Tema: kokie vaikinu bruozai patys svarbiausi,i ka labiausiai atkreipti demesi?
manau,kad daug reiksmes turi vaikinu tvarkingi batai!
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kokie vaikinu bruozai patys svarbiausi,i ka labiausiai atkreipti demesi?
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
manau,kad daug reiksmes turi vaikinu tvarkingi batai!
mmm patarkite!!!
Na zinai, nesamones kalbi. Toks jausmas, kad renkiesi darbuotoja kokia nors representative posicijai, o ne vaikina. Taip supratau, kad jei netycia ilipo i bala tai tu jo pusen net neziuresi...
tu nesupratai kokio as noriu patarimo!!!nesirenku as jokiu darbuotojo!!noreciau daugiau suzinoti kokia reiksme turi vaikinu yvaizdis!!!
na gi jau ne viena karte bragi mergele jau diskutuota, kad visi ziuri i veida uzpalaki sukuosena akis ir i apranga zmogaus kuris patraukia kito zmogaus demesi..
>> ka cia dar diskutuoti ?
mau , kai vaikinukas susitvarkes - nuvalyta avalyne , svarios panages , tvarkingai atrodantis . tikrai turetu moketi mandagiai elgtis su mergina , aisku per didelis pedantiskumas uzknisa .
kaimieciai sh**** kalioshais , purvinom panagem ir riebaluotais plaukais su merginom irgi moka elgtis
kaimieciai sh**** kalioshais , purvinom panagem ir riebaluotais plaukais su merginom irgi moka elgtis
nu jo maciau ir galantisku kaimieciu tik tada jau tai nublanksta
o jei i tema - viskas turi traukt aki... man kaip bebutu keista rankos labai svarbu, jei apzelusios siaubingai net pirstai taj negaliu net paziuret
na, teisybe pasake Linas :?
na gi jau ne viena karte bragi mergele jau diskutuota, kad visi ziuri i veida uzpalaki sukuosena akis ir i apranga zmogaus kuris patraukia kito zmogaus demesi..
>> ka cia dar diskutuoti ?
veidas >> nes visada i ji paziuri > zmogus asmeniskai TAU turi but grazus
>> uzpakalis ... siaip.. is idejos :V
>> sukuosena >> reikia, kad tiktu prie veido < bent jau as taip manau.. [pvz, apie plikuma > vienas atrodys kaip koks forsiakas.. o kitam lb tiks < ir nuo stiliaus priklauso :? ]
>> akys.. ir siaip is idejos :? (cia gal veida apziurint, akys apsiziuri:? ) nors gal pamataii, kiek jose melo ;D
>> apranga... <<<<<<<<<< cia 2, o gal net 1 dalykutis, kuri as nuziuriu... nzn.. as gal ir sikne,.. bet man drabuziukai svarbus rupestis. nes nzn.. nzn..
Niu apranga, Nijole, svarbu, nes turi patikti jo stilius... bet jei ziuri i etiketes, tada negeraj...
na, etiketes as nematau kiaurai ) >> as apie bendra vaizda
kas artima man ir t.t.
Na as perkeltine prasme kalbejau buna panos pamato kad drabuziai turginiai ir nebesiartina
bet manau is tu paciu turginiu galima graziai apsirengt ir cia nera svarbiausia...
labukas visiems!tikrai labai ydomu paskaityti kaikurie pasisakimai man patiko!!
labukas visiems!tikrai labai ydomu paskaityti
kaikurie pasisakimai man patiko!!
na geriau issakyk savo nuomone
aciu
na man! pirma demesi patraukia simpatiska sypsena!balti,dailus dantys! ir kaip minejau ir tvarkingi batai!sutikusi vaikina negaliu i tai neatkreipti demesio!!!
apsirengimas man neturi labai daug esmes!bet!!su skoniu!
tu vis su tais batais o as vis su savo rankomis
na manau ir kuno sudejimas dar svarbu, nes kudeisius nzn ar laby seksualu
batai nera svarbu nebent butu suplyse ar visai nesiderintu su stiliumi
va sypsena taj laby net kaip ir akys..o apskritai kiek ir tetrunka tas pirmas nuziurejimas
svarbiausiai vidus... jei isore grazi o vidus nekoks.. tada nekas
taj tau lakierkos ar kedai labiau? (jei jau apie tai pradejom man viduriukas - sportiski bateliai
dar vienas bruozas vaikinu!stiprus vyriski delnai!gal keistai skamba,bet tikrai mane zavi!
Rasyk viska i viena arba redaguok nes paskui dar gausi pylos kad tiek is eiles pyskini po eilute
joa as apie rankas ir ta turiu omeny... net pati forma ju man svarbi. mano vaikino jos nerealios nekeisciau i jokias
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kokie vaikinu bruozai patys svarbiausi,i ka labiausiai atkreipti demesi?