MANAU NORI SMULKMENŲ JEI NENUSĖDI
Ji buvo ne viena,ėjo priešais ir nužiūrėjo mane pirma, praėjo iš kairės .Paletė dešinia skuosta kaire ranka , nu tai panelė buvo mano manimu graži jauna,o atsisukęs pamačiau akis laikas sustojo nes atmintis įsiminė ją automatiškai kaip kokia hipnoze .Jei ji būtų kokia baidyklė, pijokė narkomane, tikriausiai mirčiau nuo infarkto .Grožis svaigina jei dar natūralus be makiažo tai išvis morcius (bet galėjo būti taip kad ji buvo ir vidutinio patrauklumo ,nes kaip įsi aiškinau tokias momentais vyrai praranda galva)
.Ji davė ženklą labai ryškų tokį nepastebėti neįmanoma nes jis kaip didelių kūjų per galvą .Manau normalus vyras reaguoja nes jis sutvertas tam.Jo darbas toks ....Jis gali sakyti kad nesupranta moterį,bet jis supranta kūno kalbą ji tai varo išproto.
Kai kurios tuo piktnaudžiauja ,kitos nukenčia nes pasiunčia neapgalvotai tokius ženklus.
-
-
Žinai senais laikais moterys pačios rinkdavosi sau partneri .Dar senesniais laikais nei Romos Imperijos laikus .Jaunos panelės kai buvo labiau nepriklausomos ir pasiruošusios pratęsti giminę jos kai užsinorėdavo vaikino,jos daug diskutuodavo savo draugiu rate. Paskui kai ryždavosi jos prašydavo savo mamos kad ji pakalbėtu su vaikino mama kad galėtu susitikti .Aš išgirdęs tai labai nustebau ir pakeičiau nuomonę apie senus laikus kad moteris pirkdavo ir parduodavo arba priversdavo per prievarta tekėti.Iš tikro tai nutiko tada kai mažiau ar daugiau prasidėjo karai ir vyrai pradėjo dominuoti taip kad aiškino kas ir kaip turi būti ,kokios taisyklės sugadino ir iškraipė žmonės, jie priverte tikėti net į svetimus dievus.Iš to matyt ir problemos visuomenėje kad sukūrė jų manymų taisykles kurios tik viska sukausto.Jeigu nori ko nors eik ir pasiimk nelauk kol sulauksi šešiasdešimt .