Topic: Padekit!
Ar įmanoma tapti nėsčia kai vaikinas įkišo savo pirštą į mano "skylutę" ? Tas pirštas buvo sausas, nors prieš įkišdamas jis priliete savo ego, bet aš vistiek nerimauju. Padėkit kas išmanot apie tai, labai prašau
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Padekit!
Ar įmanoma tapti nėsčia kai vaikinas įkišo savo pirštą į mano "skylutę" ? Tas pirštas buvo sausas, nors prieš įkišdamas jis priliete savo ego, bet aš vistiek nerimauju. Padėkit kas išmanot apie tai, labai prašau
Na prašau netylėkit
nuo ego palietimo ir kisimo pirstu belekur nieko nenutinka. siaip pagal biologija tai jis turejo mm.. "nuleist" ant pirsto, ir iskart ji kist, gal tada ir pavyktu tau vaika uzstatyt. o siaip spermatozoidai gana greit mirsta nepalankioj aplinkoj. zodziu, net nezinau ka cia ir aiskint.. pasidomek zmogaus kunu, biologija pasimokyk, knyguciu paskaityk.. galu gale internetas pilnas informacijos..
nu kaip ir didele mergaite atrodai :? visdelto 18m... o gal tau tiek nera kad tokius durnus klausimus uzdavineji :?
o beje Aleksandras gerus patarimus dave, jei jau nzn kas yra seksas o kas glamones tai...ir kaip vaikuciai daromi tai as jau patyliu
aleksandrai aciu
Jeigu taip lengva pastoti būtų...
paklausinek mamos tokiu patarimu...
paklausinek mamos tokiu patarimu...
jau, isivaizduoju kaip klausia mamos
"mama, jei man kisa pirstus kur nereikia, tai nepastosiu ?" :D
Skaiva, 37 wrote:paklausinek mamos tokiu patarimu...
jau, isivaizduoju kaip klausia mamos
"mama, jei man kisa pirstus kur nereikia, tai nepastosiu ?" :D
Tai jau jo ;D
Bet mergina tai rimtai kaip is medzio iskritus..nu visokiu buna visokiu reikia..
jej nieko nezinai,tai verciau nesielk dar taip.... Kai suzinosi daugiau tada jau gali pradet taip elgtis...
jej nieko nezinai,tai verciau nesielk dar taip.... Kai suzinosi daugiau tada jau gali pradet taip elgtis...
pritariu visom keturiom galunem... interneta turi, kompiuteri turi, narsyk po google, o ne uzdavinek tokius kvailus klausimus ieskok.lt forume...sekmes
mergina patarimo klause o jus ja moralizuot puolet...
Egle, tu tikrai ne nėščia
aciu labai
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Padekit!