Re: Koks jusu vaikino horoskopo zenklas
as jau prajejau visu merginu horoskopo zenklus nieko negaliu padaryti ;D toks likimas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Koks jusu vaikino horoskopo zenklas
as jau prajejau visu merginu horoskopo zenklus nieko negaliu padaryti ;D toks likimas
Kam cia dar ateina i galva sugalvoti tokias juokingas temas?koks skirtumas kokie tie zodiako zenklai.Jei zmones atitiks vienas kita ir sutars,tai dar nereiskai kad jiems atitiko pora pagal zodiaka zenkla ziurint.
na wistiek tie horoskopai turi dali tiesos( juk jei cia butu apskritai apsurdas, jis nebutu ishlikes iki shiol) ash pwz sutinku zhmogu ir galiu mazhdaug nusprest koks jo zhenklas, nes zhiuriu kai p man sekasi su juo bedraut, pwz ash esu skorpionas ir sutariu su wisaj wezhiais kiek ju nepazhinojau, o skorpionas skorpiona traukia (turejau wajkina skorpiona) shiap sunkoka bet gera but sujo, ir panashus xarakteris padeda suprast ko kitam rejkia, egzistoja nepaishkinamas bendrawimas(nu bet jau man tajp buwo) wa nu bet cia iwairiai buna, aisq kad ne wien nuo horoskopu wiskas priklauso koks zhmous, nu bet panashumu tarp wienodu zhenklu izhwelgt tenka
mano vaikinas oziaragis as esu dvynys bet mes esm tiesiog sutverti vienas kitam kartais pasipykstam bet greitai viska isprendziam abu
mano vaikinas oziaragis as esu dvynys bet mes esm tiesiog sutverti vienas kitam kartais pasipykstam bet greitai viska isprendziam abu
mano meile tai mergele,ji turi keturis ratus penkias sedynes,ir labai didele ir greitai plakancia sirdy
Kam cia dar ateina i galva sugalvoti tokias juokingas temas?koks skirtumas kokie tie zodiako zenklai.Jei zmones atitiks vienas kita ir sutars,tai dar nereiskai kad jiems atitiko pora pagal zodiaka zenkla ziurint.
jo as ir taip sakau koks ten skirtumas mergina ar vaikinas kad gime GAIDZIA METAIS o horoskopas AVINAS
na as pati liutas, o mano vaikinas oziaragis.. seip sutariam puikiai, nes mylim vienas kita, bet kaip ir visose porose, normalu jog ir pas mus buna pykciu..
svarbiausia ne zodiako zenklas, o jausmai:)
svarbiausia ne zodiako zenklas, o jausmai:)
ne prie ko cia parasei... juk zmogus domisi kokie zodiako zenklai o ne jausmai.:D skaityt ismok..:D
manojo saulys..;)
avinas;o
jis svarstykles as jautis, atrodo kur cia ka suderinsi...bet viens be kito negalim:)
mano vaikinas skorpionas-as svarstykles,bet teisybe apie mus raso horoskopas,kad mes negalime buti net draugais,o apie santuoka net nekalba
esu liutas, o mano draugas - saulys...esam kartu jau 4,5 metu...pagal horoskopus turetumem gerai sutarti, o santuokai isvis idealus partneriai...bet ojojoj kokiu tik dalykeliu nebuvo musu draugystes istorijoj....net baisu ir prisimint..:D:D na bet is tikruju, mes vis dar kartu...ir kol kas laimingi...
siaip del horoskopu, tai kaip ten bebutu, taciau pagrindiniai horoskopa apibudinantys bruozai beveik nuolat atitinka tikrove..:) beje, nezinau kodel, bet nors su vandeniais netureciau sutarti, bet kazkodel sutariu ir jie labai traukia seksualiai..:D:D:D:D vat tau ir horoskopu ironija..:D
niekas nuo zenklu nepriklauso! bet tikraj turiu vaikina kurio sunkiausias zenklas - vandenis... oj sunku bet meile akla
mano skorpionas,o vaikino avinas ir visai graziai sutariam
nu musu poroj jis vėžys aš skorpionas bet musu santykiai tikrai nera tokie apie kokius raso knygos ar zurnalai nesu as nei valdinga gal greiciau jis toks ir siaip tikri sakau kad ne horoskope esme ar pora sutaria ar nea....:)
juk ne su zodiako zenklu draugaujam, o su zmogum, tad koks skirtumas. beto to paties zodijako zenklo zmones buna labai skirtingi, tad sunku apie zmogu spresti is zodiako. svarbu panasus pomegiai, supratimas vienas kito mano katino zodiakas mergele
mano busimo vyro zenklas svarstykles o as jautis sutariame gerai manau sitie dalykai tiktai teisybe pasako
ir ruta teisybe sakai nes mes tai pat nieko nesuderinam bet vienas be kito negalimjau pirma diena susipazine pradejom kartu gyventi
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Koks jusu vaikino horoskopo zenklas