1

Topic: kokie vaikinu bruozai patys svarbiausi,i ka labiausiai atkreipti demesi?

manau,kad daug reiksmes turi vaikinu tvarkingi batai!

2

Re: kokie vaikinu bruozai patys svarbiausi,i ka labiausiai atkreipti demesi?

mmm:::806 patarkite!!!

3

Na zinai, nesamones kalbi. Toks jausmas, kad renkiesi darbuotoja kokia nors representative posicijai, o ne vaikina. Taip supratau, kad jei netycia ilipo i bala tai tu jo pusen net neziuresi...

4

tu nesupratai kokio as noriu patarimo!!!nesirenku as jokiu darbuotojo!!noreciau daugiau suzinoti kokia reiksme turi vaikinu yvaizdis!!!

5

na gi jau ne viena karte bragi mergele jau diskutuota, kad visi ziuri i veida uzpalaki sukuosena akis ir i apranga zmogaus kuris patraukia kito zmogaus demesi..
>> ka cia dar diskutuoti ? big_smile

6

mau , kai vaikinukas susitvarkes - nuvalyta avalyne , svarios panages , tvarkingai atrodantis . tikrai turetu moketi mandagiai elgtis su mergina , aisku per didelis pedantiskumas uzknisa .

7

kaimieciai sh**** kalioshais , purvinom panagem ir riebaluotais plaukais su merginom irgi moka elgtis smile

8

Vitalijus, 20 wrote:

kaimieciai sh**** kalioshais , purvinom panagem ir riebaluotais plaukais su merginom irgi moka elgtis smile

nu jo maciau ir galantisku kaimieciu :::639 tik tada jau tai nublanksta big_smile
o jei i tema - viskas turi traukt aki... man kaip bebutu keista rankos labai svarbu, jei apzelusios siaubingai net pirstai taj negaliu net paziuret big_smile

9

na, teisybe pasake Linas :?

Linas, 19 wrote:

na gi jau ne viena karte bragi mergele jau diskutuota, kad visi ziuri i veida uzpalaki sukuosena akis ir i apranga zmogaus kuris patraukia kito zmogaus demesi..
>> ka cia dar diskutuoti ? big_smile

veidas >> nes visada i ji paziuri > zmogus asmeniskai TAU turi but grazus
>> uzpakalis ... :::818 siaip.. is idejos :V
>>  sukuosena >> reikia, kad tiktu prie veido < bent jau as taip manau.. [pvz, apie plikuma > vienas atrodys kaip koks forsiakas.. o kitam lb tiks < ir nuo stiliaus priklauso :? ]
>> akys.. ir siaip is idejos :?   (cia gal veida apziurint, akys apsiziuri:? ) nors gal pamataii, kiek jose melo ;D
>> apranga... <<<<<<<<<< cia 2, o gal net 1 dalykutis, kuri as nuziuriu...  nzn.. as gal ir sikne,.. bet man drabuziukai svarbus rupestis. nes nzn.. nzn..

10

Niu apranga, Nijole, svarbu, nes turi patikti jo stilius... bet jei ziuri i etiketes, tada negeraj... smile

11

na, etiketes as nematau kiaurai big_smile) >> as apie bendra vaizda :::920 kas artima man ir t.t.

12

Na as perkeltine prasme kalbejau smile buna panos pamato kad drabuziai turginiai ir nebesiartina wink bet manau is tu paciu turginiu galima graziai apsirengt ir cia nera svarbiausia...

13

labukas visiems!tikrai labai ydomu paskaityti :::528 kaikurie pasisakimai man patiko!!

14

Ineta, 23 wrote:

labukas visiems!tikrai labai ydomu paskaityti :::528 kaikurie pasisakimai man patiko!!

na geriau issakyk savo nuomone wink

15

:::647 aciu

16

na man! pirma demesi patraukia simpatiska sypsena!balti,dailus dantys! ir kaip minejau ir tvarkingi batai!sutikusi vaikina negaliu i tai neatkreipti demesio!!!:::858

17

apsirengimas man neturi labai daug esmes!bet!!su skoniu!:::528

18

tu vis su tais batais big_smile o as vis su savo rankomis big_smile na manau ir kuno sudejimas dar svarbu, nes kudeisius nzn ar laby seksualu smile batai nera svarbu nebent butu suplyse ar visai nesiderintu su stiliumi tongue va sypsena taj laby net kaip ir akys..o apskritai kiek ir tetrunka tas pirmas nuziurejimas big_smile svarbiausiai vidus... jei isore grazi o vidus nekoks.. tada nekas
taj tau lakierkos ar kedai labiau? (jei jau apie tai pradejom big_smile man viduriukas - sportiski bateliai :::629

19

dar vienas bruozas vaikinu!stiprus vyriski delnai!gal keistai skamba,bet tikrai mane zavi!

20

Rasyk viska i viena arba redaguok nes paskui dar gausi pylos kad tiek is eiles pyskini po eilute wink
joa as apie rankas ir ta turiu omeny... net pati forma ju man svarbi. mano vaikino jos nerealios nekeisciau i jokias big_smile