21

Re: koks jums stilius prie sirdies?

pati esu prijaucianti gotams, tai gal todel jis man ir yra labiausiai prie sirdies, bet patinka ir pankiskas ar metalisu stilius visai lbj grazu ir, bet gotai lbiausiai isiskiriantys smile

22

Deiwis, 17 wrote:

Galeciau kada atsiusti savo foto:D Nu bent jau man tai grazus tie baltinei:)  Ir tik 15LITU PER ISPARDAVIMA:DDDDD :::DDDDD

Turiu patarima kaip ishsiskirti ish minios net neishleidus 15 litu. Isheik visai be rubu tikrai ishsiskirsi ir pigiau kainuos.

23

jei muzikos, tai RandB. jei drabužių, tai sportinis, galbūt šiek tiek pankiškas...emo smile

24

EMO<3http://forumas.ieskok.lt/imgload/3370

25

Dora, 18 wrote:
Giedre, 15 wrote:

Laisvė stiliui!
reikia būti originaliam. :::027

Pritariu, nemegstu atrodyti taip pat kaip kiti. Is dizaineriu drabuziu irgi nieko gero. Daugelis ju kainuoja daugiau negu mano viso menesio nuoma, komunaliniai mokesciai, telefonas ir internetas kartu sudejus. O pigus yra padirbti. Nemazai drabuzeliu savom rankelem pasisiuvau. Bent jau esu tikra, kad antro tokio nebus.

Saunuole smile O man tai dzin  as perku ir nesuku galvos, kad kazkas toki pat ruba turi... Gi zinau, kad ant manes graziausiai atrodo big_smile Joke :> Na o prijauciui nezinau siaip emo stiliui gal siek tiek punk... Pati esu tokia maisyta... Sudeliota is gabaliuku mergiote big_smile visokiu stiliu pas mane gali rast big_smile

26

Metalystai...

27

kvaila tie skirstymai i stilius. bukit savim:>

28

man tai labiausiai patinka britu gatves stilius. seip is ten ateina galima sakyt mada i kitas salis big_smile be to originalus, daug laisves ir seip mielas sirdziai. tiksliau sakant stilingas originalumas ar kazkas tokio. pries metus patiko truputi e** apsirengimas, bet nemegstu atrodyt kaip visi be to dbr tai nesamone tai paziuret negaliu i tokius zmones. fuckem all!! ech ir koks stilius man ir nepatiko: gotai, rokeriai, pankai. bet visalaik tik imituodavau kol galiausiai supratau kad geriausias stilius - ,,rengiuos kaip noriu\!

29

Aušra, 12 wrote:

EMO<3http://forumas.ieskok.lt/imgload/3370

uzknisot jau su tais savo
EMO!!!!

30

visus labay dievinu ishskyrus GEZUS.. :::526

31

hip hopo visai nieko big_smile placios kelnes galvos gaubtas ir kepuris su tiesiu kozeriu uzrasas ant kepses C isvirkscias :::742 batai turetu buti riedlentininku ir labai ispustu liezuviu :::818 sniurkai balti .kelnes turetu buti ne tik plazios bet ir turetu koki grafiti ,tinka tos pazios spalvos kaip ir kelniu arba siuvineti skaidrus akmeniukai big_smile labai prabangiai atrodo:V o ant kuno virsutines dalies tiktu "Jordan-o" koks bliuzonas ar manikonas big_smile galima kokia alternatyva  DG ar HM visai nieko smile aksesuarai laikrodis omega ar breila :::742 rurbut pasirinkciau breila nes labiaiu jaunatviskiems zmonems tinka :::110 jo kai atsibosta ghiphopo stilius galima pakeisti i kalima ar kaimietiska kantri varijanta big_smile blue jens ,toki kepure :::110 arba kaubojiska ir koks marskinis melinai languotas o maike tiktu hardrock big_smile nu dar kai ka nusimanau apie gotiska stiliu nes pusbrolis ji megsta :Dbet manau kad jis cia kadanors uzsuks ir pakalbes apie ji  :V

32

man pvz patinka gotai reperei..:::726

33

Fiodoras, 25 wrote:

hip hopo visai nieko big_smile placios kelnes galvos gaubtas ir kepuris su tiesiu kozeriu uzrasas ant kepses C isvirkscias :::742 batai turetu buti riedlentininku ir labai ispustu liezuviu :::818 <...>

cia tai patys graziausi batai ever :::742
del stiliaus as nzn.. siaip paprastas mano :V bet va.. dievas mano yra koks bliuzoniukas :::818 ir sportabtukai :::818 groziu grozis ir taika :::a03 nzn.. zodziu, kad patogu..
o kai buvau maza, stiliaus isvis neturejau :::818 rengiausi tai, ka turejau..

34

man tai pvz patinka gotai reperei..:::744

35

Na stilius, stilium, svarbiausia kad apsirengus tuos drabuzius, pats jaustumeisi patogiai ir gerai wink

36

Man patinka emo,banglai ;]

37

Unikalus ir Savitas.
Kitaip sakantis,stiliaus kūrėjas turėtų būti pats žmogus.
Stilius be taisyklių ar standartų.

38

toks stilius kaip pats ir rengiuosi smile

39

nu ka, sava stiliu galiu pavadint fyfiska, kaip kiti vadina, nes svarbu apsirengti grazei na ir aisku, kad nebutu kas nors kur istepta... smile

40

tavo ne fyfiskas, o greiciau forsiskas arba visikai be stiliaus, nors ka cia lb pamatysi, kai foto beveik nesimato kaip apsiringes:D o man graziausias stilius tai tas kuris ant zmogaus gerai atrodo, kuri nk nekopijuoja ir nenori atrodyt kaip kiti:)) svarbu orginalumas, bet nepersistengt:D