirsau pamineti... gavooooooooooom saldainiu
buuuvo vestuviukes.. tai issiprasem saldziu belekiek.. prilinkejom jauniesiems laimes ir meiles ir visko viskiausio
ir laimingi ejom sau saldainem apsiputoje ;D va...
tai ka.. pabuvom, pasisupom ant supyniu, papliurpem, pasijuokem :H zdz... dar ne ten i double V si nuejom :V i toosa kazkoki nerealu nuejom bet nieko, viskas o.k. :-) ir grizom.. partipenom sau laimingi ir apsipatenkine :H
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
va... na, nzn, kaip jus vaikai, bet as grizau su belekokiais ispudziais ir laime :H einu ieskot jusu savo drauguose :H
>> Auste, 3 kartas :H lemtingas ir nepamirsau, kad turiu menesi tau paruosti pona koriuka
todel pazadu, kad kai galesiu, po kokiu 3 sav as tave vaisinu koriuku
valgysim vel
------------->> misteri Linai verkiu >>
lauktuviu negavau
tai kaip cia sita paaiskinsit man fakta :V mmm???..... isdavike prakeiktas.....iki 1..... viska zinau...
kada cia buvo tas meetukas/:)))
a kaip tau atrodo :?
Tai va Nijole (gide is Marijampoles) perskaiciau as jusu ataskaita apie meeta ir pasijauciau kaip pats sudalyvaves. net saldainiu uzsimaniau nes is jusu pasakojimo jie labiausiai istrigo... ai dar troleibusas 7 istrigo i atminti...
tai gal kita meeta priklausomai nuo jo datos - sudalyvausiu... gal...
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas