121

Re: mini TEMOS

Tomas> tiesa pamasakius manau kad mano tevas namu salygom isdrystu big_smile as jau garantuota nes kelis kartus jam yra teke daryti... bet kokios ten operaciojos, mano kuminui  kaip buvo susluzusi koja ir niekaip ji negijo puliavo, tai ta pulini panaikino, vienam vyrui arklys buvo ispyres i koja tevas uzsiuvo smile s( siaip mano tevas yra buves veterinorius)

O pratesiant kalba, tai kad ir kokios musu kvailos mintys visada cia islieka, kartais net pagalvoju ar as taip galejau parasyti et..

122

o as karta su zirklem kirpau sena zaizda :)ji buvo ne ligi db palyginau big_smile
jei koki kobra ikastu galeciau ir ranka nusipiauti , svarbiausia kad kraukas nebegtu galima galune uzrysti su viela :::920

123

šlykštynės (epitetas big_smile ) Jūs ... :::215 jetau, jetau, niekaip negalėčiau tokiais dalykais užsiimti neutral

124

Ingrida, 23 wrote:

šlykštynės (epitetas big_smile ) Jūs ... :::215 jetau, jetau, niekaip negalėčiau tokiais dalykais užsiimti neutral

:::036

Fiodoras, 27 wrote:

o as karta su zirklem kirpau sena zaizda :)ji buvo ne ligi db palyginau big_smile
jei koki kobra ikastu galeciau ir ranka nusipiauti , svarbiausia kad kraukas nebegtu galima galune uzrysti su viela :::920

Kai rimti dalykai  tampa juokingi darosi linksma ,kai juokingi pasirodo buvo rimti darosi baisu big_smile

Vaiva, 20 wrote:

Tomas> tiesa pamasakius manau kad mano tevas namu salygom isdrystu big_smile as jau garantuota nes kelis kartus jam yra teke daryti... bet kokios ten operaciojos, mano kuminui  kaip buvo susluzusi koja ir niekaip ji negijo puliavo, tai ta pulini panaikino, vienam vyrui arklys buvo ispyres i koja tevas uzsiuvo smile s( siaip mano tevas yra buves veterinorius)

O pratesiant kalba, tai kad ir kokios musu kvailos mintys visada cia islieka, kartais net pagalvoju ar as taip galejau parasyti et..

Ypatingais atvejis ir gali prireikti tokių žinių ir drąsos tai padaryti .

Galvoji kaip galėjai ?Labai paprasta pasikeitė nuomonė vienu kitu klausimu ir viskas .Žmonės keičiasi .Karta gyveno Vaiva ,praėjo metai ir tai nebe ta Vaiva o kita , tada ir kyla klausimai kaip taip galėjau parašyti.

_
_
NAUJA TEMA tie kas kuria forumose temas ir rašo žinutes kuriuose  prašo jiems pervesti pinigu .Kaip juos bausti?

125

nauja temai atsakau... manau bausti ismetimu is cia, ir to kompo visai niekada cia nebeprileisti prie sio puslapio... as taip manau, butu gerai nes tokios nesamones jau atsibodusios...

O pradesiant kalba del operaciju, tai tikrai reikia ziniu ir drasos, o jei dar viskas pasiseka kokia laime.
O apie Vaiva, taip pasikeite nuomone, ji pasidare kitokia...

126

Vaiva, 20 wrote:

nauja temai atsakau... manau bausti ismetimu is cia, ir to kompo visai niekada cia nebeprileisti prie sio puslapio... as taip manau, butu gerai nes tokios nesamones jau atsibodusios...

O pradesiant kalba del operaciju, tai tikrai reikia ziniu ir drasos, o jei dar viskas pasiseka kokia laime.
O apie Vaiva, taip pasikeite nuomone, ji pasidare kitokia...

Ogo kaip griežtai :::819 ten ... nepabaigta mintis baisu ir įsivaizduot kas ten toliau btut bube tongue
Aš nesiteisinu bet mes keičiamės su lyg kiekvieną diena ne todėl kad mes pasikeitėm ar esam vėjavaikiškai, o todėl kad tam tikros aplinkybės pasikeitė , o su jomis ir nuomonė.O kokios aplinkybės tai jau čia kita tema :::818

127

Tomai> toliau nieko baisaus nebutu buve smile (bent jau nezinau ka ten reikejo parasyti ;D )

128

Vaiva, 20 wrote:

Tomai> toliau nieko baisaus nebutu buve smile (bent jau nezinau ka ten reikejo parasyti ;D )

Nu jau negalvojau kad tuščia ,labiau kokios dviprasmiškos mintys big_smile

-
-
1.Jūsų sąmokslo teorija.
2.Praktiniai patarimai (kaip išplauti puodeli arbatos.Indų ploviklis nepadeda ) ir panašūs patarimai?
3 Vienkartinė meilė .

129

atsakau i antra klausima... jei turi sodos tai su juo manau tikrai isplaus... smile
trecias klausimas, vienkartine meile, tai cia vos ne loterija momentine, kokia gali buti vienkartine meile nesamone netikiu....nebent susizavejimas, seksas ir panasiai...

130

Vaiva, 20 wrote:

atsakau i antra klausima... jei turi sodos tai su juo manau tikrai isplaus... smile
trecias klausimas, vienkartine meile, tai cia vos ne loterija momentine, kokia gali buti vienkartine meile nesamone netikiu....nebent susizavejimas, seksas ir panasiai...

Jo puodukas blizga .Paaiškėjo kad ir citrina ,gerai plauna nes ten puoduke kalkės .Rūgštis ja neutralizuoja.
-
Būna tos holivudinės  meilės, jas ir vadinu vienkartinės .Kai aktoriai vaidina pora , paskui jie tampa realia pora bet gaila trupam laikui.Dar kai žmonės varo į Las Vega ir ten susiradę antra puse ir susituokia pirmą pažinčių diena (aišku čia filmų istorija ir taip būna ne ten kažkur o čia pas mus)Jauni žmonės sumoka pinigus kad eilė greičiau ateitu ir susituokia vos ne kelių savaičių bėgyje.Žinau keletą valstybių kurios irgi korumpuotos ir ima kyšius šiuose reikaluose.Praktiškai tapačia diena gali tuoktis big_smile
Tokios meilės kaip greitas seksas big_smile
Kai buvau moksleivis man mama ir užsiminė apie vienkartines meiles .Ir neimčiau giliai į tas popierines mokyklines meilės, nes jos trumpalaikės.

131

O as tai kai rasiau pasisakyma apie citrina buvau pagalvojus, bet kaskaip taip ir neparasiau... siaip as tai nagus taip isibalinu jei reikia smile

O kas liecia meiles reikalus, mano mama man nieko nesake nieko apie ja... kaskaip per daug pradejo pasaipias frazes metineti ir mane siutina...

132

Aš kaimietis su tokia šypsena :::036ir šake rankose:::347 kaip ir visi kaimiečiai dirba viso kęs nesąmones ir išsipurvina rankas, taip kad joks muilas neišplauna, nes žolė nudažo net rankų odos poras žaliai. Paskui pajuoduoja big_smile atrodo baisiai tol kol ne išspaudžiu citrina ir rankos virsta kaip kūdikio .Niekas ir negali pagalvoti kad kaimietis big_smile  Tikrai gera priemonė .
-
-
MEILE .
T ai kaip galvoji kodėl taip yra .Tau reikia pakalbėti su ja ir suprasi kad ir ji tokia buvo kaip ir tu.O tu  ateiti savo dukra  nervinsi ;D mane patėvis medžiodavo ką dirbu ir begaliniais darbais užkraudavo kad laiko ne turėčiau, bet mane tas neveikdavau  nes turėjau kantrybę ir mobilu big_smile

133

Tomai> tai as ir is kaimo, tai zinau ka siulau ;D ir siandien kai bulves rinkau tai ir nagai paliko ne kokie...tai teko tokia procedura atlikti...

Meile... sako todel kad ji jau tokia, daug snekanti ne vietoj ir ne laku big_smile ai as aplamai uzuojauta mano vaikams jau is anksto manau ismoks jie ir skraidyti big_smile ;D

134

Aga pažiūrim į  Tave ugis 173 sexualiai vagoje turėtum atrodyt ;D
-
-
Klarkas Kentas kaimietis iš Smolvilio ir skraidyti moka ;D
Už ateivio žadi tekėti ?

135

patikek jokio sexsuolumo nematyti....

Tikiuosiu rasti ateivi smile nes kitokie manes nenori ;D

136

Vaiva, 20 wrote:

patikek jokio sexsuolumo nematyti....

Tikiuosiu rasti ateivi smile nes kitokie manes nenori ;D

big_smile iš šalies visai kitas vaizdas žiūrint iš šalies ;D
-
-
O ką tu padarei kad Tavęs užsinorėtu ?Laikas kokiu hobiu užsiimti ,tokį visuomeninį tokį  nebrangų ir kur būtų nemažai patinėlių big_smile

137

sakai is salies hmmm... gal geriau salies nereikia uztenka ir kaimo ;D ;D

O as nieko nepadariau, o del patinu tai juk patinai eina pas pateles ;D

Beje klausimuka turiu kiek gali buti per diena paskaitu? nes kaskokia man nesamone gaunasi ketvirtadieniais man 6 paskaitos, uzjausti mano uzpakali  reikia dar pasigaus hemaroju ;D kaip sakoma neik i toleta nepasigausi hemerojaus ;D ;D ;D

138

Vaiva, 20 wrote:

sakai is salies hmmm... gal geriau salies nereikia uztenka ir kaimo ;D ;D

O as nieko nepadariau, o del patinu tai juk patinai eina pas pateles ;D

Beje klausimuka turiu kiek gali buti per diena paskaitu? nes kaskokia man nesamone gaunasi ketvirtadieniais man 6 paskaitos, uzjausti mano uzpakali  reikia dar pasigaus hemaroju ;D kaip sakoma neik i toleta nepasigausi hemerojaus ;D ;D ;D

Įdomiai čia apie hemorojų.... TOLIAU SEPTYNIAS  EILUTES IŠTRYNIAU KAD NEĮŽEISČIAU  ...iš to teksto  kas neįžeidžia yra "pradėk rudenį slyvas vakuot".

-
-
Išduosiu paslapty apie poravimosi ir poros rinkimus .Tai kad iniciatyva ateina iš vaikinų pusės nevisada 
teisi tik labiau pagedę, pribrendę,ištvirkę  jos imasi .O patys nekalčiausi ir patys saldžiausi jos imasi kai mergina duoda ženklą ieško būdų kontaktuoti su vaikinu .Tai gali būti šypsena arba koks saldus gestas .Jų yra labai daug ir įvairių ir kartais labai originalūs ir tuo pačiu paprasti .Mane pirmi prisiminimai nepamirštami ,vos turėdamas penkiolika viena panelė įdomiai pasielgė,padarė taip kad  ir dabar dar nepamiršau ,tiesiog ji prieidama paletė man skrusta,  atsisukau ir pažvelgiau jai į akis .Laikas sustojo net jei tai trūko mažiau nei sekundę.Ji labai taikliai parinko laiką ,natūralus judesys natūrali reakcija.Bet ji suklydo .Todėl kad tai akimirka kuri neturi ateities .Būtų jei ja dar sutikčiau ,jei dar ja pamatyčiau .Bet to nesitiko .Pirma duodi ženklą ,antra tiri būti  įsitikinus kad jis tave galės surasti kitaip niekas neįmanomą. O toliau gamtas,socialiniai reikalai ,charakteris ir tt. 

139

Tomai> gaila kad tiek mazai beliko is ten .... smile
O tai kad tu atkreiptum demesi i kaska taip parasta paliesti tau skruosta.. smile nu matai kaip cia gerai ( gerai viskas uztenka man cia kvailioti atsiprasau per daug tokia siandien esu nenusedinti smile )

140

MANAU NORI SMULKMENŲ JEI NENUSĖDI
Ji buvo ne viena,ėjo priešais ir nužiūrėjo mane pirma, praėjo iš kairės .Paletė dešinia skuosta kaire ranka , nu tai panelė buvo mano manimu graži jauna,o atsisukęs pamačiau akis laikas sustojo nes atmintis įsiminė ją automatiškai kaip kokia hipnoze .Jei ji būtų kokia baidyklė, pijokė narkomane, tikriausiai mirčiau nuo infarkto .Grožis svaigina jei dar natūralus be makiažo tai išvis morcius (bet galėjo būti taip kad ji buvo ir vidutinio patrauklumo ,nes kaip įsi aiškinau tokias momentais vyrai praranda galva)  big_smile.Ji davė ženklą labai ryškų tokį nepastebėti neįmanoma nes jis kaip didelių kūjų  per galvą .Manau normalus vyras reaguoja nes jis sutvertas tam.Jo darbas toks ....Jis gali sakyti kad nesupranta moterį,bet jis supranta kūno kalbą ji tai varo išproto.
Kai kurios tuo piktnaudžiauja ,kitos nukenčia nes pasiunčia neapgalvotai tokius ženklus.
-
-

Žinai senais laikais moterys pačios rinkdavosi sau partneri .Dar senesniais laikais nei Romos Imperijos laikus .Jaunos panelės kai buvo  labiau nepriklausomos ir pasiruošusios pratęsti giminę jos kai užsinorėdavo vaikino,jos daug diskutuodavo savo draugiu rate. Paskui kai ryždavosi jos prašydavo savo mamos kad ji pakalbėtu su vaikino mama kad galėtu susitikti .Aš išgirdęs tai  labai nustebau ir pakeičiau nuomonę apie senus laikus kad moteris pirkdavo ir parduodavo arba priversdavo per prievarta tekėti.Iš tikro tai nutiko tada kai  mažiau ar daugiau  prasidėjo karai ir vyrai pradėjo dominuoti taip kad aiškino kas ir kaip turi būti ,kokios taisyklės sugadino ir iškraipė žmonės, jie priverte tikėti net į svetimus dievus.Iš to matyt ir problemos visuomenėje kad sukūrė jų manymų taisykles kurios tik viska sukausto.Jeigu nori ko nors eik ir pasiimk nelauk kol sulauksi šešiasdešimt .