Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
miegam
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
miegam
jau atsikeliau
kas gami man patarti kaip merga ir daug draugu susirasti????
kas gami man patarti kaip merga ir daug draugu susirasti????
labukas visiems seimos nariams :H
>>Filypai, visu pirma nevadink mergomis o panelemis arba merginomis, nes jos taip nepatinka, na ir man nepatiktu jei mane taip vadintu, o draugu begant laikui savaime susirasi geri draugia ne is karto ateina reikia siek tiek palaukti
Labadiena kaip diena
jau atsikeliau
itariu kad dabar miegi
<<< Filipai ... nu tu buk tarp pazistamu daug laiko ir susirasi tarp ju draugu , mokikis buti maloniu ir bendrauti su visais kad moketum sneketi paskui skaityk daug knygu kad butum protingas ir daug zinotum
o taip daug knygu, bet ne per daug kad nenuprotetum
neturim buti prote visada ir virs proto reikia buti iseijusiam kad padarytum kazka nerialiai fantastisko
nebesvaik varom i baseina ;( tuoi pauar prasites gersim senti sidra arba balta su citrina (alu ) rytoj manes cia ne su ziburiu nerasit
ne sendi negaliu varau septinta fotosopa pirkt busiu kaip Tu
kaip nori
kabliuosies?
labas kaip yra Edgarai ???
Hicai cia tau susidomesi iskart ;Dbikini zonos peizazai
hi wa taip ir yra kai pmatai
Sveiki, būčiau tokio klubo narys, nors šiaip kažkodėl daugelis pažįstamų merginų manęs niekaip į čia neįrašytų
Sveiki, būčiau tokio klubo narys, nors šiaip kažkodėl daugelis pažįstamų merginų manęs niekaip į čia neįrašytų
tikriausiai biauraus harakterio esi
-----o kas ten per nuoroda Theo ka ten man paruosiaiai
hi wa taip ir yra kai pmatai
nu gerai as jau varau i baseina termometro stulpelis rodo 39°C rojus
na žiūrint ką pavadinti bjauriu charakteriu. aš sutikčiau su tuo teiginiu, todėl, kad esu labai pastabus ir lengvai merginas iš vėžių išmušu. o manęs paprastai nelabai išmuši.. ir vien iš to kad labai dažnai pavyksta matyti ką galvoja, manęs išsigąsta, o aš tuo mėgaujuosi ta baime. bet tas charakterio bjaurumas, kažkaip vis tiek traukia ir merginos bendrauti su manim mėgsta bet tik tuo viskas ir baigiasi
tai stok i kluba ir pasidalink savo ziniom atnesk naudos savo saliai atnesk naudos musu klubui ir isigik draugu kurie tik gerio Tau ir linkes
tai jo stoju va dabar buvau festivalyje tai musu kompanijoje buvo 3 vaikinai ir 9 merginos absoliuti neteisybė neturint merginos .. nes tiesiog kai labai nori saldainio sunku be pinigų būti saldainių parduotuvėje ..
ooo cia ziuriu nauju zmogiuku antpludi nik klubas patiria (chuckle)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~