Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 … 13 14 15
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 281 по 299 из 299

- Modestas, 13
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Re: siaubo istorijos
Gediminas, 20 пишет:gal reiktu tema atgaiwint?:D kas zino geru istoriju?:)
ce matke man pasakojo kaj waziawom i kaima ir ten da nuwaziauwom kur mano matke gyweno maza o ten jau neks nebegywena langai isdauzyti ir t.t. o aplynkuj koki 20m nuo to namo tokie medziai ir auksti krumaj aug i man matke pasakojo kad kaj ana maza su mano seneliu ejo namo ir mama mano atsisuko i tuos krumus ir pamate kaskokia balta sukne apsirengus butybe ir ta butybe ziurejo tiesiai i mano mamos akis ir su ranka rode kad atejtu tajp lingawo tipo atejk....

- Sandra, 13
- Forumo Naujokas
- Неактивен
cia gal pries puse metu...su draugem norejom pazaisti....tai bandem issikviesti dvases....na ka rodos pavyko...klausinejom....visko ir t.t.....bet po kiek laiko kaip visos isejo as likau miegoti pas drauge...susitvarkem kambary....ir isejom iki parduotuves kai parejom kambarys visas buvo isvartytas ir t.t.....tada issigandom....ir staiga nukrito virtuveje stikline nuo stalo.....tada ziauriai issigandom.....ir kokias 3 val prasedejom laiptinei pas drauge ir laukem jos tevu ;DDD

- Sandra, 13
- Forumo Naujokas
- Неактивен
arba pasakojo man pusbrolis....kad per jo sese 19 gimtadieny kvietes visi dvases.....ir issikviete,bet po kiek savaiciu ernesta(mano pusbrolio sese) pradejo matyti ant kokiu nubraizymus ant ranku krauja ir t.t. o kiti to nematydavo....ir taip truko lb ilgai ir kita diena ja rado su perpjautom venom....ir supjaustytomis kojomis.....vaizdas buvo siurpus....zinau tai,nes pati stovejau kitam kambary.....ir kai pradejo verkti mano pusbrolis atbegau pati pas ji.....ir pamaciau....tikrai pati negalejau atsigauti ilgai....

- Karolina, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Dvasių pasaulis žmonėm yra svetimas ir draudžiamas. Vaikai, nežaiskit!!!!!!!

- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен

- Sandra, 13
- Forumo Naujokas
- Неактивен
ziuriu cia niekas neraso....
dar galiu papasakoti,kad kai mes cia praita vasara buvom su puskem pas mociute nebuvo ka veikt tai bandem dvases kviestis tai pirma karta nepavyko ir taip bandem gal kokius 6 kartus ir kaip 7 kvietemes buvo uzdektos 3 zvakes ir buvo tamsu tamsu tai tos zvakes uzgesio ir pradejo kazkas bildeti ir duru nebejo atidaryti...tai mes su puskem apsiverkem is baimes ir saukt pradejom o bernai vos ir neapsibliove ;DDD is tos baimes nes buvo ziauriai baisu.bet po 1 viskas nurimo ir mes tekini pro duris isbegom

- Dovydas, 17
- Forumo Vanagas
- Неактивен
wow shamanizmu uzsiema lohai lamos bedu iesko tik prakeiksit sau visa gyvenimo tokiom kvailystem

- Eglute, 19
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
yra neiseinancios sielos pvz jei daug kas verkia gailisi to zmogaus mirusiojo siela nenori iseiti ir paplikti, beja jei zmogus buvo nuzudytas pacio namuose o ta buta pardave kitiems ta velia ir vaidensis vys naujuosius gyventojus is cia, geriausias budas kviesti kuniga... beja galimybe susitikti su velia ja per burtus pasisaukti...

- Laura, 32
- Forumo Dalyvis
- Неактивен
geros temos pries Jonines.. geriau pries Halowena:) bet kaip ragana, galiu atsakyti, kad neverta gilintis i anapusini, astralini pasauli.. is mentalinio pasaulio neatklysta dvasios, o iskvietus susirenka tik astraliniai vampyrai. tai nezaiskit.. o i apleistus namus nera ko vaikscioti, parsinesit namo blogi. be to, tokius namus valyti reikia. taip, kad siaubo filmu pakanka.. nera ten fantazija. daug kas paremta tikrais faktais.

- Inga, 13
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
mano brolis su swo 4 draugais pries kokius 5 metus sugalwojo paisdykauti. tokiam twartuky issikwiete GILTINE. tam reikejo kazkokio lapuko, adatos ir zwakes. Jie iskwiete je ir sake tam twartuky plytos y juos pradejo skraidyti... wienam wos kojos nesulauze... o kad ja iswaryti reikedawo a lapuka sudeginti zwakeje o adata perlausti, is tos baimes net nk nespejo padaryti... gal gar ir db ji ten yra?....

- Rasa
- Forumo Karalius
- Неактивен

- Inga, 13
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
apie tokius kaldros traukymus ir as girejus... man pasakojo babuska kad po jos motinos mirties kambaryje pradejo detis keiti dalykai, kazkas kaldra nutraukinedawo, o karta sake miega ir kazkas staiga kazkas uzdeda ant jos zandu salta ranka, bet pasiziurejo o ten nk nebuwo, tj ta pacia diena buwo pilnatis, tj kazkas pradejo lowa stumdyti. Paskui atsirado kazkokia pilkswa figura ir paso nebijok dukra, as gryzau pamiegoti, tjp iswargau per sias dienas... Mociute sake net isbego pas kaimynus miegoti...

- Doroteja, 20
- Forumo Vanagas
- Неактивен

- Indre, 14
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен
kauno pily rode per telka per srowes kad ten wajdenas ir wisi statybininkaj bijo net i darba atejt,duris uzsitrenkineja sako, taj daugiau nej puse darbininku acisake dirbt ten..

- Indre, 14
- Forumo Pradedantysis
- Неактивен

- Gediminas, 25
- Forumo Liūtas
- Неактивен
sia vasara buvau isvaziaves y anglija, lincolnshira padirbet. tai niekur nera tiek vaiduokliu kiek ten... pats maciau vaiduokli pastate kur dirbau... na ir kraupu!

- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Ar matet sita
http://www.youtube.com/watch?v=YIzYlzJCFcY

- Rita, 13
- Forumo Naujokas
- Неактивен
NJU TAJ PAPASAKOKIT KAS TAS POLTERGEISTAS

- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Rita, 14 пишет:NJU TAJ PAPASAKOKIT KAS TAS POLTERGEISTAS
Nori zinoti ?paspausk ant melino uzraso
Сообщений с 281 по 299 из 299
Страницы Назад 1 … 13 14 15
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.