Topic: koks vyro idealas?
o gal isore nieko nereiskia? juk sakoma kad merginos ziuri tik i prota
num padiskutuokime
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → koks vyro idealas?
o gal isore nieko nereiskia? juk sakoma kad merginos ziuri tik i prota
num padiskutuokime
mano vyro idealas - juodaplaukis, melynakis, aukstas bet ne per daug, sportiskas bet ne per daug, drasus bet ne per daug, romantiskas bet ne per daug, truputi rimtas, truputi pasheles, truputi protingas, truputi katiniskas, truputi inteligentiskas bet ne per daug...... bet tokiu NERA buna arba per daug arba per mazaj trupucio
reiks pamastyt dar ta tema.. koks mano vyro idealas
ieskai aukso viduriuko, nieko cia nuostabaus.
Edvardai, i ta tema, tai as pats sau esu vaikino idealas
ieskai aukso viduriuko, nieko cia nuostabaus.
Edvardai, i ta tema, tai as pats sau esu vaikino idealas
jo jo Alekstandras tirkai idealus Doroteja girebk ir nebepaleisk
tema panasi buvo >> Koks turetu buti jusu vaikino/merginos idealas?
o cia vyro tikro vyro - stai kur esme
Doroteja nemai kad mastai arba jau dediesi mastanti ne pagal savo makaules turini ?
> Temu paieska yra :{}
mano vyro idealas - juodaplaukis, melynakis, aukstas bet ne per daug, sportiskas bet ne per daug, drasus bet ne per daug, romantiskas bet ne per daug, truputi rimtas, truputi pasheles, truputi protingas, truputi katiniskas, truputi inteligentiskas bet ne per daug...... bet tokiu NERA buna arba per daug arba per mazaj trupucio
aukstas, bet ne per daug, sportishkas, bet ne per daug, romantishkas, bet ne per daug ir viso ne per daug, netgi proto apibutinai manau vidutiny vyruka, kuriame nera visko per daug. ir ka su tokiu veikt? nes tokiu manau cia dauguma yra
Mano nuomone zmogus turi buti charizmatishkas(!), turintis sharmo, mokantis kitus ishjudint, optimistas, organizuotas, atsakingas ir apskritai ishvaizda nublanksta priesh budo savybes;)
o cia vyro tikro vyro - stai kur esme
apie tai, koks turi buti tikras vyras tema irgi buvo taip kad kaip beissisukinetum, tik dar labiau mus itikinsi diagnozes teisingumu: tokia temu paieska turbut patingejai pasimokyti naudotis
geraj jau geraj nemaciau. bet jei tema taip toli kad niekas neranda ir jus jau ja issisnekeje... nesuprantu kas cia blogo jei naujai ateje zmones cia pasneketu. per daug jus pikti visi del to kad seniai jau esat? kodel patys nesiulot idomiu temu? leiskit tada ir naujokam pabendraut...
Del manes galit rakint prasau, tik nepamirskit sukurt temu idomiu!
geraj jau geraj nemaciau. bet jei tema taip toli kad niekas neranda ir jus jau ja issisnekeje... nesuprantu kas cia blogo jei naujai ateje zmones cia pasneketu. per daug jus pikti visi del to kad seniai jau esat? kodel patys nesiulot idomiu temu? leiskit tada ir naujokam pabendraut...
diskusija ir nuo to prasideda kai sena tema pamato nauji zmones i ja inesa ka nors naujo o ne kuria tas pacias temas nauji mzones
Mhm, kai kuriems šitas forumas jau tapo vos ne kažkokia asmenine nuosavybe ir jų jautrumas pastebėjus kokį tai "taršalą" kartais iš tikro stebina Komedija, žodžiu.
Atsakant į temą... geras(draugas+meilužis)=idealus vyras
o kai kam labai ziuriu patinka vaidint motina terese << vargsu uztareja ir pasaulio gelbetoja
kaip nesaliskas stebetojas, galiu pasakyti, kad tikrai visi uzsipuolat naujus zmones, ir juos atbaidot. forumams visada reikia sviezio kraujo! nepamirskit, kad ir patys kazkada buvot naujokais.
>>>matai, mielasis.. per ta laiktoappi.. daugiau nei metai... as esu sukurusi 2 temas.. jos nerimtos >> buvo 3zodziu pasaka (siaip sukuriau, nes mes klasej tokia turejom, pasijuokdavom) ir ta ale tipo lenta, kuriios prasmes lyg ir nera.. BET O TACIAU... >> ne vienos temos panasios nebuvo, ne uzuominos ne nieko... taisykles perskaiciau...o jei atejes vienas per diena sukuria 20 temu :? ir visos kartojasi, tik skiriasi zodis tai KA AS ZINAU... man dzin.
tave Aleksandrai suprantu, tu visada viska rasai rimtai.. tayp, as esu prifloodinus cia,neneigsiu...
ne karta man tai sakei..
joa.. susidraugavom mes cia, ir tai mato visi.. draugyste akivaizdi.
gal laikas jums susikurti atskira foruma ? (joke) ar kaip ten jus rasot.
jo, suprantu, kad gal ir nervina, bet reikia biski ir pakantumo ;] ne visi tokie protingi, kaip mes, kad susigalvotu paskaityti taisykles ir pasinaudoti paieska. is klaidu mokosi visi. uzrakinsit keleta temu, zmogus pagalvos, nieko labai baisaus nenutiks ;] tik siaip, speju martyna irgi pastebejo, kad is sono atrodo, kad visi uzsipuolat nauja zmogu, kaip sunys kate tik toks pastebejimas.
bet esme tokia, kad temu rakinimas cia beveik nefunkcionuojantis dalykas o kad nors kelios siuksleles butu pratrintos tai turbut isvis dangus turetu nukrist ar dar kas.. ir taip, nauju zmoniu reikia, bet tvarkos irgi as negaliu, tokia jau esu, kazkada kitam forume tupedavau, tai irgi lb nirsdavau ant visu chaotisku elementu, kurie tingi taisykles patyrinet ir ju prisilaikyt nepatingetu zmones tvarkos laikytis ir nieks ju neestu ir nedraskytu:D
geraiu gerai DOROTEJA, atsiprasau...
viskas, daugiau niekam nieko nesakysiu ... atsiprasau
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → koks vyro idealas?