Re: Didelis amziaus skirtumas ?
Gerda gerai parasei puikiai netgi. Panasiai norejau parasyt
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Didelis amziaus skirtumas ?
Gerda gerai parasei puikiai netgi. Panasiai norejau parasyt
O man ka daryt??????Man37,o jai 22..Negaliu jos itikint,kad as senas....
nu jo skirtumas 15 metu, yra bet manau tai nieko blogo... aisku... baisu kai vyrai palieka savo zmonas del jaunu kvailuciu...
man asmeniskai baisiausias dalykas kai vaikinas kuriam virs 25 pradeda kabinti nepilnametes... va cia tai jau tokio amziaus skirtumo nepripazystu
Kaip pakabint 15 metu uz save jaunesne,kai tau 37?????O jei mane kabina 15 metu jaunesne....tai ka tada isvis daryt????????
man raso 51 ir siulo dulkintis man tai slykstu atrodo
Manau tau reikia stengtis kiek galima daugiau vengti tos mergaites, nes protelis jai susisuko....na po triju metu jei visdar bus jai susisukus galvele kazka galima butu mastyti
man 10 metu nerodiklis
man 10 metu nerodiklis
susidetum su 10m viresne moteriske m
kas čia tie 15metų skirtumas?
va buvo šeima kur žmona jaunesnė už savo vyrą 40 metų..
va čia tai skirtumas..
ryškus..
o ir šiaip..meilei amžius nesvarbus..;]
labutis , gal galetumem pabendrauti ,susipazinti :
mano panelei 14 o man 23 musu santykiai lovoje nepakeiciami
gresia dar wienas pedofilijos skandalas..baugu..
Mano nuomone,10m kiek per didelis amziaus skirtumas,bet jei zmogus atrodo ir jauciasi jaunatwiskai,tada walio;-)
meilei metju skirtjumas nesvarbu....;)))
pritariu,kad jausmai amziaus neturi tik pojuciai skiriasi, bet meiles jausmas duodamas visiems laikams jis yra arba jo nera stai ir viskas jeigu sugebi myleti 17 tai sugebesi ir 77
Įdomų visos tos pasakos apie princeses kurios laukia princo ant balto žirgo . Princesėms dvylika ar penkiolika o princai pilnamečiai . Paskui visi ilgai ir laimingai gyveno . Taip išeina kad vaikus moko ko?
as tikiuos dar sutikt drauga.... ir man visai normalu,kad jis butu iki 10 metu vyresnis. bet toks amziaus skirtumas netinka nepilnameciu draugystems . bet cia tik mano nuomone.
sutinku su Vaida
Mano manymu nedidelis amziaus skirtumas nera blogai. Va man patinka 4-5m vyresni vaikinai, nes jie daznaiusiai buna protingesni uz mano amziaus, zinoma buna ir isimciu
mano panelei 14 o man 23 musu santykiai lovoje nepakeiciami
as jos tevu vietoje pranesciau menturai,
tamsta gautu pagal LR BK sraipsniuka kaip priklauso, min kokius 5 metelius
ir pakeiciamas butum kaip niekur nieko.
bet kokiu atveju kada kalbama apie nepilnamecio santykius su vyresnio amziaus zmogumi tai jau yra nusikaltimas. ir tai NERA normalu.
kokios meiles gali but tarp 14metes ir 25mecio??? jis ja tiesiog naudojasi kaip pripuciama lele, kuria gali tvarkyt per visus galus uz dyka.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Didelis amziaus skirtumas ?