281

Re: siaubo istorijos

Gediminas, 20 wrote:

gal reiktu tema atgaiwint?:D kas zino geru istoriju?:)

ce matke man pasakojo kaj waziawom i kaima ir ten da nuwaziauwom kur mano matke gyweno maza o ten jau neks nebegywena langai isdauzyti ir t.t. o aplynkuj koki 20m nuo to namo tokie medziai ir auksti krumaj aug i man matke pasakojo kad kaj ana maza su mano seneliu ejo namo ir mama mano atsisuko i tuos krumus ir pamate kaskokia balta sukne apsirengus butybe ir ta butybe ziurejo tiesiai i mano mamos akis ir su ranka rode kad atejtu tajp lingawo tipo atejk....

282

cia gal pries puse metu...su draugem norejom pazaisti....tai bandem issikviesti dvases....na ka rodos pavyko...klausinejom....visko ir t.t.....bet po kiek laiko kaip visos isejo as likau miegoti pas drauge...susitvarkem kambary....ir isejom iki parduotuves kai parejom kambarys visas buvo isvartytas ir t.t.....tada issigandom....ir staiga nukrito virtuveje stikline nuo stalo.....tada ziauriai issigandom.....ir kokias 3 val prasedejom laiptinei pas drauge ir laukem jos tevu ;DDD

283

arba pasakojo man pusbrolis....kad per jo sese 19 gimtadieny kvietes visi dvases.....ir issikviete,bet po kiek savaiciu ernesta(mano pusbrolio sese) pradejo matyti ant kokiu nubraizymus ant ranku krauja ir t.t. o kiti to nematydavo....ir taip truko lb ilgai ir kita diena ja rado su perpjautom venom....ir supjaustytomis kojomis.....vaizdas buvo siurpus....zinau tai,nes pati stovejau kitam kambary.....ir kai pradejo verkti mano pusbrolis atbegau pati pas ji.....ir pamaciau....tikrai pati negalejau atsigauti ilgai....

284

Dvasių pasaulis žmonėm yra svetimas ir draudžiamas. Vaikai, nežaiskit!!!!!!!

285

nu ten galit parisinesti negeru ir sunkiu dalyku :::818 geriau net negalvoti ir vaikscioti ramia siela o ne apsunkti nuo purvo ;( kam jums raikaia akmenu  sliagenti jusu smegenys :? ka neuztenka ir taip problemu mokyklo ir namuose :? manau galima ir taip susirasti pramogu ,nu kad ir ivaldyti mena naudotis krepsinio kamuoliu, taip kad niekas negaletu isplesti is ranku :::818 tai bent butu siaubas kokiam profisonaliam krepsininkui kai ji apzaidzia vaikas :::155

286

ziuriu cia niekas neraso....
dar galiu papasakoti,kad kai mes cia praita vasara buvom su puskem pas mociute nebuvo ka veikt tai bandem dvases kviestis tai pirma karta nepavyko ir taip bandem gal kokius 6 kartus ir kaip 7 kvietemes buvo uzdektos 3 zvakes ir buvo tamsu tamsu tai tos zvakes uzgesio ir pradejo kazkas bildeti ir duru nebejo atidaryti...tai mes su puskem apsiverkem is baimes ir saukt pradejom o bernai vos ir neapsibliove ;DDD is tos baimes nes buvo ziauriai baisu.bet po 1 viskas nurimo ir mes tekini pro duris isbegom

287

wow shamanizmu uzsiema lohai lamos bedu iesko tik prakeiksit sau visa gyvenimo tokiom kvailystem

288

yra neiseinancios sielos pvz jei daug kas verkia gailisi to zmogaus mirusiojo siela nenori iseiti ir paplikti, beja jei zmogus buvo nuzudytas pacio namuose o ta buta pardave kitiems ta velia ir vaidensis vys naujuosius gyventojus is cia, geriausias budas kviesti kuniga... beja galimybe susitikti su velia ja per burtus pasisaukti...

289

geros temos pries Jonines.. geriau pries Halowena:) bet kaip ragana, galiu atsakyti, kad neverta gilintis i anapusini, astralini pasauli.. is mentalinio pasaulio neatklysta dvasios, o iskvietus susirenka tik astraliniai vampyrai. tai nezaiskit.. o i apleistus namus nera ko vaikscioti, parsinesit namo blogi. be to, tokius namus valyti reikia. taip, kad siaubo filmu pakanka.. nera ten fantazija. daug kas paremta tikrais faktais.

290

mano brolis su swo 4 draugais pries kokius 5 metus sugalwojo paisdykauti. tokiam twartuky issikwiete GILTINE. tam reikejo kazkokio lapuko, adatos ir zwakes. Jie iskwiete je ir sake tam twartuky plytos y juos pradejo skraidyti... wienam wos kojos nesulauze... o kad ja iswaryti reikedawo a lapuka sudeginti zwakeje o adata perlausti, is tos baimes net nk nespejo padaryti... gal gar ir db ji ten yra?....

291

vajatau vika perskaiciau  nuo pat 1 puslapelio. . . labai idomiai jus cia labai idomiai big_smile
na man pasakojo tokia pazystama. . kai ji gyveno tokiam devinauksti tai sake ten dejosi kazkoki negeri dalykai :::819 . .. is pradziu kai buvo atsikrauste turejo tokia didele vazonine gele labai sunki. .. nu ir ka  ji pasakoja mum ( kaip sykis buvo po lapkricio svenciu big_smile ) sako tipo pastatai ta geli i kampa kita diena isstumta is kampo( o ji tai sunki, tai tipo kai cia taip nieks nemate negirdejo o ji vel i ta pacia vieta :::819 ) , nu sako nekreipe demesio niekas, bet taip dazniau pradejo kartotis . .. tada sako ir virtuvej spinteles durys pradejo atsidarineti ir niekaip neina uzdaryti , tai sakau as jai tai gal sugedo ta spintele ta sako kad viskas tvarkoj tik uzdarai buni virtuvej viskas tvarkoj, tik iseini atsidaro placiai ( nu del dureliu tai nelabai patikejau big_smile galvoju jau paranoja apemus buvo del tos geles :::216) paskiu sako is vis belenkas daresi jau netik kad daiktai is vietos i vieta bet jau ir miegoti nebeejo sako miegi miegi jauti kad kazkas tampo kaldra tave lyg spaudzia tai sako syki atsikeliau kraujuotu veidu. .. sakes sakau as jau norecuiau pabuti tokiam bute bent diena .. . sako geriau nenorek :::a55 mes ne menesio netrukom, issikraustem ir sako nenori daugiau ne zinksnio ten eit, nes sako negyvenimas. Istisai  persikus  ir visa laika vaikstai kaip lavonas apmirus, pavargus, isalinta . . . :::014:::809

292

apie tokius kaldros traukymus ir as girejus... man pasakojo babuska kad po jos motinos mirties kambaryje pradejo detis keiti dalykai, kazkas kaldra nutraukinedawo, o karta sake miega ir kazkas staiga kazkas uzdeda ant jos zandu salta ranka, bet pasiziurejo o ten nk nebuwo, tj ta pacia diena buwo pilnatis, tj kazkas pradejo lowa stumdyti. Paskui atsirado kazkokia pilkswa figura ir paso nebijok dukra, as gryzau pamiegoti, tjp iswargau per sias dienas... Mociute sake net isbego pas kaimynus miegoti...:::209

293

Labai fajna tema smile gajla negaliu nieko nuostabaus siaubingo pasakyt... taj tiesiog atnaujinu tema - rasykit gi gal nauju istoriju yra??? smile
na o man patinka visokios zmoniu galios ir siaip idomus ivykiai smile aj jei as jau cia taj parasysiu tongue
1. Vaziavo motina su kudikiu masinoje ir ar tai avarija ar kas... kazkaip prispaude masina kudiki o mama paeme pakele masina (?) ir paemusi kudiki paleido.
2. Mire berniuko mama ir nusprende isvaziuoti tevas su sunumi gyventi kitur. Plauke laivu ir tevas nenusaugojo berniuko ir tas iskrito pro borta ... Tuomet iskilo permatoma ruko ranka, dydzio kad berniukas joje gulejo, ir ji istraukusi is vandes padejo ant denio...
3. Mergyte nuejo pas teti i darba. sedi.. neturi ka veikt... klausinet pradejo... : Teti o is kur pas tave seife toks didelis antspaudas? Tevas nustebo nes nebuvo sakes mergytei apie tai, o ta antspauda tik ryte is kazkur gavo... Na jis sako : o ka veikia tetos uz sienos? ji viska tiksliai nupasakojo...

Na ir dar daug galima butu rasyt smile Nerealios tos zmoniu galios smile O mano 2. istorija truputi i tema big_smile

294

kauno pily rode per telka per srowes kad ten wajdenas ir wisi statybininkaj bijo net i darba atejt,duris uzsitrenkineja sako, taj daugiau nej puse darbininku acisake dirbt ten..

295

*telika

296

sia vasara buvau isvaziaves y anglija, lincolnshira padirbet. tai niekur nera tiek vaiduokliu kiek ten... pats maciau vaiduokli pastate kur dirbau... na ir kraupu!

297

Ar matet sita big_smile
http://www.youtube.com/watch?v=YIzYlzJCFcY

298

Tomas, 25 wrote:

Ar matet sita big_smile
http://www.youtube.com/watch?v=YIzYlzJCFcY

baisenybe tu big_smile baik zmones gazdint :::110

299