12041

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

miegam :::325

12042

jau atsikeliau :::b02

12043

kas gami man patarti kaip merga ir daug draugu susirasti????

12044

Filypas, 12 parašė:

kas gami man patarti kaip merga ir daug draugu susirasti????

labukas visiems seimos nariams big_smile :H
>>Filypai, visu pirma nevadink mergomis o panelemis arba merginomis, nes jos taip nepatinka, na ir man nepatiktu jei mane taip vadintu, o draugu begant laikui savaime susirasi wink geri draugia ne is karto ateina reikia siek tiek palaukti wink

12045

Labadiena :::110 kaip diena :::b33

Tomas, 25 parašė:

jau atsikeliau :::b02

itariu kad dabar miegi big_smile
<<< Filipai ... nu tu buk tarp pazistamu daug laiko ir susirasi tarp ju draugu , mokikis buti maloniu ir bendrauti su visais kad moketum sneketi :::008 paskui skaityk daug knygu kad butum protingas ir daug zinotum :::a25

12046

o taip daug knygu, bet ne per daug kad nenuprotetum big_smile

12047

neturim buti prote visada ir virs proto reikia buti iseijusiam:::a25 kad padarytum kazka nerialiai fantastisko :::d08

12048

nebesvaik varom i baseina ;( tuoi pauar prasites :::050 gersim senti sidra arba balta su citrina (alu :::742 ) rytoj manes cia ne su ziburiu nerasit :::818

12049

ne sendi negaliu :::127 varau septinta fotosopa pirkt :::b18 busiu kaip Tu :::036

12050

kaip nori :::b26

12051

kabliuosies? big_smile big_smile

12052

labas kaip yra Edgarai ???
Hicai cia tau :::b02 susidomesi iskart ;Dbikini zonos peizazai :::b33

12053

hi :::a48 wa taip ir yra :::035 kai pmatai :::819

12054

Sveiki, būčiau tokio klubo narys, nors šiaip kažkodėl daugelis pažįstamų merginų manęs niekaip į čia neįrašytų smile

12055

Audrius, 26 parašė:

Sveiki, būčiau tokio klubo narys, nors šiaip kažkodėl daugelis pažįstamų merginų manęs niekaip į čia neįrašytų smile

tikriausiai biauraus harakterio esi big_smile
-----o kas ten per nuoroda :::b14 Theo :::036 ka ten man paruosiaiai :::111

12056

Edgaras, 18 parašė:

hi :::a48 wa taip ir yra :::035 kai pmatai :::819

nu gerai as jau varau i baseina :::036 termometro stulpelis rodo 39°C rojus :::b18

12057

na žiūrint ką pavadinti bjauriu charakteriu. aš sutikčiau su tuo teiginiu, todėl, kad esu labai pastabus ir lengvai merginas iš vėžių išmušu. o manęs paprastai nelabai išmuši.. ir vien iš to kad labai dažnai pavyksta matyti ką galvoja, manęs išsigąsta, o aš tuo mėgaujuosi ta baime. bet tas charakterio bjaurumas, kažkaip vis tiek traukia ir merginos bendrauti su manim mėgsta smile bet tik tuo viskas ir baigiasi smile

12058

tai stok i kluba ir pasidalink savo ziniom atnesk naudos savo saliai :::036 atnesk naudos musu klubui :::036 ir isigik draugu kurie tik gerio Tau ir linkes :::818

12059

tai jo stoju wink va dabar buvau festivalyje tai musu kompanijoje buvo 3 vaikinai ir 9 merginos smile absoliuti neteisybė neturint merginos .. smile nes tiesiog kai labai nori saldainio sunku be pinigų būti saldainių parduotuvėje ..

12060

ooo cia ziuriu nauju zmogiuku antpludi nik klubas patiria (chuckle) big_smile