101

Re: ka nesiojates savo rankineje? gal puse savo gyvenimo? ka?

Kasdienai tasytes dydeles, nes visko reikia susidet..daznai iseinu 8 ir griztu namo tik 20h ;}
o seip renkuosi nuo situacijos ir reikiamu daiktu kiekio smile

o telefoniukui rasti,gi yra kiseneles tasese tongue

102

man svarbiausia, kad terbikėj būtų piniginė su mėnesiniu bilietu ( velniškai nemėgstu susidurt su piktais dėdėm kontrolieriais big_smile ) ir bibliotekos skaitytojo pažymėjimu ( kai nėr kas veikt, tai labai praverčia smile )... dar svarbu linzių konteineriukas ( nenumatytiems nesklandumams iškilus ), užrašų knygutė, tušinukas bent koks ir dar kokia knyga, kad laikas autobuso belaukiant nepraeitų veltui... dar kokia teplionė lūpom mėtosi, veidrodukas.. tai gal jau ir viskas.
Šiaip betvarkę mėgstu, bet pusės gyvenimo rankinėn sukišt nematau reikalo... jeigu ką, tai tikiu žmonių gerumu - paskolins big_smile

103

as tai kartais vasara rankinuka pasiemu,bet siaip retokai:Dir megstu nedidelius:)o vat mano mama mazo rankinuko gyvenime nera turejus:Dko bepaprasytum viska rastu:DD

104

as tai megstu dideles rankines joms man labiausiai prie sirdies ... nors kartais jose pasiklystu bet nieko tokio bent viskas ka noriu pasiimti telka .. kaip cd grotuvas ir keletas cd... bei pinigine ir geras zurnalas

105

nesioju kepsi is H&M kolekcijos jaunimui,toks pilkas su kaukole ir leljom,nes jis talpus,o nesiojuos su savim puse gyvenimo:
pinigine,pasa,blisgesi,tusa,sukas,tusinuka,uzrasu knygute,mobilu,kvepaliuku,nosinines,gumutes,gumyte,guma,nuotraukas mano maziuku,raktus nuo tevu buto,savo raktus,saldainius,buteliuka vandens,veidrodelis,knyga,APAP.

106

Didelis tasiukas tikrai geraj wink tik sunku kartais ji panesti buna big_smile
aj visko ten yra db neziuresiu - pradedant kosmetine ir baigiant zurnalu (kur ten ji i maza rankine ikisi smile jop taip pat nesiuosi daznai buteliuka gerti nes daznai noriu gerti... aj net ir vaistu tokiu kaip nuo galvos skausmo ar skrandzio turiu extra atvejam. gerai ju turet tongue ir nemegstu rankiniu su forma... man turi krist, na ne kaip maisas bet ne kieta zodziu turi buti...aisku ziema tex kazkoki varianta rinktis. ka galiu dar pasakyt - rankines dievinu, turiu nemazai ir dar noriu big_smile

107

Raimonda, 22 wrote:

nesioju kepsi is H&M kolekcijos jaunimui,toks pilkas su kaukole ir leljom,nes jis talpus,o nesiojuos su savim puse gyvenimo:
pinigine,pasa,blisgesi,tusa,sukas,tusinuka,uzrasu knygute,mobilu,kvepaliuku,nosinines,gumutes,gumyte,guma,nuotraukas mano maziuku,raktus nuo tevu buto,savo raktus,saldainius,buteliuka vandens,veidrodelis,knyga,APAP.

Mano tasiukas irgi is svedijos, is athens pardes. h&m dievinu - pigu ir grazu ir manau kokybiska smile auskarus is ten nusipirkau big_smile

108

Ausra, 20 wrote:

Ka dazniausiai nesiojates savo rankinese? ir kokias megstat: mazas ar dideles?
ar viska randat?
as va dabar sugalvojau nagus nusilakuoti, zinau kad rankineje kazkur turiu laka, bet niekaip nesiseka jo surasti man kuo didesne "tase" - tuo joje daugiau daiktu, ir tuo labiau nieko ten nerandu, o jei dar kas skambin, nerandu tenka persukti tam kas sakmbino..
turinys: butinai veidrodukas, pinigine, telefonas, raktai, pora blizgesiu lupoms, kvepalu pora buteliuku, ivairiaspalviai lupdaziai, pudra, vienkartines nosinaites, lako buteliukas manikiuro pataisymui, dildes,  kruvos visokiu popieriuku, uzrasu knygute, vaistai, duju balionelis ir laime nesancios monetos smile

jo duju balioneli rasi tadai kai tave du kar is eiles isprievartaus ir septynis kart kaip katina uzmus :::b06
<<< kaip tik cia mamos tetos ir puskes rankinukai :? bet apzesiu vienos i svecius uzejusios ponios rankinuka :::742

109

taip traukiam .... distancinis pultelis (tikriausiai garazo :? ne teliko nes tik vienas miktukas :::b56 ) <koines (petkelnes ) nu jin su dzinsais uzejo bet turbut ji sita nusipirko pakeliui uzeidama manau smile
<< serveteles 3pakiai ;( cia tai nesveika :::917
<< batareikos ir mp3 plejeris smile
<<<vibratorius ;D ne ne jo nera bet telefonas senas ... tikrai i vibratoriu uznesa :::b02
<<< jo o stai ir kaltes irodimas made in cina extra large KONDON big_smile
<<< vazelinas
<<<<lupdazis ...ne kaskoks kaip odos spalvos ...tikriausiai piestukas slepti apgamus :?
<<<stai ir lupdazis ...blisgesis toks sepetelis su gelliu smile
<<< obi ...tikriausiai alveisai su sparneliais netinka :::a55
<<< kremai kuriu paskirtis paslaptis net mano zvitriaiekiai :? tikiauiai svelninantis oda ir siaip koks maitinantis ar siaip gal vazelinas naudojamas sekso metu :? ir siaip nebenoriu toliau listi dar pasigausiu kokiu :::b11

110

prajuokinai fiodorai big_smile taj kas toji ponia? smile gal tavo gera drauge? niu nesvarbu bet rasyti moki big_smile

111

ne ji kokiu 35 m ir drauge mamos seses atejo  i svecius(nu zodziu cia susirinko papliurpti ir kavites atsigerti big_smile ) o as cia kartkartem uzsiropsciu prie kompo pas pustbratki,  nes jam uzluzo tai padedu sisteminti smile ir pamaciau ant sofos nauja rankinuka :::742
<<<ar dar keistu klausimu turi big_smile:D

112

Fiodorai>>dar keistesnis klausimas - kodel ziuri i svetimus rankinukus? big_smile ar mamyte taves nemoke kad lysti prie svetimu daiktu (net ir zvilgtelt) yra nelb grazu :::627

113

Šiaip labiau mėgstu mažą kuprinytę, o ne rankinuką...
Taigi, joje nešiojuosi: piniginę, mob. telefoną(-us), vienkartines nosinaites, šukas, dildę, veidrodėlį (kurį labai dažnai pamirštu pasiimti), raktus... Lyg ir viskas. Nors kartais pasiimu užrašų knygelę ir kelis tušinukus, jeigu reikia.

114

smile gera tema - jauciuosi lyg pasiknaisiojuosi svetimose rankinese. pas mane tai panasiai kaip pas Aiste, tik dildes nesinesioju neutral... dar yra lietsargis, blizgesys, knygute su graziais paveiksliukais... piestuku ir tusinuku paprastai buna daugiau nei reikia...

115

turiu du rankinukus: per pety iseiginem ir kasdienai smile per pety tasiukas labai mazas tai isimetu tik pinigine,telefona ir raktus. o i rankine telpa visas mano gyvenimas smile pradedant paketais (nenumatytam gyvenimo atvejui,kai nezinai kada gali susirgt) ir baigiant.. hmz.. net nezinau ko ten nera big_smile kartais apsitvarkau,palengvinu rankine,bet lb greit viskas vel grista atgal smile

116

labiau megstu ir nesioju mazus rankinukus, bet uoj kiek galima i juos sutalpinti.... daug visko, ko reikia ir ko nereikia :::a37

117

Na va paspasakosiu jums kas pas mane tasej dedasi: pinigine, telefonas, raktai, vienkartines nosinaites, sketis jei netycia lietus uzkluptu, mazutis buteliukas batu tepalo, kad batukai butu svarus big_smile , rasiklis, pleistras, vaistukai nuo sklausmo, pykinimo ir dar kitokios tabletytes, taip pat kai kas kas tinka tik moterims, veidrodelis ir mazyte kosmetine. Va tokie daikciukai gyvena mano rankineje.
O del rankines dydzio tai galiu pasakyt tik tiek, jog siuo metu ji pas mane didziule, o kai atsibosta pasikeiciu i maza tongue
O del prezervatyvu sakau taip: mergina neprivalo nesiotis jo savo rankinej. Jei vaikinas gerbia mergina tai pats ju visada tures.(cia tik mano nuomone)

118

Siaip kas ten rankinuke gali buti :? visa parfumerija ir kas lieka tai buitine tehnika ;D
karta rdauge net fena patalpino :::b02

119

siuo metu nesioju mini tasyte,joje pinigine telefonas ir dilde,dar pora taloneliu :::757

120

as anksciau nesiodavausi "terbas" ,bet dabar susiradau kita rankinuka-masina..tai patikekit manim :::858 galima rasti VISKO ,manau kad ir ta pati fena gerai paieskojus rasciau ,kazkur bagazineje tikrai turejau big_smile