Re: koks jums stilius prie sirdies?
pati esu prijaucianti gotams, tai gal todel jis man ir yra labiausiai prie sirdies, bet patinka ir pankiskas ar metalisu stilius visai lbj grazu ir, bet gotai lbiausiai isiskiriantys
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → koks jums stilius prie sirdies?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pati esu prijaucianti gotams, tai gal todel jis man ir yra labiausiai prie sirdies, bet patinka ir pankiskas ar metalisu stilius visai lbj grazu ir, bet gotai lbiausiai isiskiriantys
Galeciau kada atsiusti savo foto:D Nu bent jau man tai grazus tie baltinei:) Ir tik 15LITU PER ISPARDAVIMA:DDDDD :::DDDDD
Turiu patarima kaip ishsiskirti ish minios net neishleidus 15 litu. Isheik visai be rubu tikrai ishsiskirsi ir pigiau kainuos.
jei muzikos, tai RandB. jei drabužių, tai sportinis, galbūt šiek tiek pankiškas...emo
EMO<3
Giedre, 15 parašė:Laisvė stiliui!
reikia būti originaliam.
Pritariu, nemegstu atrodyti taip pat kaip kiti. Is dizaineriu drabuziu irgi nieko gero. Daugelis ju kainuoja daugiau negu mano viso menesio nuoma, komunaliniai mokesciai, telefonas ir internetas kartu sudejus. O pigus yra padirbti. Nemazai drabuzeliu savom rankelem pasisiuvau. Bent jau esu tikra, kad antro tokio nebus.
Saunuole O man tai dzin as perku ir nesuku galvos, kad kazkas toki pat ruba turi... Gi zinau, kad ant manes graziausiai atrodo
Joke :> Na o prijauciui nezinau siaip emo stiliui gal siek tiek punk... Pati esu tokia maisyta... Sudeliota is gabaliuku mergiote
visokiu stiliu pas mane gali rast
Metalystai...
kvaila tie skirstymai i stilius. bukit savim:>
man tai labiausiai patinka britu gatves stilius. seip is ten ateina galima sakyt mada i kitas salis be to originalus, daug laisves ir seip mielas sirdziai. tiksliau sakant stilingas originalumas ar kazkas tokio. pries metus patiko truputi e** apsirengimas, bet nemegstu atrodyt kaip visi be to dbr tai nesamone tai paziuret negaliu i tokius zmones. fuckem all!! ech ir koks stilius man ir nepatiko: gotai, rokeriai, pankai. bet visalaik tik imituodavau kol galiausiai supratau kad geriausias stilius - ,,rengiuos kaip noriu\!
EMO<3
uzknisot jau su tais savo
EMO!!!!
visus labay dievinu ishskyrus GEZUS..
hip hopo visai nieko placios kelnes galvos gaubtas ir kepuris su tiesiu kozeriu uzrasas ant kepses C isvirkscias
batai turetu buti riedlentininku ir labai ispustu liezuviu
sniurkai balti .kelnes turetu buti ne tik plazios bet ir turetu koki grafiti ,tinka tos pazios spalvos kaip ir kelniu arba siuvineti skaidrus akmeniukai
labai prabangiai atrodo:V o ant kuno virsutines dalies tiktu "Jordan-o" koks bliuzonas ar manikonas
galima kokia alternatyva DG ar HM visai nieko
aksesuarai laikrodis omega ar breila
rurbut pasirinkciau breila nes labiaiu jaunatviskiems zmonems tinka
jo kai atsibosta ghiphopo stilius galima pakeisti i kalima ar kaimietiska kantri varijanta
blue jens ,toki kepure
arba kaubojiska ir koks marskinis melinai languotas o maike tiktu hardrock
nu dar kai ka nusimanau apie gotiska stiliu nes pusbrolis ji megsta :Dbet manau kad jis cia kadanors uzsuks ir pakalbes apie ji :V
man pvz patinka gotai reperei..
hip hopo visai nieko
placios kelnes galvos gaubtas ir kepuris su tiesiu kozeriu uzrasas ant kepses C isvirkscias
batai turetu buti riedlentininku ir labai ispustu liezuviu
<...>
cia tai patys graziausi batai ever
del stiliaus as nzn.. siaip paprastas mano :V bet va.. dievas mano yra koks bliuzoniukas ir sportabtukai
groziu grozis ir taika
nzn.. zodziu, kad patogu..
o kai buvau maza, stiliaus isvis neturejau rengiausi tai, ka turejau..
man tai pvz patinka gotai reperei..
Na stilius, stilium, svarbiausia kad apsirengus tuos drabuzius, pats jaustumeisi patogiai ir gerai
Man patinka emo,banglai ;]
Unikalus ir Savitas.
Kitaip sakantis,stiliaus kūrėjas turėtų būti pats žmogus.
Stilius be taisyklių ar standartų.
toks stilius kaip pats ir rengiuosi
nu ka, sava stiliu galiu pavadint fyfiska, kaip kiti vadina, nes svarbu apsirengti grazei na ir aisku, kad nebutu kas nors kur istepta...
tavo ne fyfiskas, o greiciau forsiskas arba visikai be stiliaus, nors ka cia lb pamatysi, kai foto beveik nesimato kaip apsiringes:D o man graziausias stilius tai tas kuris ant zmogaus gerai atrodo, kuri nk nekopijuoja ir nenori atrodyt kaip kiti:)) svarbu orginalumas, bet nepersistengt:D
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → koks jums stilius prie sirdies?